Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alexgreek είπε

Επι λεξη 

Επι λεξη με είπαν "το πολυ 4....με 5 εργάσιμες ημέρες και σήμερα 8 εργάσιμη ημερα και ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! 

Τι τράπεζα έδωσες; Γιατί εμένα μου είναι είχαν πει ότι στην alpha μπαίνουν πιο γρήγορα ενώ σε άλλη αργούν περισσότερο.

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Τι τράπεζα έδωσες; Γιατί εμένα μου είναι είχαν πει ότι στην alpha μπαίνουν πιο γρήγορα ενώ σε άλλη αργούν περισσότερο.

Εθνική αλλά κ πάλι δεν δικαιολογείται τόση καθυστέρηση......αλλωστε στους ορους της εταιρείας αναγράφεται πεντακάθαρα 2 εργάσιμες αν έχουμε την ιδια συνεργασία τράπεζα δλδ Άλφα , ειδάλλως 4 με 5 εργάσιμες ημερες σε διαφορετική τράπεζα .....σήμερα είναι η 8η ΕΡΓΑΣΙΜΗ  ΜΕΡΑ ......τωρα αν μπουν το απόγευμα τα λεφτα (η Εθνική συνήθως το κάνει) δεν ξερω ....θα παω να δω και αν οχι θα πραξω αναλόγως

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ ήμουν καλα με την ΓΤ μέχρι την τελευταία παραγγελία που έκανα . Επί δύο μέρες στην κατάσταση έχει "απών - σημείωμα" χωρίς βέβαια να λείπω εγώ ή να άφησαν όντως σημείωμα. Με εκνευρίζει το ότι αντί να πάρουν ένα τηλέφωνο (ή email ξέρω γω) και να πουν πολύ απλά "Γειά σας, επειδή δεν έχουμε άλλα δέματα παρά μόνο το δικό σας για την περιοχή που μένετε, ενδέχεται η παράδωσή του να καθυστερίσει μερικές ημέρες" , πάνε και λένε ψέματα.

Προσωπική μου άποψη:

ACS>EΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ>ΓΤ>>>>>SPEEDEX

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntouris3 είπε

Εγώ ήμουν καλα με την ΓΤ μέχρι την τελευταία παραγγελία που έκανα . Επί δύο μέρες στην κατάσταση έχει "απών - σημείωμα" χωρίς βέβαια να λείπω εγώ ή να άφησαν όντως σημείωμα. Με εκνευρίζει το ότι αντί να πάρουν ένα τηλέφωνο (ή email ξέρω γω) και να πουν πολύ απλά "Γειά σας, επειδή δεν έχουμε άλλα δέματα παρά μόνο το δικό σας για την περιοχή που μένετε, ενδέχεται η παράδωσή του να καθυστερίσει μερικές ημέρες" , πάνε και λένε ψέματα.

Προσωπική μου άποψη:

ACS>EΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ>ΓΤ>>>>>SPEEDEX

Παρόμοιο πρόβλημα είχαμε με όλες τις ταχυδρομικές/ταχυμεταφορές πριν από χρόνια και μας πήρε μήνες να καταλάβουμε τι συμβαίνει.

Το πρόβλημα οφειλόταν ότι είμασταν στα όρια δύο δήμων και ο δρόμος που μέναμε συνέχιζε με το ίδιο όνομα αλλά νέα αρίθμηση στον διπλανό δήμο.

Δηλαδή είμασταν οδός τάδε αριθμός 10 και μερικά τετράγωνα πιο πέρα που συνέχιζε ο δρόμος υπήρχε πάλι αριθμός 10! 

Αναγκαζόμασταν να περνάμε από κει μέρα παρά μέρα και να ελέγχουμε μήπως άφησαν κάτι εκεί.

Μετά γνωριστήκαμε με τον διαχειριστή και τηλεφωνιόμασταν αν ερχόταν κάτι στο όνομά μας εκεί ή αν ερχόταν στη δική μας διεύθυνση κάτι δικό τους!!!

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες περίμενα δέμα από το zara.com  (δώρο από την νονά της κόρης μου) που ερχόταν με την γενική. Την 1η μέρα ημασταν σπίτι αλλά με το tracking έβγαζε ότι ήρθαν και λειπαμε. Την 2η μέρα όμως, βλέπω το βανακι της γενικής να μπαινει στο στενο από το σπίτι και κατεβαίνω στην εισοδο. Προς έκπληξη μου δεν σταμάτησαν καν. Παρόλα αυτά λίγα λεπτά μετά που μπήκα στο tracking έγραφε ότι και πάλι δεν μας ειχαν βρει γιατί "λειπαμε".

Παρέλαβα από το τοπικό γραφείο λίγη ώρα αργότερα. Πραγματικά ότι να ναι

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Πριν λίγες μέρες περίμενα δέμα από το zara.com  (δώρο από την νονά της κόρης μου) που ερχόταν με την γενική. Την 1η μέρα ημασταν σπίτι αλλά με το tracking έβγαζε ότι ήρθαν και λειπαμε. Την 2η μέρα όμως, βλέπω το βανακι της γενικής να μπαινει στο στενο από το σπίτι και κατεβαίνω στην εισοδο. Προς έκπληξη μου δεν σταμάτησαν καν. Παρόλα αυτά λίγα λεπτά μετά που μπήκα στο tracking έγραφε ότι και πάλι δεν μας ειχαν βρει γιατί "λειπαμε".

Μπορεί το van να έχει GPS tracking σύστημα και άρα να καταγράφει όλες τις στασεις που κάνει (καθώς και τη διαδρομή). Οπότε αυτό που μάλλον κάνει ο τύπος είναι να φτάνει μέχρι τον προορισμό (γιατί αλλιώς θα φανεί στο σύστημα η αναντιστοιχία) και να μην κάνει καν τον κόπο να κατέβει κ να παραδωσει!

Δημοσ.
Στις 12/1/2019 στις 4:33 ΜΜ, fingolfingr είπε

7 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Μπορεί το van να έχει GPS tracking σύστημα και άρα να καταγράφει όλες τις στασεις που κάνει (καθώς και τη διαδρομή). Οπότε αυτό που μάλλον κάνει ο τύπος είναι να φτάνει μέχρι τον προορισμό (γιατί αλλιώς θα φανεί στο σύστημα η αναντιστοιχία) και να μην κάνει καν τον κόπο να κατέβει κ να παραδωσει!

Αυτο ακριβώς. 

Πέρασε, σταμάτησε λιγα δευτερολεπτα και εφυγε. Και στο δρόμο να ήσουν θα προτιμούσε να σε πατήσει για να μη σταματήσει, παρά να χάσει χρόνο και τρεχα εσύ στο μαγαζι

Δημοσ.
Στις 12/1/2019 στις 4:33 ΜΜ, fingolfingr είπε

Το ιδιο περιπου κανουν κ σε μενα με την διαφορα οτι ερχονται μεχρι την εισοδο, δεν χτυπανε κουδουνι καν και αφηνουν σημειωμα. Μιλαμε για 4-5 φορες που μου το εχουν κανει ενω ημουν μεσα. Μπορει να ερχεται και με μηχανακι ο αλλος να μην κουβαλαει καν τα δεματα και να αφηνει σημειωματα. γιατι ποιος πληρωνει βενζινες το φορτηγακι, ασε τα κοροιδα να ερθουν να παραλαβουν. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, natural_sgf είπε

"που να παρκαρω τώρα... Βρε γαμ***ε τον τον μαλ*** να ρθει να παραλάβει μόνος"  φάση στάνταρ 

Εγώ πάλι στα υποκαταστηματα της περιοχής μου έχω ΆΨΟΓΗ εξυπηρέτηση απ'ολους. Ταχιστοι, εξυπηρετικοτατοι, φιλικοτατοι όλοι. Παρασκευή παρέλαβα κατι κρασιά από tnt κ homeware από acs... Τρομεροί αμφότεροι!! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΓΤ και SPEEDEX εδώ στο ηράκλειο έχουν βγάλει πολύ κακό όνομα ... Ίδωμεν αν και πότε θα έρθει το δέμα αλλά τελευταία φορά είχα πάει να το πάρω μετά από 3 μέρες που ήταν σε διανομή . Το γμτο είναι ότι από κοτσοβολο είναι ΓΤ και παπουτσίδικα  speedex καλή υπομονή δηλαδή :P Ελπίζω να παίρνουν ένα τηλέφωνο σα την καλή μτφ που έχει τώρα το πλαίσιο .

Απλώς τα μηχανάκια να αφήνουν τα σημειώματα ήταν γελοίο μια φορά πιάνω έναν  επ αυτοφώρω που είναι το δέμα  - εεε το έχει ο άλλος μτφορεας ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

ΓΤ και SPEEDEX εδώ στο ηράκλειο έχουν βγάλει πολύ κακό όνομα ... Ίδωμεν αν και πότε θα έρθει το δέμα αλλά τελευταία φορά είχα πάει να το πάρω μετά από 3 μέρες που ήταν σε διανομή . Το γμτο είναι ότι από κοτσοβολο είναι ΓΤ και παπουτσίδικα  speedex καλή υπομονή δηλαδή :P Ελπίζω να παίρνουν ένα τηλέφωνο σα την καλή μτφ που έχει τώρα το πλαίσιο .

Απλώς τα μηχανάκια να αφήνουν τα σημειώματα ήταν γελοίο μια φορά πιάνω έναν  επ αυτοφώρω που είναι το δέμα  - εεε το έχει ο άλλος μτφορεας ...

Η speedex μάλλον πανελλαδικώς έχει κακό όνομα. Άντε η ΓΤ μπορεί να αργήσει λίγο αλλά τα φέρνει επαρχία , η άλλη δε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε λέω : Σε πέρνει τηλέφωνο ο κούριερ να συναντιθήτε και όταν πας στο μέρος της συνάντησης, θα αργήσει , θα του πάρεις τηλέφωνο να δεις που είναι και θα σε πει : ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! Αυτή η πράξη του με έκανε να δυανίσω 62χλμ με λεωφορείο +1:30 περπάτιμα για να πάω στο κατάστημά τους , και όλα αυτά σε 3-4 ώρες! Παρεπιπτώντως, όταν έφτασα στο μαγαζί τους (το οποίο ήταν στην άλλη άκρη της πόλης) έμαθα ότι ο κούριερ δεβ επέστρεψε ακόμη και αν ήθελα να το πάρω σήμερα θα έπρεπε να περιμένω άλλες 2-3 ώρες! Παρε τον έναν και χτύπα τον άλλον δηλαδή! 

Δημοσ.

Σε κεντρικό κατάστημα Νομού, έχει φτάσει Παρασκευή βράδυ δέμα…

Τηλεφωνώ χτες Σάββατο μεσημεράκι για επιβεβαίωση, για να πάω εγώ ο ίδιος να το παραλάβω… γιατί ήταν στον δρόμο μου…

-Ναι ήρθε, αλλά ποιος κάθετε τώρα να το βγάλει από τα τσουβάλια!!!!!!

-Μα είστε σοβαρός κύριε;;;;

-Φυσικά, χαμάλης είμαι πρωί πρωί Σαββάτου (13:45) να ψάχνω το δέμα;;; Την Δευτέρα θα ασχοληθώ…

Δημοσ.

Κανενα θεμα με καμια κουριερ, ισως λιγακι να βαριουνται σε εμας της ACS, αλλα τελευταια εχουν στρωσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλεξανδρούπολη από speedex και acs έρχονται πάντα, οι υπόλοιποι δεν κάνουν καν τον κόπο.

Επεξ/σία από ifr1t

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...