coolerman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 εχω παρατηρησει της 4 τελευταιες μερες.. οταν ανοιγω το pc μου "πεταει" θαυμαστικο οτι δεν ειναι σε κανενα δυκτιο και μενει εκει! στο pc εχω ιντερνετ κανονικα!εαν κανω restart το pc δεν το βγαζει! **ειναι εκνευριστικο και θελω να ρωτησω γιατι το βγαζει! μηπως φταιει το virtual box που μου τα κανει αυτα;; ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους..με υγεια!
lexmark Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις απενεργοποιήσει την εικονική nic του vbox; Επίσης!
coolerman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Έχεις απενεργοποιήσει την εικονική nic του vbox; Επίσης! βασικα κατεβασα ενα ερχειο iso για να το βαλω σε virtual box..το εβαλα να το τρεξει και μαλλον κατι δεν παει καλα με το αρχειο και μου βγαζει μαυρη οθονη με ενα ακατεβατο γραμματα! εαν το απεγκαταστησω..λογικα αυτο θα κανει το ολο θεμα! ** πρωτη φορα το εγκατεστησα να δω εαν λειτουργει αλλα κατι κανω λαθος!
lexmark Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Τα 7αρια βλέπουν 2 nic και η μια εκ των δύο δεν έχει πρόσβαση στο internet. Γι'αυτό και σου βγάζουν το θαυμαστικό. Δεν είναι από αυτό που λες. Αλήθεια, ποιο iso είναι;
coolerman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Τα 7αρια βλέπουν 2 nic και η μια εκ των δύο δεν έχει πρόσβαση στο internet. Γι'αυτό και σου βγάζουν το θαυμαστικό. Δεν είναι από αυτό που λες. Αλήθεια, ποιο iso είναι; αυτο ειναι λοιπον thanks lexmark.. απο περιεργεια κατεβασα το iatkos s3 v2 και το Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_SSE2_SSE3_Intel_AMD_ δεν "τρεχουν" παρολο που κανει για το συστημα μου απο οτι ειδα! εχω amd am3+ 760g chipset & διπυρινο επεξεργαστη! εχεις καμμια ιδεα.. απο περιεργεια θελω να δω πως ειναι τα os mac(copy)!
lexmark Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 A! Sorry mate, εκεί έχω μαύρα μεσάνυχτα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα