Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο πάντως συνέβει και σε μένα πριν μια εβδομάδα. Ενώ ήμουν εκεί δεν πέρασε κανείς, και συμπτωματικά πήρα τηλέφωνο στο κέντρο 10 λεπτά μετά την υποτιθέμενη ώρα που πέρασαν και δε με βρήκαν. Η δικαιολογία φυσικά ήταν ότι δε με βρήκαν και μου έστειλαν sms(ποτέ βέβαια δεν ήλθε ούτε αυτό). Αν δεν είχα επικοινωνήσει ακόμη θα περίμενα να παραλάβω :lol::lol:

Επεξ/σία από dancer_69
  • Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παντως δεμα εσταλη με acs απο θεσσαλονικη - πειραια τεταρτη κ παραλαβαμε παρασκευη μεσημερι.

παρασκευη μεσημερι εφυγε ξανα πισω με γενικη ταχ. κ εφτασε σαββατο πρωι :)

• Like 1
Δημοσ.

Τα ίδια και εγώ. Απογοήτευση η συγκεκριμένη εταιρία. Δεν ειδοποιούν όταν φτάσει το δέμα σου, και σου στέλνουν ότι πέρασαν και δεν ήταν κανείς.
Αλλά και να πέρναγαν, ειδοποιητήριο, δεν άφησαν. Επιβεβαιομένα όμως, ενώ ήμουν σπίτι, δεν πέρασε, ποτέ, κανείς.
Κοζάνη, και Θεσσαλονίκη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ίδια και σε μένα. Και αναφέρομαι για τη Γενική Ταχυδρομική Χαϊδαρίου,  για την οποία τα παράπονα είναι πάρα πολλά, αν κρίνω από τα σχόλια google.
Όχι βέβαια ότι τις άλλες εταιρίες courier τις έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, αλλά η Γενική Ταχυδρομική είναι η χειρότερη κατά τη γνώμη μου.

Επεξ/σία από pluss
  • Like 3
  • Sad 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χειρότερα για την συγκεκριμένη εταιρεία. Δέμα έφυγε προχτές από πρέβεζα, χτες από νωρίς ήρθε στο υποκαταστημα (ΤΟΥΜΠΑΣ Θεσ/νικη) και δεν εμφανίστηκε κανείς να μου το παραδώσει ΟΛΗ μερα.

Καλώ σήμερα πριν από λίγο και μου λένε, Α! εδώ είναι μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε. Λεω με συγχωρείτε είναι για παραλαβή στον χώρο μου και όχι από το κατάστημα σας. Θα έρθουμε σήμερα απανταει μια ... πολύ ευγενική.. ΝΟΤ!

2η φορά κάτι που μου στέλνουν με γενική 2 στα 2 μου λένε να παω απο κει να παραλάβω. Ποτέ δεν με καλεί κανείς, ποτέ δε βρίσκω αυτό το "ΑΠΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ" έστω και 9 παρά το βράδυ (γελάνε και οι πέτρες)

Δεν θα ξανα-επιλέξω αυτή τη μεταφορική, απο μαγαζιά που συνεργαζονται μαζι τους ή θα μου δίνουν άλλη επιλογή ή θα επιλέγω άλλο μαγαζί να κάνω την αγορά μου.

Screenshot_6.jpg

Επεξ/σία από linaki_ath
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεκάδες τα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη courier. Με τα καταστήματα στην Ξάνθη, στα Γιαννιτσά και στη Θεσσαλονίκη (Παπάφη και Εθνικής Αμύνης). Πάντα η ίδια δικαιολογία, δεν ήσασταν στο σπίτι και φυσικά ποτέ χαρτάκι. 

Κορυφαία στιγμή η δικαιολογία δε βρήκαμε το όνομα σας στο κουδούνι, ενώ η παράδοση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στον τόπο εργασίας μου που είναι νοσοκομείο! Ακολούθησε ένα σόου που είχε ως αποτέλεσμα να με πάρει ένας "διευθυντής" από την Αθήνα για να ζητήσει συγγνώμη και να μου πει ότι το περιστατικό ήταν μεμονωμένο. Φυσικά το δέμα και πάλι πήγα εγώ να το παραλάβω από το κατάστημα. 

Επεξ/σία από djuan1988
Δημοσ.

Προσωπικα οποτε μου το εχουν κανει αυτο που περιγραφετε (το οτι και καλα δεν με βρηκαν) τους ξεχεζω γιατι ΠΑΝΤΑ γραφω οτι ειναι χωρος εργασιας και συγκεκριμενα καταστημα με χαρτικα κ ανοιχτο απο το πρωι μεχρι το βραδυ και παντα τους παιρνω τηλεφωνο και κανονιζω να μου το φερουν επομενη εργασιμη.

Δεν θα τρεχω εγω επειδη βαριεται ο υπαλληλος τους να κανει την δουλεια του.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

Προσωπικα οποτε μου το εχουν κανει αυτο που περιγραφετε (το οτι και καλα δεν με βρηκαν) τους ξεχεζω γιατι ΠΑΝΤΑ γραφω οτι ειναι χωρος εργασιας και συγκεκριμενα καταστημα με χαρτικα κ ανοιχτο απο το πρωι μεχρι το βραδυ και παντα τους παιρνω τηλεφωνο και κανονιζω να μου το φερουν επομενη εργασιμη.

Δεν θα τρεχω εγω επειδη βαριεται ο υπαλληλος τους να κανει την δουλεια του.

Αμ δε βαριέται ο υπάλληλος. Τα μεγάλα κεφάλια βάζουν τους τοπικούς προισταμένους να πιέζουν τους υπαλλήλους, οι υπάλληλοι κάνουν την παραπάνω παπαριά και αν τύχει και αφήσουν κάνα δέμα για αύριο επειδή δεν πρόλαβαν να γράψουν "αδυναμία σημείωμα" ακούν και καμιά παναγία συνοδευόμενοι από το "ξέρεις πόσοι περιμένουν να πάρουν την δουλειά σου". Και όλα αυτά κάνοντας απλήρωτες υπερωρίες 8ωρου  με δηλωμένη 6ωρη.

Γ@@@σε το, θα πάω να το πάρω μόνος μου...

Δημοσ.

δουλευουμε με την ταχυδρομικη σχεδον 5 χρονια στην δουλεια που εργαζομαι. 

καθε μερα 4-5 πακετα ισως και περισσοτερα.

ειλικρινα τετοια θεματα δεν ειχαμε.

καποιοι προορισμοι αν ειναι αρκετα χιλιομετρα απο το γραφειο της ταχυδρομικης θεωρουνται απομακρυσμενα και πανε σε 2 ημερες.

οσον αφορα τα χρηματα της αντικαταβολης που λεει ο φιλος. μηπως του τα εβαλαν απο αλλη τραπεζα? απο αλφα σε eurobank? και για αυτο η επιπλεον καθυστερηση?

οσον αφορα το δεμα εκτος απο τα κιλα μετραει και ο ογκος του δεματος. μπορει να ειναι ενα κιλο και να ειναι διασταση σαν τραπεζι.

θα χρεωθει σαν 30 κιλα κτλ.

μηπως το δεμα περναγε το ογκομετρικο σε αλλη κλιμακα κιλων και χρεωθηκε παραπανω?

βεβαια παιζει ρολο και το καθε καταστημα.

εμεις ας πουμε πηγαμε να κανουμε συνεργασια με elta courier και ειλικρινα το καταστημα λειτουργουσε λες και δεν ηθελε αλλους πελατες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...