Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 4€ τα δαγκώνουν όταν τους πεις διαφορετική τράπεζα απ' αυτή που χρησιμοποιούν αυτοί.

Είναι καθήκον του υπαλλήλου να σας ενημερώσει ότι συνεργάζονται με την τάδε τράπεζα,εν εναντία περιπτώσει πάτε επί τόπου και ζητάτε τα λ7 σας απ' τον υπάλληλο που σας έχωσε...

Είχα ανεβάσει τους τόνους ιδιαίτερα. Μπαρούτι με έκαναν. Βέβαια , πάντα σε κόσμιο επίπεδο χωρίς να ξεστομίσω κάποια βρίσια. Παρόλα αυτά η υπάλληλος και το αφεντικό παραδέχτηκαν την πατάτα, αλλά όσο και αν επέμενα να μου τα δώσουν πίσω τα 4 ευρώ δεν κατάφερα τίποτα. Θύμωσαν κιόλας. Η τράπεζα και η τράπεζα.... Φυσικά δεν ξανασυνεργάστηκα μαζί τους. Για τα 4 ευρώ , ναι για τα 4 ευρώ.

• 11 μήνες μετά...
  • Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα 4 ευρώ που κρατάει η τράπεζα, είναι σε όλες τις τράπεζες? Που ρώτησα σε ένα κατάστημα μου είπαν πως είναι 1-2 ευρώ η προμήθεια, κ αλλάζει από τράπεζα σε τράπεζα. Είναι να πάρω 15 ευρώ με αντικαταβολή, αν είναι να κρατήσουν τα 4.....

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά σε εθνική πόσα είναι η προμήθεια; Πέρσι μετά από αντικαταβολή δεν μου κράτησαν προμήθεια (ούτε cent). Εθνική είχα/έχω.

Κατα τ'άλλα 4-5 εργάσιμες κάνουν να βάλουν τα χρήματα έτσι ; Δεν έχει αλλάξει κάτι φαντάζομαι;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Δυο φορές που μου στείλανε δέμα με Γενική Ταχυδρομική , ούτε τηλέφωνο , ούτε ειδοποίηση. Τιποτα, απαραδεκτοι

Δημοσ.

Εμενα κανονικα ειδοποιηση απο την Γενικη Ταχυδρομικη, δεν ειχα κανενα προβλημα και αριστη η εξυπηρετηση.

Δημοσ.

Εμένα με προειδοποίησε η υπάλληλος ότι μόνο σε κατάθεση στην alpha bank θα λεω αυτούσιο το ποσό αλλιώς οι τράπεζες ακούν προμήθεια 4-5€ γιατι γίνεται μεταφορά από άλλη τράπεζα. Οποτε μονο αν δώσει κάποιος λογαριασμό alpha bank θα είναι δωρεάν και τ λεφτά μπαίνουν σε 5 μερες περίπου

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα με προειδοποίησε η υπάλληλος ότι μόνο σε κατάθεση στην alpha bank θα λεω αυτούσιο το ποσό αλλιώς οι τράπεζες ακούν προμήθεια 4-5€ γιατι γίνεται μεταφορά από άλλη τράπεζα. Οποτε μονο αν δώσει κάποιος λογαριασμό alpha bank θα είναι δωρεάν και τ λεφτά μπαίνουν σε 5 μερες περίπου

Είναι ανάλογα το κατάστημα, τι κατάστημα που με εξυπηρετεί δουλεύει eurobank πχ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα ανεβάσει τους τόνους ιδιαίτερα. Μπαρούτι με έκαναν. Βέβαια , πάντα σε κόσμιο επίπεδο χωρίς να ξεστομίσω κάποια βρίσια. Παρόλα αυτά η υπάλληλος και το αφεντικό παραδέχτηκαν την πατάτα, αλλά όσο και αν επέμενα να μου τα δώσουν πίσω τα 4 ευρώ δεν κατάφερα τίποτα. Θύμωσαν κιόλας. Η τράπεζα και η τράπεζα.... Φυσικά δεν ξανασυνεργάστηκα μαζί τους. Για τα 4 ευρώ , ναι για τα 4 ευρώ.

Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ. Ουδεμία νύξη, όταν τους δήλωσα το λογαριασμό μου για να βάλουν τα λεφτά, πως υπάρχει θέμα "καπέλου". Αν το γνώριζα, μπορεί και να μην έκανα την αποστολή. Αφήστε που με εξόργισαν, ζητώντας μου να τους στείλω με mail την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου μου όπου, κατά αυτούς, έπρεπε οπωσδήποτε να αναγράφει τράπεζα Πειραιώς! Εγώ να τους λέω ότι δεν αναγράφεται πουθενά κάτι τέτοιο αλλά φαινόταν ξεκάθαρα από το BIC πως πρόκειται για την Πειραιώς κι αυτοί να το παίζουν ιστορία! Εν πάση περιπτώσει, το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με την πάρτη τους. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, όταν είδα στην κίνηση του λογαριασμού τη χρέωση των 4 ευρώ!

Δημοσ.

η χρέωση είναι θέμα τράπεζας. δε παίρνει η μεταφορική τίποτα.

το μόνο σχόλιο που μπορείς να κάνεις εδώ είναι ότι θα έπρεπε ο υπάλληλος να ενημερώσει με ποια τράπεζα συνεργάζονται.

την έχω πατήσει κι εγώ έτσι παλιότερα 

Δημοσ.

Μα αυτό λέω κι εγώ. Η, ακούσια ή μη, παράλειψη να ενημερώσει ο όποιος υπάλληλος είναι το θέμα. Κι άντε, πάει και έρχεται εφόσον έχει να παίρνει κανείς ένα σεβαστό ποσό. Που και πάλι δε δικαιολογείται. Αλλά να πας να στείλεις ένα πακετάκι αξίας 10-20 ευρώ και να ανακαλύψεις εκ των υστέρων το καπέλο είναι too much!

Δημοσ.

Μου θυμησες εναν χρηστη εδω που μου χαρισε ενα χαλασμενο πληκτρολογιο για να βγαλω 3 πληκτρα.

Του ειπα στειλτο με γενικη επειδη εχω κωδικο και το εβαλε ο ατιμος σε ενα μεγααααλο κουτι για να μην παθει τιποτα,με αποτελεσμα να χρεωσουν δεμα 5 κιλων ( βαση ογκοχρεωσης οποιος θελει του εξηγω ) για ενα χαλασμενο πληκτρολογιο.

Δημοσ.

Περιμένω σήμερα πακέτο με δαύτους, με κάνουν αναπάντητη να τους πάρω πίσω.όταν τους είπα πάρε με τηλέφωνο , με είπαν θα σε κάνω αναπάντητη να μας πάρεις πίσω

Δημοσ.

Είναι φαίνεται γενικός κανόνας.Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ βρίσκω χαρτάκι κολλημένο απών.Παιρνω τηλ μου λέει ξανα αύριο.Ενταξει περίπου ώρα από έως?Δεν ξέρω κύριε αγενεστατα.Ενταξει πάλι.Να σας δώσω το κινητό να με πάρει?Δεν μπορεί να περιμένει κύριε πάλι.Μα δεν θα περιμένει δουλεύω στα 100 μέτρα θα έρθω αμέσως.Μονο αναπάντητη.Ενταξει λέω επιτέλους συνεννοηθήκαμε. Έτυχε λοιπόν την ώρα που ήρθε το παιδί και μου έκανε κλήση να είμαι σπίτι και να τον δω στο θυροτηλέφωνο.Αυτο που μου έκανε εντύπωση ήταν όταν του είπα σε είδα και δεν σε χρέωσα,μου είπε πόσα ευχαριστώ που δεν τον χρέωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...