Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά σε όλους,

Το PC μου κράσαρε με μπλέ οθόνη, μετά την επανεκίννηση μου έγραφε οτι ενα αρχείο δεν βρέθηκε ή καταστράφηκε κ αδυνατεί να ξεκινήσει τα Windows ( 7 64βιτ ), με τα πολλά, αναγκάστηκα να κάνω format, έσβησα με format τον δίσκο με τα Windows και τα ξαναπέρασα.., μετά την ο΄λοκλήρωση και επανεκίννηση... πάλι το ίδιο μύνημα!!! Ενα αρχείο στο Windows root είναι κατεστραμμένο ή χαμένο.... , ξανακάνω φορμάτ, ΄τωρα κάνω την εγκατάσταση σε άλλο δίσκο.... ε πάλι τα ίδια!!! είναι δυνατόν???

Φρέσκια εγκατάσταση και πάλι δεν βρίσκει το αρχείο ή πάλι ειναι κατεστραμμένο?? Πως γίνεται αυτο??

Δοκίμασα 2 copies των Windows, 2 διαφορετικούς δίσκους, τίποτα.... please help!!!

Δημοσ.

Δεν το ξέρω αυτο, μα δεν καταλαβαίνω πως μετά απο φρέσκια εγκατάσταση του λείπει πάλι αρχείο, λέτε να χάλασε κάτι απο hardware?

Δημοσ.

Μα αυτό λέω αν υπάρχει αυτό το διαμέρισμα που ελέγχει την εκκίνηση όσα φορματ και να κάνεις αν έχει πρόβλημα αυτό θα συνεχίζει να βγάζει πρόβλημα...αν κάνεις εκκίνηση με το DVD μπορείς αντί για εγκατάσταση να δοκιμάσεις να κάνεις επισκευή μπας και φτιαχτεί.

Δημοσ.

δεν ξερω αν γινετε, αλλα με καποιο live cd μπες, καντο φορματ το partition και μετα θα το ξανα δημιουργησει στην νεα εγκατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...