Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους...μολισ σημερα μου ηρθε και το ιντερνετ με την προσφορα της forthnet που εχει και nova...συνδεσα ρουτερ ολα οκ και μπηκα τελικα στο ιντερνετ..."λενε" οτι εχει 24αρα γραμμη...και αντε λεω απο μεσα μου ενα 10αρι και παραπανω θα το πιανω..εκανα τεστ με το speedtest την πρωτη φορα επιασε 4 και τωρα πριν λιγο 2! τι συμβαινει?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην το κοιτας καθολου αυτο.

κατεβασε καποια διανομη λινουξ(πχ mandriva)απο το αντιστοιχο site και εκει θα δεις την πραγματικη σου ταχυτητα.

http://www.mandriva.com/en/downloads/2011/

(ρυθμισε το σε FTP και οχι http)απο ελλαδα(ftp.ntua.gr)

• Like 1
Δημοσ.

κατσε τι θες να πεις...οτι πρεπει να μπαινω με linux για να κατεβασω λιγο πιο γρηγορα καποια πραγματα που θελω με την 6αρα γραμμη της hol που ειχα? γιατι τωρα δοκιμασα να κατεβασω πχ ubuntu και κατεβαινει με την ιδια ταχυτητα της hol

Δημοσ.

κατσε τι θες να πεις...οτι πρεπει να μπαινω με linux για να κατεβασω λιγο πιο γρηγορα καποια πραγματα που θελω με την 6αρα γραμμη της hol που ειχα? γιατι τωρα δοκιμασα να κατεβασω πχ ubuntu και κατεβαινει με την ιδια ταχυτητα της hol

οχι ρε :Ρ να κατεβασεις ειπαμε για να δεις την ταχυτητα σου.Eνα iso κατεβασε απλα.

Το speedtest ειναι τελειως εικονικο και δεν αντιπροσωπευει τιποτα!

Δημοσ.

Με 38 attenuation έχεις πολύ καλή σύνδεση.

Φυσικά, γι' αυτό δεν φταίει ο κάθε πάροχος αλλά η απόσταση που έχεις από το ΑΚ και η ποιότητα του χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ που σε εξυπηρετεί.

Δημοσ.

το router το εχω συνδεσει απευθειας με την πριζα δεν εχω βαλει καποιο splitter και μεσα στο σαλονι που εχω ενα τηλεφωνο ουτε εκει εχω βαλει..πρεπει οπωσδηποτε να τα βαλω αυτα?

Δημοσ.

To splitter που συνόδευε το router πρέπει να μπει στην πριζα και θα συνδέσεις το router στο adsl και στο άλλο το τηλέφωνο (αν έχεις στο χώρο αυτό). Στα άλλα δωμάτια πρέπει να βάλεις φίλτρο πρν από κάθε συσκευή τηλεφώνου.

Δημοσ.

μα το θεμα ειναι οτι το router το εχω στο δωματιο με το pc και σε αυτο το δωματιο δεν εχω συσκευη τηλεφωνου..οποτε δεν υπαρχει λογος να βαλω το splitter...το εβαλα αλλα δεν ειδα κατι διαφορετικο στην ταχυτητα παλι το ιδιο ηταν

• Super Moderators
Δημοσ.

στα τηλέφωνα πάντως θα χρειαστεί filters...

btw μήπως οι μπρίζες σου είναι του ΟΤΕ που είχαν μέσα resistor?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...