Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.Έχω ένα παιχνίδι το οποίο αποτελείται από πολλά αρχεία iso και δεν μπορώ να βρω τον τρόπο πως να τα γράψω σε ένα dvd.Πάω να το κάνω με το imgburn αλλά δέχεται μόνο το ένα εξ αυτών π.χ cd 1 Δεν μπορώ να φορτώσω άλλο και το επόμενο cd ώστε να το γράψω σε dvd.Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πει κάποιος βήμα βήμα πως γίνεται γιατί έχω πετάξει ένα κάρο δισκάκια.Επίσης η λύση του daemons tools δεν με ενδιαφέρει καθώς όλα΄τα αρχεία παιχνίδια ταινίες τα κρατάω σε dvd ο σκληρός του pc είναι πάντα άδειος.Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα.Αν υπάρχει κανένα κώλυμα ως προς αυτό που ζητώ παρακαλώ στείλτε pm.Καλές γιορτές και πάλι

Δημοσ.

Επίσης η λύση του daemons tools δεν με ενδιαφέρει καθώς όλα΄τα αρχεία παιχνίδια ταινίες τα κρατάω σε dvd ο σκληρός του pc είναι πάντα άδειος

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;;

Γράψε όλα τα αρχεία iso σε ένα DVD, ΣΑΝ ΑΡΧΕΙΑ,ώστε όταν το ανοίγεις να δείχνει όσα iso είναι,με το deamon (που είναι αχρείαστο,μπορείς να το κάνεις με το PortableWinCDEmu που δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση),μπορείς να φορτώνεις της εικόνες iso απευθείας από το dvd και να κάνεις την εγκατάσταση σου αλλάζοντας iso όποτε σου το ζητάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...