KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα σε ολους...μολισ σημερα μου ηρθε και το ιντερνετ με την προσφορα της forthnet που εχει και nova...συνδεσα ρουτερ ολα οκ και μπηκα τελικα στο ιντερνετ..."λενε" οτι εχει 24αρα γραμμη...και αντε λεω απο μεσα μου ενα 10αρι και παραπανω θα το πιανω..εκανα τεστ με το speedtest την πρωτη φορα επιασε 4 και τωρα πριν λιγο 2! τι συμβαινει?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 μην το κοιτας καθολου αυτο. κατεβασε καποια διανομη λινουξ(πχ mandriva)απο το αντιστοιχο site και εκει θα δεις την πραγματικη σου ταχυτητα. http://www.mandriva.com/en/downloads/2011/ (ρυθμισε το σε FTP και οχι http)απο ελλαδα(ftp.ntua.gr) 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 κατσε τι θες να πεις...οτι πρεπει να μπαινω με linux για να κατεβασω λιγο πιο γρηγορα καποια πραγματα που θελω με την 6αρα γραμμη της hol που ειχα? γιατι τωρα δοκιμασα να κατεβασω πχ ubuntu και κατεβαινει με την ιδια ταχυτητα της hol
Xristaras12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 κατσε τι θες να πεις...οτι πρεπει να μπαινω με linux για να κατεβασω λιγο πιο γρηγορα καποια πραγματα που θελω με την 6αρα γραμμη της hol που ειχα? γιατι τωρα δοκιμασα να κατεβασω πχ ubuntu και κατεβαινει με την ιδια ταχυτητα της hol οχι ρε :Ρ να κατεβασεις ειπαμε για να δεις την ταχυτητα σου.Eνα iso κατεβασε απλα. Το speedtest ειναι τελειως εικονικο και δεν αντιπροσωπευει τιποτα!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 αυτο σου ειπα και παραπανω anyway πατησα απο ntua ftp και κατεβαινει λες και εχω 6 mbps 510kbits φτανει
antonl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Απ το interface του router σου, τι ταχύτητα λέει;
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 δεν μπορω να βρω απου το λεει οπα το βρηκα
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Με 38 attenuation έχεις πολύ καλή σύνδεση. Φυσικά, γι' αυτό δεν φταίει ο κάθε πάροχος αλλά η απόσταση που έχεις από το ΑΚ και η ποιότητα του χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ που σε εξυπηρετεί.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 οποτε δεν μπορω να κανω κατι εγω ετσι? και δεν μενω και μακρυα απτο κεντρο της λαμιας που βρισκεται
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Βρίσκεσαι σε απόσταση (όχι ευθεία, αλλά με βάση την όδευση του δικτύου) 2,5 χλμ περίπου από το ΑΚ.
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 τσεκαρε αν εχεις βαλει σωστα το πριζακι και το σπλιτερ και ολα αυτα!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 το router το εχω συνδεσει απευθειας με την πριζα δεν εχω βαλει καποιο splitter και μεσα στο σαλονι που εχω ενα τηλεφωνο ουτε εκει εχω βαλει..πρεπει οπωσδηποτε να τα βαλω αυτα?
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 To splitter που συνόδευε το router πρέπει να μπει στην πριζα και θα συνδέσεις το router στο adsl και στο άλλο το τηλέφωνο (αν έχεις στο χώρο αυτό). Στα άλλα δωμάτια πρέπει να βάλεις φίλτρο πρν από κάθε συσκευή τηλεφώνου.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 μα το θεμα ειναι οτι το router το εχω στο δωματιο με το pc και σε αυτο το δωματιο δεν εχω συσκευη τηλεφωνου..οποτε δεν υπαρχει λογος να βαλω το splitter...το εβαλα αλλα δεν ειδα κατι διαφορετικο στην ταχυτητα παλι το ιδιο ηταν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 στα τηλέφωνα πάντως θα χρειαστεί filters... btw μήπως οι μπρίζες σου είναι του ΟΤΕ που είχαν μέσα resistor?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα