sakis543 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή πολλές διαφωνίες υπάρχουν για το 0.01, ξεκαθαρίζω πως πρέπει να γράφει στο καλάθι Grand Total 100$. Εγώ έτσι την πήρα την προσφορά.
alfas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 αλλά πληρώνεις άλλα 30 $ νομίζω. Ε ναι... Με αυτή τη τιμή και απο Κίνα, δεν πρέπει να είμαστε απαιτητικοί στο θέμα της αποστολής εκτός αν πληρώσεις μεταφορικά!!
g_kor06 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή πολλές διαφωνίες υπάρχουν για το 0.01, ξεκαθαρίζω πως πρέπει να γράφει στο καλάθι Grand Total 100$. Εγώ έτσι την πήρα την προσφορά. Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά , Μπορείς να μας πεις τι ώρα έκανες την παραγγελία ???
sakis543 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά , Μπορείς να μας πεις τι ώρα έκανες την παραγγελία ??? Αγενής, τα ξέχασα τα Χρόνια Πολλά...Χρόνια Πολλά λοιπόν. Από τις 3 τα χαράματα που ξεκίνησε προσπαθούσα αλλά μου έβγαζε ERROR 500 η σελίδα του DX, προφανώς λόγω υπερφόρτωσης. Όσοι ετοιμάζεστε για αγορά λοιπόν καλό είναι να οπλιστείτε με υπομονή. Τελικά μετά από πολλαπλά refresh, τα κατάφερα στις 3.05. Η προσφορά ισχύει για τους πρώτους 200 και όπως καταλαβαίνετε θέλει και μεγάλη δόση τύχης... Άσχετο αλλά πως στον πού$%$% αυτό το 75,65/2=37,23 περίπου, στο paypal γίνεται 39,6 δεν μπορώ να καταλάβω...2,3 ευρώ προμήθεια είναι πάρα πολλά.
baskon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Για αυτο επρεπε να πληρωσεις σε δολλαρια και να αφησεις την τραπεζα σου να κανει τη μετατροπη..Συμφέρει εξακριβωμενα..
sakis543 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Για αυτο επρεπε να πληρωσεις σε δολλαρια και να αφησεις την τραπεζα σου να κανει τη μετατροπη..Συμφέρει εξακριβωμενα.. Αλλάζει αυτό στις ρυθμίσεις του paypal; Αυτόματα γίνεται η μετατροπή σε μένα. Και ένα περιστατικό, πρόσφατα ήθελα κάτι να αγοράσω από DHGATE, κατέθεσα τα λεφτά σε δολλάρια 88 ευρώ, μου έστειλε στο πεντάλεπτο μήνυμα ο πωλητής πως πριν από λίγο πούλησε το τελευταίο κομμάτι και την άλλη μέρα πήρα πίσω σε δολλάρια 85,8 ευρώ. Τι παίζει με τις μετατροπές; EDIT: Το βρήκα. Εξαφάνισα από το paypal τις επιλογές για EUR.
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αλλάζει αυτό στις ρυθμίσεις του paypal; Αυτόματα γίνεται η μετατροπή σε μένα. Και ένα περιστατικό, πρόσφατα ήθελα κάτι να αγοράσω από DHGATE, κατέθεσα τα λεφτά σε δολλάρια 88 ευρώ, μου έστειλε στο πεντάλεπτο μήνυμα ο πωλητής πως πριν από λίγο πούλησε το τελευταίο κομμάτι και την άλλη μέρα πήρα πίσω σε δολλάρια 85,8 ευρώ. Τι παίζει με τις μετατροπές; Με το που έβαλες το κουπόνι σου έκανε τη μείωση σωστά? μην πάρουμε με 50 και μας χρεώσει με 100, αμαρτία θα ναι! Το paypal προσπαθεί να βγάλει χρήματα όπως και κάθε πιστωτικός οργανισμός από τις μετατροπές. Παράδειγμα με ένα site που κάνει συγκριτικά http://tsig.gr/banks/synallagma?bank=¤cy=USD&want2=buy&amount=100 στο παραπάνω παράδειγμα δίνω 100 € και ανάλογα με την τράπεζα αγοράζω usd. παράδειγμα στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο 100€ = 130,50 USD αν αποφασίσω να τα ξανακάνω ευρώ http://tsig.gr/banks/synallagma?bank=¤cy=USD&want2=sell&amount=130%2C50 μου δίνει 97,15 €. κάτι παρόμοιο και το paypal , μόνο που έχει υψηλότερες προμήθειες (νομίζω)
aristarhos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Η προσφορά ξεκίνησε αλλά δεν δέχεται το κουπόνι.
sakis543 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Με το που έβαλες το κουπόνι σου έκανε τη μείωση σωστά? μην πάρουμε με 50 και μας χρεώσει με 100, αμαρτία θα ναι! Ναι, αφού έβαλα το κουπόνι με παρέπεμψε στη σελίδα του paypal για να πληρώσω 50$. Κάποιος στις πιο πίσω σελίδες έδωσε και το λινκ από το φόρουμ που ανέβασα και φωτογραφίες από την όλη διαδικασία.
Sebu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 H προσφορα ξεκιναει σε 2 ωρες και 40 λεπτα. Εχει αντιστροφη μετρηση στο dx.com Η προσφορά ξεκίνησε αλλά δεν δέχεται το κουπόνι.
aristarhos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 H προσφορα ξεκιναει σε 2 ωρες και 40 λεπτα. Εχει αντιστροφη μετρηση στο dx.com
g_kor06 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Αλλάζει αυτό στις ρυθμίσεις του paypal; Αυτόματα γίνεται η μετατροπή σε μένα. Και ένα περιστατικό, πρόσφατα ήθελα κάτι να αγοράσω από DHGATE, κατέθεσα τα λεφτά σε δολλάρια 88 ευρώ, μου έστειλε στο πεντάλεπτο μήνυμα ο πωλητής πως πριν από λίγο πούλησε το τελευταίο κομμάτι και την άλλη μέρα πήρα πίσω σε δολλάρια 85,8 ευρώ. Τι παίζει με τις μετατροπές; EDIT: Το βρήκα. Εξαφάνισα από το paypal τις επιλογές για EUR. Μπορείς να μoυ πεις απο που πήγες και έκανες αυτές τις ρυθμίσεις μέσω paypal ??
_spirit_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας, επειδή ενδιαφέρομαι για τον πατέρα μου για tablet με GPS, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο από το dx.com? Ευχαριστώ πολύ!
cris41 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη βρισκω ενα ταμπλετακι συμπληρωνω μαλακιες να φτασει 100$ και τα παιρνω 50$. Αξιζει με 1000.
sakis543 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να μoυ πεις απο που πήγες και έκανες αυτές τις ρυθμίσεις μέσω paypal ?? Profile---->My Money---->Currencies----> USD (Make primary) και μετά EUR----> close currency 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα