Μακρής Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά! Ξέρετε εδώ και 5-6 χρόνια έχω OTE conn-x με το wireless ADSL router annex a(ασύρματο , μαύρο και 24άρι) . Το καλοκαίρι μου παρουσίασε κάποια προβλήματα (έπρεπε να το κάνω reset χωρίς λόγο). Ο τεχνικός μου είπε ότι αυτά τα μαύρα παρουσιάζουν πολλά προβλήματα. Παρ'όλα αυτά τον τελευταίο μήνα το κάνω refresh,έχω για ένα μικρό χρονικό διάστημα καλό ίντερνετ(π.χ. 10 λεπτά) αλλά μετά είναι πάρα πολύ αργό. Να το αλλάξω; Έχετε κάποια άλλη ιδέα; (Να επισημάνω ότι είχα πολύ καλό ίντερνετ)Σας παρακαλώ απαντήστε μου
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μπορεί να φταίει η γραμμή μπορεί και το router όμως όντως να εχει κάποιο πρόβλημα, αρχικά το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις για να διαπιστώσεις αν εχει θέμα οντως το router ειναι να βρείς ενα αλλο απο κάποιον γνωστό να δοκιμάσεις πως πάει, αν ειναι θέμα γραμμή παμε αλλου μετα. Τι πρόβληματα σου κάνεις τώρα, πέφτει τελείως το internet, κανει restart το router χωρίς λόγο πες ακριβώς λιγο το πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 αν και ειναι ρουτερ των 5 ευρω οποτε ασχετα αν φταιει αυτο ειναι καλο να το αλλαξεις εν τουτοις δοκιμασε αυτο που σου ειπε ο spank>δοκιμασε καποιο απο κανα φιλο να δεις τι γινεται.επισης σου κανει αποσυνδεσεις?και το βασικο.εχεις δει να εχουν αλλαξει τα χαρακτηριστικα της γραμμης μεσα απο τον ρουτερ η να συγχρονιζεις σε λιγοτερη ταχυτητα.γιατι ενδεχομενως μια αλλαγη στην ταχυτητα θα μπορουσε να υποδηλωνε προβλημα στην γραμμη.αλλα απο αυτα τα ρουτερ μην περιμενεις πολλα.
Μακρής Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά τηλεφώνησα στον ΟΤΕ και θα μου φέρουν άλλο. Έχω philips το μαύρο εδώ και 5 χρόνια .Απλώς σας λέω ότι ύστερα από ένα refresh που πιάνω καλό μου γίνεται πολύ αργό.Επίσης θέλω να επισημάνω ότι εδώ και χρόνια δεν είναι πολύ καλές οι γραμμές αλλά εγώ πέρυσι είχα πολύ γρήγορο.
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 οτι αντεξε αυτο το ρουτερ 5 χρονια ειναι θαυμα.οποτε οταν σου φερουν το καινουριο πες μας εντυπωσεις.ελπιζω να στο φερουν δωρεαν γιατι εστω και 10 ευρω να κανει δεν αξιζει και καλυτερα να αγοραζες κατι δικο σου
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 επισης εννοεις reset/reboot το ρουτερ οχι refresh.kai ελπιζω να ειναι αυτο το προβλημα και οχι καποιο αλλο.
Μακρής Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ναι δωρεάν ,είχα την εγγύηση! Εννοώ όταν από πίσω το κούμπι 1-0 (on-off) το πηγαίνω στο 0 και μετά πάλι στο 1.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 οκ αφου ειναι σε εγγυηση οκ.αυτο που λες ειναι Reboot η αλλιως On/off οχι refresh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα