Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ασε και εγω ειχα στελει κατι με τη ταχυδρομικη τη παρασκευη και αυτοι θα μου εφερναν τα λεφτα με επιταγη.χθες λοιπον ολο το πρωι ουτε φωνη ουτε ακροαση τους περνω τηλ το μεσημερι και λεω τι εγινε και μου λενε ολα οκ μεχρι τις 5 θα ερθει ο κουριερ(αυτο μου το ειπαν στις μια)τους λεω δεν παιζει να ξερουμε ωρα πανω κατω ειναι και γιορτες.λενε οχι και εγω νταξει θα περιμενω..ε τελικα 6 με τα χιλια ζορια ηρθε γιατι ειχαν καθυστερήσεις!στανταρ αν δεν τους επερνα τηλ δεν παιζει να με ενημερωναν αυτοι οτι θα ερχοταν ο κουριερ...βεβαια αυτο που επαθες εσυ ηταν χειροτερο!τεσπα εγω δεν ξανασχολουμε με αυτους...

• Like 1
  • Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα απτη γενικη ταχυδρομικη ουτε εγω εχω καλες εντυπωσεις την μια φορα που τη χρησιμοποιησα, αλλα ηταν αρκετα παλια γυρω στο 2002 νομιζω και υποθετω οτι μπορει να αλλαξαν πολλα απο τοτε. Ειχα αγορασει κατι απο eshop και τους ειπα να μου στειλουν το δεμα στην πορτα του σπιτιου μου, το στειλανε με γενικη ταχ/κη, την ημερα που θα γινοταν η παραλαβη ημουν σπιτι και με παιρνουν σε καποια φαση και μου λενε "ψαξαμε 20 λεπτα, δεν βρηκαμε το σπιτι ελα να παραλαβεις απτα κεντρικα μας, αλλιως απο την επομενη εργασιμη (ητοι σε 3 μερες διοτι ηταν Παρασκευη)". Το σπιτι μου εντωμεταξυ σε κεντρικο δρομο της Λαρισας, μονοκατοικια, με τον αριθμο της διευθυνσης ΝΑ με το συμπαθειο.

Πηγα στα κεντρικα παρελαβα, αλλα η χρεωση-χρεωση ομως, ειχε τιμολογηθει το δεμα με τα εξοδα αποστολης κλπ ειχανε κοπει αποδειξεις μπλαμπλα, ειχα και τον ενθουσιασμο της παραλαβης και ειπα να μην ασχοληθω.

Δημοσ.

Για ποιό λόγο δεν πλήρωσες απο την αρχή τα μεταφορικά ώστε να είναι πληρωμένα και ξεκάθαρα;

Που να φανταστώ ότι θα έπαιζε τέτοια μαλακία ; 

Και όσο για το τελευταίο σχόλιο φίλε Midi_Miliz το έχω πάθει και εγώ αυτό ...Και καλά έρχονται και δεν με βρίσκουν . 

Τελευταία φορά . Δεν ξανά ασχολούμαι με την εταιρία αυτή . Ούτε με την acs έχω καλές εμπειρίες ...

Αν Παρασκευή δεν έχουν μπει τα λεφτά θα κάνω φασαρία .

• Like 1
Δημοσ.

Όταν στέλνεις με αντικαταβολή να πληρώνεις εσυ τα έξοδα αποστολής. Και να τα βάζεις μέσα στην αντικαταβολή. Το θέμα είναι πως τα κεντρικά γραφεία σε κάθε πόλη έχουν τις χαμηλές τιμές - σε διάφορα ψιλοαπομακρυσμένα μέρη έχουν άλλη τιμολογιακή πολιτική. Πχ. είχα στείλει εγω ενα καλαμπαλίκι σε φάκελο γράμματος θα πλήρωνα 4 ευρώ αποστολή αλλά τα πλήρωσε αυτός που τα παρέλαβε σε νησί ενα 10αρικο νομίζω...

Αν ο λογαριασμός σου δεν είναι Alpha, θα δεις τα χρήματα με προμήθεια καπελωμένα μετά απο 4-5 εργάσιμες μέρες αν θυμάμαι καλά...

Δημοσ.

ενταξει... περιττό να πω οτι εμένα μου εκαναν 5 μέρες πειραιά - αθήνα για ενα δεματακι 300 γραμμαρίων αντικαταβολή...

καλυτερα να ειχα πάει με τα ποδια να το πάρω...

ειναι απαράδεκτοι, δεν ξανασυνεργάζομαι για κανένα λογο...

Δημοσ.

εμ, παιδιά , είναι και η εποχή , έτσι ;

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι Χριστούγεννα Πάσχα γίνεται της πουτάνας σε όλες τις εταιρίες ταχυμεταφορών και στα ταχυδρομεία.

Να μην παραλογιζόμαστε σε αυτό το θέμα.

Όσο για τα μεταφορικά, όντως το γίδι που παρέλαβε το δέμα έπρεπε να προσέξει περισσότερο και να μη σου πει ότι μαλακία του/της ήρθε στο κεφάλι..

Και η παραλαβή των αντικαταβολών επειδή γίνεται μέσω τραπέζης, έχει τουλάχιστον 3 μέρες βαλέρ, αφού ξέρουμε ότι οι τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες και παρανομούντες στην Ελλάδα.
Και κάνουν ότι τους καυλώσει..

Δημοσ.

Πηγαίνοντας σήμερα στην τράπεζα , τους ενημερώνω πως έχει το θέμα και τους λέω , αν δεν μπουν σήμερα τα λεφτά στην τράπεζα , έχω αλλάξει λογαριασμό καταθέσεων /αναλήψεων και πάω σε άλλη...

Για πότε έπιασε το τηλέφωνο και για πότε μπήκαν τα λεφτά στον λογαριασμό μου ένας Θεός ξέρει ..

Και ο Άγιος , φοβέρα θέλει ...

Άι στα διάλα !!!

• Like 2
Δημοσ.

εμ, παιδιά , είναι και η εποχή , έτσι ;

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι Χριστούγεννα Πάσχα γίνεται της πουτάνας σε όλες τις εταιρίες ταχυμεταφορών και στα ταχυδρομεία.

Να μην παραλογιζόμαστε σε αυτό το θέμα.

εδώ εχεις δίκαιο αλλα η δική μου περίπτωση/ταλαιπωρία ήταν 13-19 δεκεμβρίου... Και δεν ήταν η πρώτη φορά που μου το κάνουν δυστυχώς...

Δημοσ.

Η Γενική Ταχυδρομική κάνει εκπτώσεις έως 50% στις υπηρεσίες της.Το "έως 50%" είναι θέμα καθαρά του εκάστοτε καταστήματος.Τώρα τι πιστεύεις/πιστεύετε;Είναι τα 30 ευρώ δικαιολογημένα αν,π.χ το κατάστημα της Πάτρας κάνει 50% έκπτωση και το κατάστημα στην Κρήτη 20%;

Μαλακία της εταιρίας είναι αυτές οι εκπτώσεις,ας ορίσει αυτή ένα συγκεκριμένο ποσοστό έκπτωσης,αλλά φταίμε κι εμείς.Γιατί δε ρώτησες TS,τι εννοούσαν με τη λέξη "παραπάνω";

Δημοσ.

Τι να πω ρε φίλε , δεν γνωρίζω.. Δεν ρώτησα γιατί είχα τόσα στο κεφάλι μου , που δεν το πήρα τόσο στα υπόψιν , χαζομάρα μου δεν λέω. 

Τέλος καλά όλα καλά... Τα λεφτά τα πήρα και όλα πάνε κατά διαόλου :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Nα αναφέρω την δική μου ιστορία απογοήτευσης από την εν λόγω μεταφορική.

Σε μια συναλλαγή μου μέσω του insomnia, έστειλα από το Κατάστημα Θεσσαλονικης-Ντεπώ ένα δέμα στη Καλαμάτα με αντικαταβολή.

Το δέμα παραδόθηκε, ο παραλήπτης πλήρωσε στην Γενική Ταχυδρομική το ποσό 56,15 ( 50 ευρώ της συσκευής + 6,15 έξοδα αποστολής τα οποία προπλήρωσα ).

Ο υπάλληλος του καταστήματος Θεσσαλονίκης , ο οποίος εκείνες τις μέρες ήταν ο διπλανός χρωματοπώλης!!! ( Η Γεν. Ταχυδρομική μεταφερόταν ένα μαγαζί πιο δίπλα) με διαβεβαίωσε ότι θα λάβω στον τραπεζικό λογαριασμό μου, αυτούσιο το ποσό των 56,15 .

Σήμερα , ενημερώνομαι από την τράπεζα εγγράφως , ότι μπήκε το ποσό - 4 ευρώ Προμήθεια τραπεζικής εντολής ! Επιβαρύνθηκα δλδ σχεδόν τα έξοδα της αποστολής.

Διαβάζω προσεκτικά τους όρους του Συνοδευτικού Δελτίου Μεταφοράς και δεν βρίσκω όρο που να αναφέρει ότι ο αποστολέας συμφωνεί με όποια τραπεζική κράτηση στις αντικαταβολές.

Η Γενική Ταχυδρομική αρνείται πεισματικά ότι ευθύνεται για τα παραπάνω. Τί μπορώ πλέον να διεκδικήσω έστω νομικά;

Δημοσ.

Εγω παρηγγειλα κατι αξιας 15 ευρω απο ενα e-shop και χτες μου εστειλαν μηνυμα οτι εχω παραδοση και να τους καλεσω.Τελικα τους πηρα σημερα τηλεφωνο και μου λενε οτι μεχρι τις 2.30 το μεσημερι θα εχουν ερθει.Δεν ηρθαν....Και δεν με πηραν και ενα τηλεφωνο να μου πουνε ποτε (και αν) θα μου το φερουν.. Επισης στο site του eshop απ το οποιο το πηρα ελεγε οτι το τελικο συνολικο κοστος θα ειναι 20,50 ευρω(2,50 τα μεταφορικα + 3 η αντικαταβολη).Αλλα με ολα αυτα που διαβαζω μου φαινεται θα μου ζητανε 50 ευρω...Ξερετε αν θα πληρωσω περισσοτερο επειδη τους πηρα τηλεφωνο την επομενη μερα απο τοτε που μου εστειλαν το μηνυμα?Επισης στο site της γενικης ταχυδρομικης στην εξελιξη αποστολης λεει 2-3 φορες "Αδυναμία παράδοσης - Απών Σημείωμα" και αλλες 2 φορες "χρεωση"...Αν μου ζητησουν παραπανω λεφτα για εξοδα αποστολης, απο οσα ελεγε το site του eshop, εχω το δικαιωμα να αρνηθω να πληρωσω και να ακυρωθει η παραγγελια?Να πω ακομα οτι η παραδοση ειναι απο Αθηνα σε Αθηνα..

Δημοσ.

Εγω παρηγγειλα κατι αξιας 15 ευρω απο ενα e-shop και χτες μου εστειλαν μηνυμα οτι εχω παραδοση και να τους καλεσω.Τελικα τους πηρα σημερα τηλεφωνο και μου λενε οτι μεχρι τις 2.30 το μεσημερι θα εχουν ερθει.Δεν ηρθαν....Και δεν με πηραν και ενα τηλεφωνο να μου πουνε ποτε (και αν) θα μου το φερουν.. Επισης στο site του eshop απ το οποιο το πηρα ελεγε οτι το τελικο συνολικο κοστος θα ειναι 20,50 ευρω(2,50 τα μεταφορικα + 3 η αντικαταβολη).Αλλα με ολα αυτα που διαβαζω μου φαινεται θα μου ζητανε 50 ευρω...Ξερετε αν θα πληρωσω περισσοτερο επειδη τους πηρα τηλεφωνο την επομενη μερα απο τοτε που μου εστειλαν το μηνυμα?Επισης στο site της γενικης ταχυδρομικης στην εξελιξη αποστολης λεει 2-3 φορες "Αδυναμία παράδοσης - Απών Σημείωμα" και αλλες 2 φορες "χρεωση"...Αν μου ζητησουν παραπανω λεφτα για εξοδα αποστολης, απο οσα ελεγε το site του eshop, εχω το δικαιωμα να αρνηθω να πληρωσω και να ακυρωθει η παραγγελια?Να πω ακομα οτι η παραδοση ειναι απο Αθηνα σε Αθηνα..

Βεβαίως και μπορείς να το ακυρώσεις.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τα 4€ τα δαγκώνουν όταν τους πεις διαφορετική τράπεζα απ' αυτή που χρησιμοποιούν αυτοί.

Είναι καθήκον του υπαλλήλου να σας ενημερώσει ότι συνεργάζονται με την τάδε τράπεζα,εν εναντία περιπτώσει πάτε επί τόπου και ζητάτε τα λ7 σας απ' τον υπάλληλο που σας έχωσε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...