ManHunter Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά σε όλα τα site πουλιούνται τα καινούρια μοντέλα των iMac. Ξέρετε που μπορούμε να βρούμε τα προηγούμενα σε καμιά καλή τιμή? Έστω από το εξωτερικό? Επίσης από το αμερικάνικο Amazon μπορώ να αγοράσω κάποιον iMac ή θα με γα@&@)@η το τελωνείο?
ioreleni Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα εάν το iMac που θέλεις να πάρεις είναι μεταχειρισμένο νομίζω πως δεν πληρώνεις τίποτα εάν όμως είναι καινούργιο λογικά θα πληρώσεις Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Γενικά οτι πάρεις απο αμερική παίζεις με την φωτιά με το τελωνείο παιζει να πληρώσεις πολλά παίζει και να το γλυτώσεις (ειναι δεν ειναι gift) , τωρα για μεταχειρισμένα δεν νομίζω οτι θα έχεις πρόβλημα
ManHunter Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος με αυτά, μπορεί κανείς να μου πει σε ποιο site να ψάξω?
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Σου ειπε και ο φίλος απο πάνω στο ebay.co.uk (αγγλικό-ευρώπησ) και ebay.com (αμερικάνικο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα