Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Baator είπε

Έχω την εντύπωση ότι πιαστήκατε από μια κουβέντα που είπε, που έχει δίκιο, και βάζετε άλλες 15 κουβέντες στο στόμα του ενώ το διευκρίνησε τι ακριβώς εννοούσε.

Ποτέ δεν είπε ότι αρνήθηκε να παραδώσει δέματα επειδή έκρινε ότι περιέχουν βλακείες ή ότι κάθονται και κάνουν διαλογή ποια δέματα είναι σημαντικά και ποια όχι και τα μη σημαντικά

τα αφήνει τελευταία. Είπε το πολύ απλό ότι αυξάνεται ο όγκος των δεμάτων από άτομα που παραγγέλνουν βλακειούλες και μετά αποφασίζουν ότι δεν τους κάνει ή το γυρνάνε πίσω ή ή ή...και έτσι καθυστερούν όλα τα άλλα. Διευκρίνησε ότι ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ προτεραιότητα βάσει περιεχομένου, ότι αυξάνεται ο όγκος των δεμάτων από τέτοιες καταστάσεις είπε.

Συνεχίζετε να επιμένετε ότι ξέρει τι έχει μέσα το κάθε πακέτο ή ότι αρνείται να το παραδώσει ή ότι τα παραδίδει τελευταία.

Επίσης αυτά τα ποσά που γράφονται, που τα έχετε δει ή πληρώσει ακριβώς; 

Πότε πληρώσατε 10+ ευρώ για ένα πιαστράκι ή πότε χρέωσε η κάθε μεταφορική τέτοια μεταφορικά για δέματα λίγων γραμμαρίων;

Εγώ παντού βλέπω 2-3 ευρώ να είναι τα μεταφορικά και για πάνω από ένα ποσό, συνήθως γύρω στα 30-35 ευρώ, να είναι δωρεάν.

10 ευρώ μεταφορικά για μικρό πακετάκι, πού έχετε πληρώσει;

2-3 ευρω για ενα φακελο συστημενο παιρνουν τα ΕΛΤΑ που θεωρουνται και πανφθηνα σε σχεση με τις εταιριες κουριερ.Εχω γραψει και σε αλλο θεμα,απο μια δημοσια υπηρεσια μου ζητησαν να τους στειλω εναν φακελο με δικαιολογητικα.Αθηνα-θεσσαλονικη,μεγαλος καφε φακελος,βαρος μαξ 200 γραμμαρια 10 ευρω.Επισης παλι αθηνα θεσσαλονικη εψαχνα ενα ανταλλακτικο,μου ειπε ο εμπορος θα το στειλει με acs.Μπηκα εγω στο καταστημα(αν περιμενα να ερθει σπιτι καηκα) με αδειες τσεπες γιατι ειχα πληρωσει με τραπεζικη μεταφορα ,και μου λεει η υπαλληλος ο εμπορος ειχε βαλει πληρωμη των μεταφορικων απο τον παραληπτη, ητοι 10 ΕΥΡΩ!Για ενα κουτακι σε μεγεθος ενος κουτιου γαλατος.Το (νεο) κειμενο σου ειναι τελειως αναξιοπιστο μιας και ολα τα επιχειρημα τα σου βασιζονται στο ''ποιος σας ζητησε 10 ευρω για ενα φακελο'.Εσυ νομιζεις καλε μου φιλε οτι οταν παραγγελνεις μια καρτα γραφικων και γραφει στο checkout μεταφορικα 2 ευρω οτι πραγματικα τοσα ειναι?Τα μαγαζια εχουν ειδικες συμφωνιες με τις κουριερ, δεν πληρωνουν οσο εσυ και εγω η οποιοσδηποτε ιδιωτης.Ε λοιπον εβαλα δυο τυχαιες περιοχες της ελλαδας στον υπολογισμο κοστους της acs(φυσικα ειναι η πιο ακριβη απο ολες τις κουριερ) ΦΑΚΕΛΟ 100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ απο ΕΥΟΣΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗ.Ιδου τα κοστη αναλογα τις επιλογες.

image.png.7b4d8980e2baf5541d6b8f1d49ae3f5a.png

17 λεπτά πριν, Baator είπε

Με 2 ευρώ το δέμα που παίρνουν οι μεταφορικές, τόσους υπαλλήλους μπορούν να έχουν, τόσο γρήγορα μπορούν να τα παραδίδουν.

μπαχαχαχααχχαχχχχχα

EDIT:Τωρα ειδα οτι γραφεις οτι για πανω απο 35 ευρω τα μεταφορικα ειναι δωρεαν.Και τι ειναι οι μεταφορικες φιλανθρωπικα ιδρυματα?ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΗ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΗ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.Οχι επιχειρησεις που εχουν ειδικες συμφωνιες με τις κουριερ.Δεν εχεις στειλει ποτε επιστολη στην ζωη σου?

Επεξ/σία από fastnq2
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι ειναι οτι δεν κραζουμε τις μεταφορικες-κουριερ για τον χρονο που κανουνε, αν λενε σε 2 μερες δεν θα κραξει κανεις οτι δεν ηρθε την επομενη. Αυτοι που κραζουν ειναι αυτοι που εχουν ενημερωση οτι τη ταδε μερα θα ερθει το δεμα απο ταδε ωρα εως ταδε ωρα και στηνονται να περιμενουν ως οφειλουν. Το δεμα οχι μονο δεν ερχετε αλλα βρισκουν και χαρτακια με ενδειξη αδυναμιας παραδοσης. Αυτο ειναι επιεικως κοροιδια, περιμενες σα ζωο ως οφειλες και οχι μονο δεν παρελαβες για ΧΨ λογο, ηρθαν και απο το χωρο σου και απλα σε γραψαν στα φρυδακια τους. Δεν ξερω για acs και η καθε κουριερ δεν μπορει να τα βγαλει περα με ιδιωτες ενω αντιστοιχα στα b2b τα παει τελεια. (ιδια γνωση απο 2 διαφορετικες εταιρειες που καναμε χρηση acs συγκεκριμενα για παραδωση παραγγελειων σε καταστηματα-πελατες χονδρικης, ενω σαν ιδιωτης εχω την χειριστη αποψη).

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, primeragt είπε

Αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι ειναι οτι δεν κραζουμε τις μεταφορικες-κουριερ για τον χρονο που κανουνε, αν λενε σε 2 μερες δεν θα κραξει κανεις οτι δεν ηρθε την επομενη. Αυτοι που κραζουν ειναι αυτοι που εχουν ενημερωση οτι τη ταδε μερα θα ερθει το δεμα απο ταδε ωρα εως ταδε ωρα και στηνονται να περιμενουν ως οφειλουν. Το δεμα οχι μονο δεν ερχετε αλλα βρισκουν και χαρτακια με ενδειξη αδυναμιας παραδοσης. Αυτο ειναι επιεικως κοροιδια, περιμενες σα ζωο ως οφειλες και οχι μονο δεν παρελαβες για ΧΨ λογο, ηρθαν και απο το χωρο σου και απλα σε γραψαν στα φρυδακια τους. Δεν ξερω για acs και η καθε κουριερ δεν μπορει να τα βγαλει περα με ιδιωτες ενω αντιστοιχα στα b2b τα παει τελεια. (ιδια γνωση απο 2 διαφορετικες εταιρειες που καναμε χρηση acs συγκεκριμενα για παραδωση παραγγελειων σε καταστηματα-πελατες χονδρικης, ενω σαν ιδιωτης εχω την χειριστη αποψη).

Aυτο ακριβως.Υπαρχει μαγαζι πχ που σου λεει θα ερθουν απο εξωτερικο σε 8 μερες.Σε 8 μερες θα εχουν ερθει στην πορτα σου.Σε αλλα που ειναι 2-3,βαλε αλλες 2-3 για τις καθυστερησεις καταλληγεις στις 6,μετα βαλε και τα σκ.Εφυγε μια βδομαδα στο περιμενε χωρις να ξερεις ακριβως τι παιζει.

Το μεγαλυτερο φαουλ των μεταφορικων για μενα ειναι το οτι ειναι αναξιοπιστες,οχι οτι αργουν.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Shadows είπε

Το μεγαλυτερο φαουλ των μεταφορικων για μενα ειναι το οτι ειναι αναξιοπιστες,οχι οτι αργουν.

Αυτο ακριβως.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Με acs και ΓΤ δεν έχω κανένα παράπονο συνεργάζομαι 2 χρόνια τώρα και είναι όλα άψογα πλην μεμονωμένων περιστατικών που θα τύχει πχ να μην προλάβει το παιδί να φέρει το δέμα. Παίζει όμως ρόλο η περιοχή και το κατάστημα. Σ αυτό που πάω εγώ για οτιδήποτε τύχει τους παίρνω τηλ και συνεννοουμαι. Τα ΕΛΤΑ κούριερ, είναι άλλη υπόθεση. 2 αποστολές και τις 2 ήμουν στο γραφείο.. Και τις 2 έσκασε μήνυμα ότι δε με βρήκαν. Εννοείται ούτε τηλέφωνο, ούτε καν χαρτάκι. Αναγκάστηκα και έκοψα τον συγκεκριμένο προμηθευτή εξηγώντας του και τον λόγο. Δεν έφταιγε βέβαια, αλλά δε μπορούσα να φορτώνομαι κούτες επειδή αυτοί στα ΕΛΤΑ κοροϊδεύουν

• Sad 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/12/2019 στις 6:44 ΜΜ, Anuminas είπε

αυτο λέει

mhN1X7L.png

αυριο θα πάρω και τηλέφωνο και στο ιδιο το άτομο που μου τα φέρνει, ισως δεν προλαβε και μου το φέρει αύριο

Ήρθε τελικά? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Screenshot_21.png.73d61f1a26dacb65dd1d656a33d34f9d.png

Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά; Θα με πάρουν τηλέφωνο, θα τους πάρω; Θα το φέρουν αύριο; Δεν μου έστειλαν κάτι. Μέχρι τώρα η speedex μόνο στην περιοχή μου έκανε λάδια (επανειλημμένα είπε για αδυναμία αποστολής, χωρίς χαρτί, ενώ ήμουνα σπίτι). Αν ξεκίνησε και η ταχυδρομική, τη βάψαμε...

Δημοσ.
Στις 14/5/2020 στις 3:05 ΜΜ, tzavardin είπε

Screenshot_21.png.73d61f1a26dacb65dd1d656a33d34f9d.png

Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά; Θα με πάρουν τηλέφωνο, θα τους πάρω; Θα το φέρουν αύριο; Δεν μου έστειλαν κάτι. Μέχρι τώρα η speedex μόνο στην περιοχή μου έκανε λάδια (επανειλημμένα είπε για αδυναμία αποστολής, χωρίς χαρτί, ενώ ήμουνα σπίτι). Αν ξεκίνησε και η ταχυδρομική, τη βάψαμε...

Ολες εχουν προβλημα,αν ριξεις μια ματια στο  "κεντρικο" θεμα των κουριερ στην Ελλαδα θα δεις οτι παντου υπαρχει καθυστερηση.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Ολες εχουν προβλημα,αν ριξεις μια ματια στο  "κεντρικο" θεμα των κουριερ στην Ελλαδα θα δεις οτι παντου υπαρχει καθυστερηση.

Σωστό αυτό. Με elta courrier κοιταχτε. Φτάσαμε το μισό μήνα και συνεχίζουμε. Πάντα από Αθήνα προς Αθήνα....

Screenshot_2020-05-15-22-48-57-076_com.android.chrome~3.png

Δημοσ.
15 ώρες πριν, limplixos είπε

Σωστό αυτό. Με elta courrier κοιταχτε. Φτάσαμε το μισό μήνα και συνεχίζουμε. Πάντα από Αθήνα προς Αθήνα....

Εγω παντως απο Αθηνα/Θεσνικη/νησια προς Καλαματα δεν εχω αντιμετωπισει καμια μα καμια καθυστερηση.

Αντιθετως,οτι εχω στειλει Αθηνα εχει καθυστερησει λιγο η πολυ.

Προτεραιοτητα εχουν τα δεματα ιδιωτων απο οτι εχω καταλαβει ( και παλι καλα γαμω τα jumbo τους ) .

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρτους τηλέφωνο και ενημέρωσέ τους για την κατάσταση και θα σε εξυπηρετήσουν.

Η Γενική είναι από τις "καλές" εταιρείες.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, αντιμετωπίζω ένα θέμα με το υποκατάστημα (κάτω απο τα δικαστήρια όποιος ξέρει) της γενικής στον Βόλο. Έχω κάνει μια παραγγελία την προηγούμενη βδομάδα και σύμφωνα με τον αριθμό αποστολής έχει έρθει το δέμα στο υποκατάστημα απο το Σάββατο 28/11. Μέχρι και σήμερα έχω πάει τρεις φορές στο υποκάταστημα να παραλάβω και τις τρεις η κοπέλα μπροστα στο ταμείο μου είπε τις εξής δικαιολογίες, α) εχουν πολλες παραγγελιές και δεν εχουν χώρο να ξεφορτώσουν το φορτηγο Β) δεν βρίσκουν την παραγγελία  και γ) και καλύτερο οτι φταίμε εμείς οι καταναλωτές γιατί κάνουμε παραγγελίες και δεν μπορούν να τις διαχειριστούν. Ξέρετε μήπως που μπορώ να απευθυνθώ μήπως βγάλω κάποια άκρη? Μέχρι και στα κεντρικά που πήρα δεν το σηκώνει κανείς.

image.png.8ddb0e8e999dead7627c94d8ab54ad9d.png

Δημοσ.

βασικά ψάξε γύρω από το κατάστημα. εάν δεις κανά μεγάλο φορτηγό ή κανά container το δέμα σου θα είναι αποθηκευμένο εκεί μέσα. για αυτό δεν μπορούν να στο δώσουν. όταν θα αδειάσει το κατάστημα από τα δέματα, θα ξεφορτώσουν το φορτηγό και θα βρεις το δέμα σου. 

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...