-TRANE- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 παιδια εχω μια απορια...στο ενα δωματιο εχω το ρουτερ και 1 PC , στο σαλονι μια λεντ tv samsung και σε ενα αλλο δωματιο ενα pc & 1 360... αν παρω ενα πακετο powerline , μπορω απο εκει που θα βγαλω το powerline με ενα hubακι/switchακι να συνδεσω 2 συσκευες και ο ρουτερ να βλεπει κανονικα και τις 2?
gdelaportas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Το θέμα/πρόβλημα με αυτά τα συστηματάκια είναι πως πρέπει οι πρίζες να ανήκουν στην ίδια παροχή. Εάν κάνεις μερικά test ανοίγοντας και κλείνοντας διακόπτες στον πίνακα σου και δεις ότι ο ηλεκτρολόγος είχε μικτονομήσει με τέτοιο τρόπο τις πρίζες για λόγους φόρτου κατανάλωσης και είσαι τυχερός... τότε θα έχεις πρίζα που έχει κοινή παροχή σε διαφορετικά δωμάτια.
Candlemass Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 παιδια εχω μια απορια...στο ενα δωματιο εχω το ρουτερ και 1 PC , στο σαλονι μια λεντ tv samsung και σε ενα αλλο δωματιο ενα pc & 1 360... αν παρω ενα πακετο powerline , μπορω απο εκει που θα βγαλω το powerline με ενα hubακι/switchακι να συνδεσω 2 συσκευες και ο ρουτερ να βλεπει κανονικα και τις 2? Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, τα powerline δουλεύουν κανονικά σε τριφασικό ρεύμα. Ο μόνος περιορισμός τους είναι να συνδέονται στο ίδιο ρολόι (δλδ εντός του ίδιου διαμερίσματος στο 99% των εγκαταστάσεων). Αν και, αν είναι παλιά η εγκατάσταση και έχουν κοινό ουδέτερο τα διαμερίσματα, μπορεί να πιάνεις και powerline αλλωνων(ε) (Συμβαίνει στη δικιά μου αν δεν ορίσω private powerline network). Ένα powerline πρέπει να είναι συνδεδεμένο στο κύριο router και από κει και πέρα, μπορείς να συνδέσεις, σε κάθε επόμενο powerline, switch/router/repeater και να βγάλεις πολλαπλές συσκευές στο δίκτυο.
-TRANE- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 ωραιος.ευχαριστω παρα πολυ...πηρα κατι tplink θα τα βαλω να δω πως αποδιδουν
in2dark Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Καλη χρονια! Εχω ακριβως το ιδιο θεμα και θα ηθελα να ρωτισω αν αντι να κανω την ιδια λυση θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ενα ρουτερ της hol να δουλεψει ως και καλα access point ασυρματα με το ηδη υπαρχον router wifi της hol που εχω με ρην συνδεση μου. Γινεται η το ρουτερ/μοντεμ δεν δουλευει ως repeater?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα