Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα τηλεφωνο εχω το οποιο ειναι στο σαλονι και το εχω με filter κανονικα..και το router το εβαλα με splitter οπως ελεγε στις οδηγιες οποτε ολα καλα τα εχω συνδεμενα...τωρα για τις πριζες λογικα του OTE ειναι γιατι OTE ειχα στην αρχη και μαλλον ειναι με resistor παιζει καποιο ρολο αυτο?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχει σχέση τι είχες στην αρχή, αλλά τι επέλεξε ο ηλεκτρολόγος να βάλει στο σπίτι...

αν έχει resistor αυξάνει σημαντικά το attenuation με αποτέλεσμα να συγχρονίζεις χαμηλά κι ας μπορεί να παίξει αρκετά πιο πάνω η γραμμή...

Δημοσ.

ρε παιδια το βασικο δεν του ειπε κανεις.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 15 ΑΡΙ PROFILE STO DOWNLOAD.λογικο ειναι να μην πηγαινει παραπανω.παρε τηλ την forthnet και πες να σου βαλουν 6 αρι Profile που ειναι το default.

και β.υπαρχει και νεο Firmware για το huawei sto site της forthnet.

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη παιρνω την εξυπηρετηση και τους λεω ακριβως αυτο που μου λες? οτι εχω 15 api και να το βαλουν στο 6? θα καταλαβουν? οσο για το firmware εκτος αν ειμαι τυφλος δεν βρισκω για το huawei...

http://www.forthnetgroup.gr/iServicesArticle.aspx?a_id=3721

ενταξει παιδια..ολα ενταξει πηρα τηλ και μου ειπανε οντως ειχε προβλημα και κοιταξε τις ρυθμισεις και τωρα πιανω 10mbps δεν παει παραπανω λογω αποστασης καλα ειναι παντως :D οσο για το router ειναι ενταξει το firmware δεν χρειαζεται update ολα τελεια τωρα :) κατι αλλο...πριν που ειχα hol εχω κρατησει το router της γινεται να βαλω αυτο αν θελω? γιατι θελω να συνδεσω 2 μηχανακια και το huawei εχει μονο μια ethernet

Δημοσ.

δηλαδη παιρνω την εξυπηρετηση και τους λεω ακριβως αυτο που μου λες? οτι εχω 15 api και να το βαλουν στο 6? θα καταλαβουν? οσο για το firmware εκτος αν ειμαι τυφλος δεν βρισκω για το huawei...

http://www.forthnetgroup.gr/iServicesArticle.aspx?a_id=3721

ενταξει παιδια..ολα ενταξει πηρα τηλ και μου ειπανε οντως ειχε προβλημα και κοιταξε τις ρυθμισεις και τωρα πιανω 10mbps δεν παει παραπανω λογω αποστασης καλα ειναι παντως :D οσο για το router ειναι ενταξει το firmware δεν χρειαζεται update ολα τελεια τωρα :) κατι αλλο...πριν που ειχα hol εχω κρατησει το router της γινεται να βαλω αυτο αν θελω? γιατι θελω να συνδεσω 2 μηχανακια και το huawei εχει μονο μια ethernet

το firmware στο εγραψα.ναι με 40 attenuation οτι παιζεις και 10 ειναι τελεια.ναι μπορεις να  βαλεις και της hol

αν με της hol εχεις μικροτερη ταχυτητα πες μου να σου πω τροπο να τα ενωσεις και τα2 και της hol να ειναι σαν switch

Δημοσ.

ενταξει θα κανω και το firmware να δουμε και ευχαριστω που το βρηκες :) οταν το κανω update το firmware πρεπει να κανω καμια ρυθμιση μετα? να τα βαλω ολα χειροκινητα? η ολα ενταξει? εσυ τι προτεινεις? θα ειναι καλυτερο της hol? τις πριζες πως μπορω να τις κοιταξω?

Δημοσ.

δεν ξερω αν χανει τις ρυθμισεις η οχι μετα το Firmware..λογικα οχι.αν θα ειναι καλυτερο της Hol θα το δεις οταν δεις ποσο θα συγχρονιζει και της Hol.

οι πριζες θα εχουν απεξω ενα σηματακι που θα γραφει οτε η θα δειχνει ενα κεραυνο.λογικα αμα ειχες τετοιες παιζει να στο ελεγαν και απο το support Διοτι φαινεται απο τα τεστ που τρεχουν.

αν εχεις συναγερμο να εχει φιλτρο.

Δημοσ.

αααα οποτε δεν εχω ΟΤΕ πριζες γιατι δεν εχουν κατι τετοιο απεξω οποτε ειμαστε ενταξει με τις πριζες...λοιπον θα κανω firmware update  θα δοκιμασω και τις hol και βλεπουμε...οταν λες να ειναι σαν switch τι ακριβως εννοεις? οχι συναγερμο δεν εχω :)

Δημοσ.

οο καλο μου ακουγεται...βασικα τα δοκιμασα και τα 2 και εχουν την ιδια ταχυτητα σε κατεβασμα για παραδειγμα...οποτε δεν υπαρχει λογος να βαλω και το huawei ε?

Δημοσ.

ενταξει παιδια ολα μια χαρα poulinos τελικα της hol μαπα το καρπουζι εκει που συγκχρονιζε τελεια εκανε τα δικα του...και επειδη το huawei πρεπει να μου καηκε γιατι δεν αναβε τιποτα πηρα στα κεντρικα και μου δωσανε δωρεαν ενα technicolor (να φανταστω ειναι της thomson) και τωρα σφαιρα ολα :D πολυ ευχαριστημενος με αυτο και εχει και 4 lan θυρες...χρονια πολλα παιδια και καλες γιορτες και ευχαριστω για την βοηθεια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...