Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολο το forum και χρονια πολλα.

ηθελα να φτιαξω ενα δικτυο απο το σπιτι μου στη δουλεια μου το οποιο σε ευθεια το υπολογιζω γυρω στα 5 χιλιομετρα χωρις εμποδια. η διαφορα υψομετρου σπιτιου με δουλεια ειναι γυρω στα 500 μετρα.

θα ηθελα αν μπορειτε να μου κανετε καποια πληρη προταση (αναλυτικα τα υλικα διοτι δεν ειμαι και πολυ γνωστης) για κατι 100% αξιοπιστο χωρις να θελουμε την πιο οικονομικη λυση.

ειμαστε 6 ατομα που θα μοιραστουμε το κοστος οποτε μπορουμε να προβουμε σε καποια αξιολογη λυση.

Καθε βοηθεια δεκτη.

ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας.

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να δεις στα προιοντα της ubiquiti.
Για 5χλμ θα σου κανουν και τα nanostation mimo m5 , αμα θελεις για κατι πιο δυνατο που θα πιανει και σε παραπανω χλμ μπορεις να δοκιμασεις τα nanobrigde.

Για πιο πολυ info http://www.ubnt.com/airmax

Δημοσ.

για να καταλαβω τα nanobrigde οπως και τα υπολοιπα δεν χρειαζονται περετερω αξοπλισμο?

δηλαδη με 2 απο αυτα εχω μεταφερει το δικτυο μου? υποθετω οτι συνοδευονται απο τα τροφοδοτικα τους ετσι?

αρα συνδεω μεσα στο σπιτι οπου εχω και internet το τροφοδοτικο και συνεχιζω με ενα καλωδιο (cat 6) στην κεραία. ομοιος για τον προορισμο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sorry για την αργη απαντηση.

Τα nanobrigde απλα τα συνδεεις στο poe adapter (παιρνουν και ρευμα απο εκει) και εν συνεχεια συνδεεις το adapter ειτε με το pc σου(αμα εχεις μονο ενα) ή σε switch για να το διαμοιρασεις στο σπιτι.

Το ιδιο κανεις και στις 2 πλευρες και εισαι οκ.

Σκεψου τις συσκευες ως απλα access point για να καταλαβεις τι εννοω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...