aris01 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα Έχω μία Panasonic TX-L32X5E και υποστηρίζει την αναπαραγωγή αρχείων από usb. Έβαλα, λοιπόν, μία ταινία σε ένα usb και το σύνδεσα στην τηλεόραση. Η ταινία έπαιζε κανονικά, αλλά οι υπότιτλοι εμφανίζονταν στα κινέζικα (έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα με το αρχείο ταινίας και είναι στον ίδιο φάκελο). Προσπάθησα μόνος μου και δεν τα κατάφερα. Πήγα και σ' ένα κατάστημα και δοκιμάσαμε με τον τεχνικό σε μία ίδια τηλεόραση και πάλι τίποτα. Πήρε αυτός τηλέφωνο στους τεχνικούς στην Αθήνα και του είπαν ότι σίγουρα η τηλεόραση παίζει ελληνικούς υπότιτλους, αλλά δεν του εξήγησαν την ακριβή διαδικασία. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tool1983 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασε να κανεις αυτο http://www.youtube.com/watch?v=pCSa2Z7RzfY Στις επιλογες encoding δοκιμασε να κανεις καθε φορα και διαφορετικη επιλογη οπως ANSI,Unicode,unicode big,UTF-8. Καποια επιλογη απο αυτες θα ταιριαζει στη tv σου.Εγω που εχω ενα μυστηριο dvd ετσι τους φτιαχνω οταν δεν βγαινουν σωστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris01 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Να' σαι καλά, ρε φίλε! Αυτό ήταν! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 παιζει και μεσα απο τη τηλεοραση να μπορεις να πειραξεις encoding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα