barman_ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Πέρασα από ένα κατάστημα σήμερα και έγραφε 50% έκπτωση.. Ξέρετε μήπως τι εννοεί? Αναφέρομαι σε αυτό που δουλεύουμε οι περισσότεροι, αποστολή από πόλη σε πολη
stelios18120 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Και το καινούργιο κατάστημα Κορυδαλλού λέει -50% αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω μπει να ρωτήσω. Όποιος ξέρει ας πει με ενδιαφέρει κ εμένα.
webparts Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, barman_ είπε Πέρασα από ένα κατάστημα σήμερα και έγραφε 50% έκπτωση.. Ξέρετε μήπως τι εννοεί? Αναφέρομαι σε αυτό που δουλεύουμε οι περισσότεροι, αποστολή από πόλη σε πολη Νομιζω οτι θα σας βγει 6 ευρω. Αν θυμαμαι καλα η εκπτωση στο καθε μαγαζι μπαινει στην "κανονικη" τιμη που ηταν 12 ευρω. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, barman_ είπε Πέρασα από ένα κατάστημα σήμερα και έγραφε 50% έκπτωση.. Ξέρετε μήπως τι εννοεί? Αναφέρομαι σε αυτό που δουλεύουμε οι περισσότεροι, αποστολή από πόλη σε πολη 4 ώρες πριν, stelios18120 είπε Και το καινούργιο κατάστημα Κορυδαλλού λέει -50% αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω μπει να ρωτήσω. Όποιος ξέρει ας πει με ενδιαφέρει κ εμένα. https://www.taxydromiki.com/timokatalogos-esoterikoy-elladas Για πληρωμή με μετρητά και έκπτωση ΕΩΣ 50%. Σίγουρα αξίζει ενα τηλεφωνο για έρωτηση (αυτό προσπαθει να κανει το makreting και οι ταμπελες) και επειδή πάντα είμαι "περιεργος" η έκπτωση δεν ειναι για ανθρωπιστικούς λογους (οπως αναφέρει στη σελιδα της) αλλά λόγω ανταγωνισμου. Αν κάποιος δει τους τιμοκαταλογους των γνωστων courier θα καταλάβει.
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Εδώ και πολύ καιρό έχει 50% έκπτωση η γενική. Απλή αποστολή φακέλου ή μικρού δέματος βγαίνει κάπου 6€ αν θυμάμαι καλά που νομίζω είναι η φθηνότερη τιμή σε κούριερ.
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, zio10 είπε Εδώ και πολύ καιρό έχει 50% έκπτωση η γενική. Απλή αποστολή φακέλου ή μικρού δέματος βγαίνει κάπου 6€ αν θυμάμαι καλά που νομίζω είναι η φθηνότερη τιμή σε κούριερ. Δεν εχει παντου 50%. Καλαματα το απλο εχει 9 ευρω μετα την εκπτωση ( που να τα φανε σε φαρμακα ) . Φιλος απο Ελευσινα στελνει με 6,οποτε ειναι μαλλον το 50%. Ευτυχως εγω εχω κωδικο φιλου και τα στελνω με 5 ( που να τα φανε και αυτα σε φαρμακα ) . edit βρηκα αυτο δε μπορουσα να θυμηθω το ποσοσο εκπτωσης,παρολο που το εβλεπα σχεδον καθε μερα στο γραφειο τελικα ειναι 35% Δευτερο edit στην κατω κατω φωτο το παπι δεξια ειναι το δικο μου Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από webparts 2
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, webparts είπε Δευτερο edit στην κατω κατω φωτο το παπι δεξια ειναι το δικο μου Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από isay
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, isay είπε Πετυχες ακριβως το στυλ. Μονο που γενικοτερα οδηγαω crypton του 98 με εξατμιση θορυβου,απλα εκεινο τον καιρο ειχα ενα wave. Επισης εχω ολο το κεφαλι ξυρισμενο! Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, webparts είπε Δεν εχει παντου 50%. Καλαματα το απλο εχει 9 ευρω μετα την εκπτωση ( που να τα φανε σε φαρμακα ) . Φιλος απο Ελευσινα στελνει με 6,οποτε ειναι μαλλον το 50%. Ευτυχως εγω εχω κωδικο φιλου και τα στελνω με 5 ( που να τα φανε και αυτα σε φαρμακα ) . edit βρηκα αυτο δε μπορουσα να θυμηθω το ποσοσο εκπτωσης,παρολο που το εβλεπα σχεδον καθε μερα στο γραφειο τελικα ειναι 35% Δευτερο edit στην κατω κατω φωτο το παπι δεξια ειναι το δικο μου Τι να σου πω, έχω δει σε διάφορες πόλεις και διάφορα καταστήματα 50% και θεώρησα ότι είναι παντού. Νομίζω το λέει και στο site κιόλας.
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Τι να σου πω, έχω δει σε διάφορες πόλεις και διάφορα καταστήματα 50% και θεώρησα ότι είναι παντού. Νομίζω το λέει και στο site κιόλας. Δες το λινκ. Mαλλον διαβασες "εως 50% " η κατι τετοιο. Εμεις εδω Καλαματα ειμαστε πολυ ριγμενοι,ο λογος φυσικα επειδη ειμαστε πολυ νοτια και δεν τους συμφερει μεγαλυτερη "εκπτωση" λογω μεγαλης αποστασης. Καπως πρεπει να βγαλουν και τα πετρελαια.
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, webparts είπε Δες το λινκ. Mαλλον διαβασες "εως 50% " η κατι τετοιο. Εμεις εδω Καλαματα ειμαστε πολυ ριγμενοι,ο λογος φυσικα επειδη ειμαστε πολυ νοτια και δεν τους συμφερει μεγαλυτερη "εκπτωση" λογω μεγαλης αποστασης. Καπως πρεπει να βγαλουν και τα πετρελαια. Λέει έως όντως. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πριν κάποιο καιρό έλεγε σκέτο 50%, τέλος πάντων! Σε επαρχία και Θεσσαλονίκη έχω δει το 50% πάντως. Μπορεί να βάζει και το κάθε κατάστημα όσο θέλει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2018 από zio10
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Λέει έως όντως. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πριν κάποιο καιρό έλεγε σκέτο 50%, τέλος πάντων! Σε επαρχία και Θεσσαλονίκη έχω δει το 50% πάντως. Μπορεί να βάζει και το κάθε κατάστημα όσο θέλει. Δε νομιζω,λογοδοτουν στην εταιρια,δεν ειναι αυθαιρετο το κομματι των τιμων.. Το 35% παιζει απο την πρωτη μερα που ειχα παει για δουλεια,προπερσι το μαιο δλδ. 1
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Για την έκπτωση εννοούσα, μήπως κάθε μαγαζί διαλέγει το ποσοστό που θέλει μέχρι 50. Τέλος πάντων, τα ξέρεις καλύτερα 1
simonito Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον και σε εμενα τα ιδια κανουνε εδω και 5 χρονια, δεν περνανε και λενε οτι ειμουνα απων και οτι αφησανε χαρτακι στο tracking και πρεπει να πηγαινω να παραλαμβανω απο τα γραφεια. Μου καθυστερουν την παραδωση, η μηπως να πω παραλαβη γιατι οταν παω στα γραφια τους εγω παραλαμβανω. Την προηγουμενη φορα επιασα τον κουριερ να κατεβαινει απο το βαν ετημος με το χαρτακι το κολαει και παει να φυγει ουτε κουδουνι δεν χτυπησε τον επιασα στα πρασα , τωρα παλι τα ιδια ειχα στησει καρτερι με καφε και το λαπτοπ εξω να μην εχει δικαιολογια και μου γραφει στο tracking ψεματα " Αδυναμία παράδοσης - Απών Σημείωμα " κανενα σημειωμα αφου δεν περασε. και κατι τελευταιο... δεν υπαρχει δεν εβρησκα τον δρομο! δουλεια σου ειναι σαν διανομεας να βρεις τον δρομο και να παραδωσεις. Οταν την εκανα εγω αυτην την δουλια δεν επερνα σαν κακομηρης να ρωταω τον καθε πελατη " εεε ειμαι λιγο αχρηστος δεν ξερω τι ειναι το γκουγκλ μαπσ και το τζι π ες κοιταω αυτον τον χαρτη που δεν ξερω πως να διαβασω και δεν βρησκω τον δρομο εχχ χμμ μηπως μπωρειται να μου πειτε πως να ερθω?? " απλα Εκανα Την Δουλια Μου χωρις δικαιολογιες και εκανα παραδωση στον χορο τους. πληρωνουμε για ΠΑΡΑΔΩΣΗ στην πορτα μας οχι για ΠΑΡΑΛΑΒΗ απο τα γραφια τους με καθυστερηση. Εστηλα και μηνυμα απο την φορμα επικοινωνιας στο site της γενεικης που αναφερω το προβλημα με το καταστημα Αχαρνων και τον αριθμο αποστολης και πρωτεινω σε ολους οσους αντημετωπηζουν παρομοια προβληματα να κανουνε το ιδιο και να μην τους καληπτουνε . Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από simonito 2 1
webparts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, simonito είπε εεε ειμαι λιγο αχρηστος Καλο θα ειναι να σεβεσαι λιγο τον υπαλληλο. Δε θα κατσω να ρωτησω μηπως μενεις σε περιεργο στενο ή μηπως δεν εχεις το ονομα σου γραμμενο στο κουδουνι. Εικαζω οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που κανεις ετσι για ενα δεμα και για αυτο σε γραφουνε κανονικα και δε στο αφηνουν. Τα εκανα και εγω αυτα σε ατομα που δε σεβονταν τον απλο εργαζομενο που παιρνει 600 ευρω για να τρωει τη βροχη και το κρυο ολη τη μερα στη μουρη για να εχεις εσυ το δεματακι στην πορτα σου. Υπαλληλοι τις εταιριας ειναι,οχι δουλοι σου. Και μονο που λες οτι εστησες καρτερι με καφε και λαπτοπ λεει πολλα για σενα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από webparts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα