nike1600 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας επεσε στα χερια μου ενας πολυ παλιος υπολογιστης με 630 mhz cpu 64mb ram onboard καρτα και θελω να τον κανω καλο για χρηση νετ του περασα windows 2000 και παει αρκετα καλα αλλα ταχρωματα στο google ειναι ξεθοριασμενα και τα βιντεο παιζουν χαλια (μπορει να φτεει που τον εχω σε 22αρα οθονη με 1920χ1080 αναλυση) τι να κανω?
GothmogGr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Να βρεις και να περάσεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών!
adtakhs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αν θες υπολογιστή για internet πάρε AMD A4 3400 2,7Ghz με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών HD6420 (40€) ASROCK A75 HVS (50€) CRUCIAL 4GB DDR3 1600Mhz (16€ ) ------------------------------------------------- 100€ και θα κάνεις τα πάντα ! αν θες κάτι φτηνότερο και φυσικά με χαμηλότερες επιδόσεις πάρε μια μητρική με επεξεργαστή AMD E350 ZACATE η οποία έχει επάνω και κάρτα γραφικών με 60- 70€ βάλε και 4gb ddr3 μνήμη 16€ -------------------------------------------------------- Με 75-80€ έχεις αυτό που θες !
GothmogGr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 δεν εχει καρτα ειναι onboard Ε τότε αυτούς της onboard
nike1600 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 To προβλημα ειναι οτι δεν ειναι δικο μου παιδια μου το εδωσαν και πρεπει να κανω οτι καλυτερο με οτι εχω...Ευχαριστω παντος θα το προτεινω
disqualified Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ειδικα για χρηση net δεν παει πουθενα με 64MB RAM. Ουτε το internet του 2000 καλα καλα δεν αντεχει. Βασικα δεν κανει για τιποτα συγχρονο. Πρεπει να χρησιμοποιειται με τα προγραμματα της εποχης του. Για internet παντελως ακαταλληλο. Μονο σελιδες που υπαρχει μονο κειμενο και αν. Χαμηλωσε την αναλυση πολυ να δεις αν υπαρχει βελτιωση. Τι βιντεο του εβαλες δηλαδη να παιξει 1
TheELF Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 ^^ youtube ρε συ, flash που κολλάει ακόμα και σε καλό Η/Υ
baskon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 1) 630 mhz επεξεργαστης δεν υπαρχει. Να φανταστω εννοεις καποιον Celeron socket 370 στα 633 mhz.. 2)Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Με 64 Mb ram δε πας πουθενα. Αυτο που θα μπορούσες να κανεις είναι να δεις μέχρι πόσο μπορει να παει η μνημη(Πιθανως 256 MB) και να ψαξεις να βρεις στις αγγελιες που χαριζονται πραγματα 256 μνημη και να του βάλεις. Με αυτή τη προσθήκη και με μια ελαφριά εκδοση Linux το μηχάνημα ισως τη ψιλοπαλεψει λίγο (αλλά ως γνωστον youtube-flash ειναι λίγο βαρια). Πιθανώς να μπορείς να OC τον επεξεργαστη και να φτασει τα 900 mhz ωστε να τη παλευει λιγο καλυτερα.. 3) Το καλυτερο που εχει να κανει ο γνωστος σου ειναι να τον βαλει στη συλλογη του και να δωσει 200 ευρώ για το φθηνοτερο μοντερνο συστημα. Οι τιμές που λεει ο φιλος πριν δεν ισχυουν καθως χρειαζεσαι 100% και τροφοδοτικό και δισκο και dvd-r και κουτι μιας και ειναι παναρχαια αυτα που εχει οπότε πας στο 200ευρω. Προσωπικά δε θα πηγαινα σε Amd αλλά σε καποια Intel συνθεση Με Celeron (μιας και δε χρειαζεται η καλυτερη vga,αλλα ο καλυτερος επεξεργαστης ειναι παντα χρησιμος). ANyway αν το αποφασισει το ξανασυζηταμε
nike1600 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Λοιπον βρηκα εναν celeron 1ghz δεν εχω ιδεεα απο που βγηκε... Τον εβαλα και τα πινακια χωρουσαν... Αλλα το συστημα δεν ανοιγε... Τωρα... βρηκα ενα κουτι και ενα 400αρι τροφοδοτικο... Το 400αρακι θα αντεξει αν τα αγορασει τα πραγματα ? Γιατι δωσει 80 ευρω θα βαλλω και εγω κανα ψιλο (μιας και δεν ειναι και στην καλυτερη οικονομικη κατασταση και δεν ειχε ποτε του υπολογιστη) να τον βοηθησω λιγο και κατι θα βγει τι λετε?
The_Judas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Το 400άρι είναι υπεραρκετό. Ο παλιός υπολογιστής να ξέρεις ότι θα σου βγάζει συνέχεια προβλήματα και με τα σημερινά δεδομένα δεν κάνει για ιντερνετ. Το καλύτερο είναι αυτό που σου πρότειναν παραπάνω για οικονομικό νέο υπολογιστή. 1
panos2171 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 To οτι τα πινάκια χωρούσαν δεν έχει καμία σημασία. Πες μας τη μητρική να σου βρούμε συμβατούς επεξεργαστές. 400αρι τροφοδοτικό είναι υπεραρκετό αλλά με τέτοιο μηχάνημα δεν κάνεις δουλειά. Πλέον και το ιντερνετ έχει απαιτήσεις hardware. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα