nike1600 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας μολις πηρα μια ati radeon 6570 1gb και θελω να την κανω overclockγια να παιζει κανα παιχνιδι στο δευτερευον συστημα μου με i3 530 cpu κατεβασα το afterburner την εκανα οσο γινοταν αλλα σκεφτομαι τωρα να παρω κατι περισσοτερο με το να αλλαξω ρευμα και vcore ποσο να τα παω?
GothmogGr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πέρα από εγκυκλοπεδικους λόγους το oc στην συγκεκριμένη Κάρτα δεν έχει νόημά διότι δεν κερδίζεις κάτι ουσιαστικό
nike1600 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Οκ ευχαριστω παντος με το εστω και λιγο oc που της εκανα ειδα διαφορα... Τεσπα thanks
qweRRr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Που είδες διαφορα? Άνοιξες frap και παίρνεις παραπάνω fps?
nike1600 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Στο FurMark (benchmark)ετρεχε πιο ομαλα και στο nfs mw 2012 επαιζα με ολα σε high settings (εκτος απο 1-2 ρυθμισεις που ειχα στο medium) Aν αξιζει να και ειναι εφικτο να παρω κατι παραπανω εχει καλως αλλα και ετσι ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Millennium Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Ψαξε καναν οδηγο στο νετ αν και για τη συγκεκριμενη δυσκολα θα βρεις Αν ειδες εσυ διαφορα τοτε καλως.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Στο FurMark (benchmark)ετρεχε πιο ομαλα και στο nfs mw 2012 επαιζα με ολα σε high settings (εκτος απο 1-2 ρυθμισεις που ειχα στο medium) Aν αξιζει να και ειναι εφικτο να παρω κατι παραπανω εχει καλως αλλα και ετσι ειμαι πολυ ευχαριστημενος Αν η οθόνη δεν είναι αυτή: τότε δεν γίνεται αυτό που λες. Αν και γι αυτή έχω τις αμφιβολίες μου με τα settings που αναφέρεις.... Αν έχεις λεφτά να πάρεις άλλη, κάνε ότι θες με αυτήν. Αν δεν έχεις, άσε τις καγκουριες γιατί θα μείνεις χωρίς σήμα στην οθόνη και δεν θα μπορείς καν να ποσταρεις εδώ για το πρόβλημα. 1
rounsmith Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Αν η οθόνη δεν είναι αυτή: τότε δεν γίνεται αυτό που λες. Αν και γι αυτή έχω τις αμφιβολίες μου με τα settings που αναφέρεις.... Αν έχεις λεφτά να πάρεις άλλη, κάνε ότι θες με αυτήν. Αν δεν έχεις, άσε τις καγκουριες γιατί θα μείνεις χωρίς σήμα στην οθόνη και δεν θα μπορείς καν να ποσταρεις εδώ για το πρόβλημα. Θυμάμαι στο τεί που είχαμε κάτι sony crt στα 5 λεπτά τα μάτια μου με πεθαίνανε... Θυμάμαι και το κλασσικό που γράφαμε πάνω στην οθόνη "Δεν σε sony τίποτα"
nike1600 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Χαχαχα γραψατε και οι δυο... Η οθονη ειναι μια lg E2260 full led και το pc χρησημοποιηται ως δευτερο pc.... Στο furmark δεν ετρεχε και τελεια κολαγε αλλα ειχε αρκετη διαφορα απο πριν οπως λες ισως δεν αξιζει... καλυτερα να αφησω τα παιχνιδια στην 7990 7970 ηθελα να πω...(που χρυσοπληρωσα) και να αφησω την αλλη για κανα online....
razerd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Για δώσε καμία φοτο απο το κτήνος(το κουτί δηλαδή)!!!!
nike1600 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Θα βαλω στο θεμα με τα μονταρισμενα pc μολις ερθουν οι λεντοταινιες και τα casefan που περιμενω μετα τις γιορτες.... προετοιμαστοιτε χεχεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα