Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 2 minutes ago, basilis_k6 said: αυτο ειναι κυριως για επαρχια. στην αττικη εχουμε χωρισμένους δημους που ειναι πόλεις. Είναι προάστια, όχι πόλεις. Φαντάσου όμως, ακόμα κι αν ήμουν σε χωριό, θα έπρεπε να βάλω το όνομα του χωριού στο πεδίο που λέει Πόλη, δεν είχαν πεδίο όπως έπρεπε για δήμο/περιοχή. 😛
basilis_k6 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, ThReSh είπε Είναι προάστια, όχι πόλεις. Φαντάσου όμως, ακόμα κι αν ήμουν σε χωριό, θα έπρεπε να βάλω το όνομα του χωριού στο πεδίο που λέει Πόλη, δεν είχαν πεδίο όπως έπρεπε για δήμο/περιοχή. 😛 προαστια ειναι αλλα το ξερουν τα ελτα αυτο https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/TK_12.pdf
helicoid Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε οχι. το μαρουσι δεν ειναι αθηνα, η νικαια δεν ειναι πειραιας. μπερδευεις την περιφέρεια με τους δημους. αν σε ρωταει δημο γραφεις νικαια, ο πειραιας που κολλαει? Ο δήμος Αμαρουσίου δηλαδή δεν βρίσκεται στην πόλη των Αθηνών η οποία βρίσκεται στον νομό Αττικής που βρίσκεται στην Ελλάδα; Τι λε ρε παιδί μου; Και όσο έμενα εκεί δηλαδή σε ποιά πόλη έμενα; Στην αυτόνομη πόλη του Αμαρουσίου που δεν παραδώθηκε ποτέ σαν το γαλατικό χωριό; Εσύ μπερδεύεις τον δήμο Αθηναίων με την πόλη της Αθήνας. Διαχώρισε τα στο μυαλό σου και θα καταλάβεις. Όσο για το που κολλάει ο Πειραιάς, θεωρείται κι αυτός πόλη λόγω μεγέθους. Γι'αυτό και όλο αυτό το μπούγιο στην Αττική ονομάζεται πολεοδομικό συγκρότημα Αθηνών-Πειραιώς. Το οποίο περιλαμβάνει και τα προάστια τους. Και μέσα σε αυτά, μάντεψε, βρίσκεται και το μή αυτόνομο Μαρούσι. Και η Νίκαια ομοίως είναι προάστιο στην πόλη του Πειραιά. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από helicoid 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 minute ago, basilis_k6 said: προαστια ειναι αλλα το ξερουν τα ελτα αυτο https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/TK_12.pdf Ας βάλει αντίστοιχες οδηγίες και το MM τότε.
basilis_k6 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, helicoid είπε Ο δήμος Αμαρουσίου δηλαδή δεν βρίσκεται στην πόλη των Αθηνών η οποία βρίσκεται στον νομό Αττικής που βρίσκεται στην Ελλάδα; Τι λε ρε παιδί μου; Και όσο έμενα εκεί δηλαδή σε ποιά πόλη έμενα; Στην αυτόνομη πόλη του Αμαρουσίου που δεν παραδώθηκε ποτέ σαν το γαλατικό χωριό; Εσύ μπερδεύεις τον δήμο Αθηναίων με την πόλη της Αθήνας. Διαχώρισε τα στο μυαλό σου και θα καταλάβεις. δεν μπερδευω κατι. αν θες συνεχισε να γραφεις αθηνα μαρουσι. δεν εισαι στην αθηνα παντως, εισαι οντως στο αυτονομο μαρουσι 😁
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Άλλος δήμος η Αθήνα και άλλος δήμος το Μαρούσι. Η Αθήνα βρίσκεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών και το Μαρούσι στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών Δήμος ονομάζεται μία οντότητα της δημόσιας διοίκησης, η οποία στα περισσότερα κράτη αποτελεί τη βασική αυτοδιοικητική μονάδα και κατά κανόνα περιλαμβάνει μια πόλη ή κωμόπολη και τα γύρω χωριά της.
helicoid Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν μπερδευω κατι. αν θες συνεχισε να γραφεις αθηνα μαρουσι. δεν εισαι στην αθηνα παντως, εισαι οντως στο αυτονομο μαρουσι 😁 Επειδή επιμένεις ενώ είσαι λάθος εδώ και δυο σελίδες, και βγαίνει off topic εντελώς δεν θα προσπαθήσω άλλο να σου εξηγήσω για να καταλάβεις. Απλά θα σου αποδείξω πρακτικά οτι δεν έχεις ιδέα του τι λες και απλά επιμένεις λόγω ξεροκεφαλιάς. Πήγαινε στο επίσημο site των ΕΛΤΑ, στην σελίδα με τους ΤΚ (εδώ), βάλε στο dropdown menu του ΝΟΜΟΥ: ATTIKH, και μετά πήγαινε από κάτω στο ΠΟΛΗ και κλάψε. Οι επιλογές όπως θα δεις είναι: 1) ΑΘΗΝΑ (ΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΑΖΙ) 2) ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΑΖΙ) 3) ΑΙΓΙΝΑ 4) ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ κτλ. Κάτσε εσύ τώρα και ψάχνε το ΜΑΡΟΥΣΙ στις πόλεις μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Επίσης just for giggles επίλεξε ΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ και δες οτι, ώ τι έκπληξη, είναι και η ΝΙΚΑΙΑ εκεί μέσα. Το να είσαι λάθος δεν είναι κακό. Το να είσαι λάθος και να προσπαθείς και να πείσεις τους άλλους ας πούμε οτι συμβαίνει. Το να το κάνεις αυτό σε forum που τα γραπτά μένουν, και που οι άνθρωποι ψάχνουν χρηστικές απαντήσεις, και δεν έχουν καμιά όρεξη να περνάνε 3 σελίδες που επιμένεις οτι δεν υπάρχει ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ και συμβουλεύεις να μην βάζουμε ΠΟΛΗ στην αλληλογραφία μας είναι κακό. 6 λεπτά πριν, Xacti είπε Άλλος δήμος η Αθήνα και άλλος δήμος το Μαρούσι. Η Αθήνα βρίσκεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών και το Μαρούσι στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών Δεν μιλάμε για ΔΗΜΟ αλλά για ΠΟΛΗ. Διάβασε και την προηγούμενη σελίδα και θα καταλάβεις. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από helicoid
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, helicoid είπε Δεν μιλάμε για ΔΗΜΟ αλλά για ΠΟΛΗ. Διάβασε και την προηγούμενη σελίδα και θα καταλάβεις. Δήμος ονομάζεται μία οντότητα της δημόσιας διοίκησης, η οποία στα περισσότερα κράτη αποτελεί τη βασική αυτοδιοικητική μονάδα και κατά κανόνα περιλαμβάνει μια πόλη ή κωμόπολη και τα γύρω χωριά της.
basilis_k6 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, helicoid είπε Επειδή επιμένεις ενώ είσαι λάθος εδώ και δυο σελίδες, και βγαίνει off topic εντελώς δεν θα προσπαθήσω άλλο να σου εξηγήσω για να καταλάβεις. Απλά θα σου αποδείξω πρακτικά οτι δεν έχεις ιδέα του τι λες και απλά επιμένεις λόγω ξεροκεφαλιάς. Πήγαινε στο επίσημο site των ΕΛΤΑ, στην σελίδα με τους ΤΚ (εδώ), βάλε στο dropdown menu του ΝΟΜΟΥ: ATTIKH, και μετά πήγαινε από κάτω στο ΠΟΛΗ και κλάψε. Οι επιλογές όπως θα δεις είναι: 1) ΑΘΗΝΑ (ΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΑΖΙ) 2) ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΜΕ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΑΖΙ) 3) ΑΙΓΙΝΑ 4) ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ κτλ. Κάτσε εσύ τώρα και ψάχνε το ΜΑΡΟΥΣΙ στις πόλεις μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Το να είσαι λάθος δεν είναι κακό. Το να είσαι λάθος και να προσπαθείς και να πείσεις τους άλλους ας πούμε οτι συμβαίνει. Το να το κάνεις αυτό σε forum που τα γραπτά μένουν, και που οι άνθρωποι ψάχνουν χρηστικές απαντήσεις, και δεν έχουν καμιά όρεξη να περνάνε 3 σελίδες που επιμένεις οτι δεν υπάρχει ΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ και συμβουλεύεις να μην βάζουμε ΠΟΛΗ στην αλληλογραφία μας είναι κακό. για να σε βοθησει το κάνει. πιστευεις ακομη δλδ οτι πρεπει 4 εκατομμυρια αθηναιοι να γραφουν σε καθε γραμμα αθηνα-χχχ, πειραιας-χχχ. πιστευεις πραγματικα οτι οι νικαιωτες γραφουν πειραια? φιλε σοβαρα, γραφε οτι θες, τα γραμματα παντως αν δεν προσεξει ο αλλος στη διανομη, που 8 ωρες μοιραζει σε καλαθια φακελους, οτι εσυ εγραψες αθηνα και ΜΕΤΑ μαρουσι, θα στειλει το γραμμα αθηνα και θα περιμενεις +3 μερες να γυρισει στη διανομη να παει μαρουσι. εντωμεταξυ σου εβαλα λινκ να δεις απο ελτα. ειναι τοσο απλο. μια λεξη, μια πολη, ενας δημος, whatever, ΕΝΑ πραμα γραφεις, οχι 50. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από basilis_k6
vasilllis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Nikosmile είπε Αν είναι δεματάκια εκτός Ευρώπης (πχ Αμερική ή Κίνα), ανοίγονται όλα και θέλει μήνες να ελεγχθούν, εκτός και αν είσαι πολύ τυχερός. Δεν μιλαω για δεματα εξωτερικου που αγνοειται η τυχη τους και ο λογος καθυστερησης. Μιλαω ξεκαθαρα για καθυστερησεις των ντοπιων κουριερ.Περιμενω δεμα παρασκευη 5-8 απογευμα.Ως δια μαγειας δεν ερχεται τοτε αλλα τους καπνισε δευτερα πρωι παρααδοση 8-2 (ασχολιαστο ποιος καθεται σε ενα μερος 8 ωρες).ΧΑνεται και αυτη η μερα και τηλεφωνο για νεα παραδοση (εφοσον θελουν πρωινες ωρες στο γραφειο) για τριτη που τελικα παραδοθηκε τεταρτη.(5 μερες παραδοση ταχυφακελος)Ειμαι απο τους τυχερους που μπρω να παραλαβω σε διαφορετικα μερη ολη την ημερα.Αλλες φορες ειμαι σπιτι (ναι το κουδουνι δουλευει)και βλεπω αυτοκολητο προσπαθεια παραδοσης.
Baator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Πάμε πάλι. Ο κούριερ και ο κάθε κούριερ έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή. Έχω π.χ. να παραδώσω 100 δέματα σε μια περιοχή. Δεν πιάνω στην τύχη ένα ένα τα δέματα και πηγαίνω πέρα δώθε. Αν εσένα που μένεις στο τάδε μέρος σε βολεύει στις 8 το απόγευμα και εμένα που μένω δίπλα σου με βολεύει στις 8 το πρωί, απ' ό,τι καταλαβαίνω έχετε την απαίτηση να έρθει μια φορά το πρωί σε μένα και μετά να ξαναπεράσει για σένα το απόγευμα. Και αυτό για όλους, να βλέπει πότε βολεύει τον καθένα και να περνάει αναλόγως. Απλή, λογική ερώτηση κάνω: Πόσους υπαλλήλους θα έπρεπε να έχει μια μεταφορική για κάθε περιοχή για να γίνεται αυτό το πράγμα; Επίσης, τι κέρδος έχει η μεταφορική για κάθε δέμα που μεταφέρει, γνωρίζετε; Σοβαρά ρωτάω και θέλω απάντηση: Είμαστε 3 σπίτια στην σειρά και περιμένουμε όλοι δέμα. Ο ένας έχει δηλώσει μπορεί μόνο πρωί, ο άλλος μεσημέρι, ο άλλος απόγευμα. Τι πρέπει να κάνει μια σοβαρή μεταφορική που κάνει σωστά την δουλειά της, ώστε να μείνετε ευχαριστημένοι σαν πελάτες; Δεν συζητάω καν την περίπτωση να μην σας βρει σπίτι την ώρα που δηλώσατε ή να μην το ακούσετε το κουδούνι ή ο,τιδήποτε και να πρέπει να ξαναπεράσει. "Τους κάπνισε Δευτέρα πρωί παράδοση". Τους κάπνισε όντως; Ή απλά έτσι βόλευε το δρομολόγιο; Εγώ έχω ένα κατάστημα courier κυριολεκτικά στα 50 μέτρα απόσταση από το σπίτι μου. Βλέπω κάθε φορά το δέμα ότι είναι π.χ. το απόγευμα της Δευτέρας στο κατάστημα. Την Τρίτη μάντεψε τι ώρα παραλαμβάνω ενώ είμαι ΔΙΠΛΑ. Τελευταίος. Γιατί; Γιατί μου εξηγεί η κοπέλα ότι το παιδί ξεκινάει την διαδρομή του από την άλλη μεριά και σε μένα τελικά φτάνει στο τέλος, λίγο πριν επιστρέψει στο κατάστημα. Να αρχίσω εγώ "μα είμαι δίπλα, ας περάσει μία από μένα και μετά πάει στην διαδρομή του". Μετά όμως να το κάνει και ο επόμενος που μένει λίγο παραδίπλα. Και ο επόμενος. Και ο επόμενος. Και μετά να πάρει τηλέφωνο εκείνος που ήταν να παραλάβει όντως πρώτος και να αρχίσει τα καντήλια, "μα καλά τι γίνεται, γιατί δεν ήρθε σε μένα πρώτα;" Γιατί είναι τόσο απίστευτο να καταλάβετε ότι υπάρχει ΕΝΑ άτομο για κάθε περιοχή και ακολουθεί ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο και αν εσένα σε βολεύει 1-3 να παραλάβεις δεν γίνεται πάντα ή και ποτέ; Αν δεν είσαι όλες τις ώρες σπίτι, βάλε το δέμα σου να παραδοθεί στον χώρο εργασίας σου ή βάλε να πας να παραλάβεις ο ίδιος από το κατάστημα. Πού το δύσκολο; Εγώ γυρνάω σπίτι 9 από την δουλειά, ας βάλω σημείωση "παράδοση μετά τις 21:00". Και μετά να βγαίνω και να φωνάζω που τους κάπνισε να περάσουν πρωί. Εγώ είμαι ο περίεργος; Επίσης μια άλλη ερώτηση: Για ποιον λόγο πιστεύετε ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι μεταφορικές έχουν χάλια κριτικές και 1-1.5/5 βαθμολογία στο Google; Όλοι κωλοβαράνε στην Ελλάδα; Δεν ξέρει κανείς να παραδίδει δέματα; Όλοι οι τεμπέληδες και τα λαμόγια κούριερ πήγανε γίνανε ή μήπως και οι απαιτήσεις των πελατών είναι λίγο εξωπραγματικές και κανείς δεν έχει υπομονή; 2
dimikout89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Baator είπε Πάμε πάλι. Ο κούριερ και ο κάθε κούριερ έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή. Έχω π.χ. να παραδώσω 100 δέματα σε μια περιοχή. Δεν πιάνω στην τύχη ένα ένα τα δέματα και πηγαίνω πέρα δώθε. Αν εσένα που μένεις στο τάδε μέρος σε βολεύει στις 8 το απόγευμα και εμένα που μένω δίπλα σου με βολεύει στις 8 το πρωί, απ' ό,τι καταλαβαίνω έχετε την απαίτηση να έρθει μια φορά το πρωί σε μένα και μετά να ξαναπεράσει για σένα το απόγευμα. Και αυτό για όλους, να βλέπει πότε βολεύει τον καθένα και να περνάει αναλόγως. Απλή, λογική ερώτηση κάνω: Πόσους υπαλλήλους θα έπρεπε να έχει μια μεταφορική για κάθε περιοχή για να γίνεται αυτό το πράγμα; Επίσης, τι κέρδος έχει η μεταφορική για κάθε δέμα που μεταφέρει, γνωρίζετε; Σοβαρά ρωτάω και θέλω απάντηση: Είμαστε 3 σπίτια στην σειρά και περιμένουμε όλοι δέμα. Ο ένας έχει δηλώσει μπορεί μόνο πρωί, ο άλλος μεσημέρι, ο άλλος απόγευμα. Τι πρέπει να κάνει μια σοβαρή μεταφορική που κάνει σωστά την δουλειά της, ώστε να μείνετε ευχαριστημένοι σαν πελάτες; Δεν συζητάω καν την περίπτωση να μην σας βρει σπίτι την ώρα που δηλώσατε ή να μην το ακούσετε το κουδούνι ή ο,τιδήποτε και να πρέπει να ξαναπεράσει. "Τους κάπνισε Δευτέρα πρωί παράδοση". Τους κάπνισε όντως; Ή απλά έτσι βόλευε το δρομολόγιο; Εγώ έχω ένα κατάστημα courier κυριολεκτικά στα 50 μέτρα απόσταση από το σπίτι μου. Βλέπω κάθε φορά το δέμα ότι είναι π.χ. το απόγευμα της Δευτέρας στο κατάστημα. Την Τρίτη μάντεψε τι ώρα παραλαμβάνω ενώ είμαι ΔΙΠΛΑ. Τελευταίος. Γιατί; Γιατί μου εξηγεί η κοπέλα ότι το παιδί ξεκινάει την διαδρομή του από την άλλη μεριά και σε μένα τελικά φτάνει στο τέλος, λίγο πριν επιστρέψει στο κατάστημα. Να αρχίσω εγώ "μα είμαι δίπλα, ας περάσει μία από μένα και μετά πάει στην διαδρομή του". Μετά όμως να το κάνει και ο επόμενος που μένει λίγο παραδίπλα. Και ο επόμενος. Και ο επόμενος. Και μετά να πάρει τηλέφωνο εκείνος που ήταν να παραλάβει όντως πρώτος και να αρχίσει τα καντήλια, "μα καλά τι γίνεται, γιατί δεν ήρθε σε μένα πρώτα;" Γιατί είναι τόσο απίστευτο να καταλάβετε ότι υπάρχει ΕΝΑ άτομο για κάθε περιοχή και ακολουθεί ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο και αν εσένα σε βολεύει 1-3 να παραλάβεις δεν γίνεται πάντα ή και ποτέ; Αν δεν είσαι όλες τις ώρες σπίτι, βάλε το δέμα σου να παραδοθεί στον χώρο εργασίας σου ή βάλε να πας να παραλάβεις ο ίδιος από το κατάστημα. Πού το δύσκολο; Εγώ γυρνάω σπίτι 9 από την δουλειά, ας βάλω σημείωση "παράδοση μετά τις 21:00". Και μετά να βγαίνω και να φωνάζω που τους κάπνισε να περάσουν πρωί. Εγώ είμαι ο περίεργος; Επίσης μια άλλη ερώτηση: Για ποιον λόγο πιστεύετε ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι μεταφορικές έχουν χάλια κριτικές και 1-1.5/5 βαθμολογία στο Google; Όλοι κωλοβαράνε στην Ελλάδα; Δεν ξέρει κανείς να παραδίδει δέματα; Όλοι οι τεμπέληδες και τα λαμόγια κούριερ πήγανε γίνανε ή μήπως και οι απαιτήσεις των πελατών είναι λίγο εξωπραγματικές και κανείς δεν έχει υπομονή; Συμφωνώ 1000% και επαυξάνω. Εξωπραγματικές δεν θα τις χαρακτήριζα τις απαιτήσεις των πελατών απλά ουτοπικές. Καλώς ή κακώς η κουλτούρα του Έλληνα είναι πως θέλει προσωπικό υπάλληλο και να πληρώσει μια χούφτα κόλλυβα , στους περισσότερους κλάδους του ιδιωτικού τομέα. Φυσικά τεράστιο μερίδιο ευθύνης σε αυτή την κουλτούρα έχουν και οι εταιρείες ταχυμεταφορών που δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΑ διαφανής και ξεκάθαρες όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουν και τον τρόπο που διεκπεραιώνονται καθώς επίσης και οι αποστολείς (κυρίως eshop) που δίνουν ασαφείς και παραπλανητικές πληροφορίες για τον τρόπο διακίνησης μιας αποστολής κατά την παράδοση , τύπου "9-2 θα στο φέρουν".
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Baator είπε Πάμε πάλι. Ο κούριερ και ο κάθε κούριερ έχει μια συγκεκριμένη διαδρομή. Έχω π.χ. να παραδώσω 100 δέματα σε μια περιοχή. Δεν πιάνω στην τύχη ένα ένα τα δέματα και πηγαίνω πέρα δώθε. Αν εσένα που μένεις στο τάδε μέρος σε βολεύει στις 8 το απόγευμα και εμένα που μένω δίπλα σου με βολεύει στις 8 το πρωί, απ' ό,τι καταλαβαίνω έχετε την απαίτηση να έρθει μια φορά το πρωί σε μένα και μετά να ξαναπεράσει για σένα το απόγευμα. Και αυτό για όλους, να βλέπει πότε βολεύει τον καθένα και να περνάει αναλόγως. Απλή, λογική ερώτηση κάνω: Πόσους υπαλλήλους θα έπρεπε να έχει μια μεταφορική για κάθε περιοχή για να γίνεται αυτό το πράγμα; Επίσης, τι κέρδος έχει η μεταφορική για κάθε δέμα που μεταφέρει, γνωρίζετε; Σοβαρά ρωτάω και θέλω απάντηση: Είμαστε 3 σπίτια στην σειρά και περιμένουμε όλοι δέμα. Ο ένας έχει δηλώσει μπορεί μόνο πρωί, ο άλλος μεσημέρι, ο άλλος απόγευμα. Τι πρέπει να κάνει μια σοβαρή μεταφορική που κάνει σωστά την δουλειά της, ώστε να μείνετε ευχαριστημένοι σαν πελάτες; Δεν συζητάω καν την περίπτωση να μην σας βρει σπίτι την ώρα που δηλώσατε ή να μην το ακούσετε το κουδούνι ή ο,τιδήποτε και να πρέπει να ξαναπεράσει. "Τους κάπνισε Δευτέρα πρωί παράδοση". Τους κάπνισε όντως; Ή απλά έτσι βόλευε το δρομολόγιο; Εγώ έχω ένα κατάστημα courier κυριολεκτικά στα 50 μέτρα απόσταση από το σπίτι μου. Βλέπω κάθε φορά το δέμα ότι είναι π.χ. το απόγευμα της Δευτέρας στο κατάστημα. Την Τρίτη μάντεψε τι ώρα παραλαμβάνω ενώ είμαι ΔΙΠΛΑ. Τελευταίος. Γιατί; Γιατί μου εξηγεί η κοπέλα ότι το παιδί ξεκινάει την διαδρομή του από την άλλη μεριά και σε μένα τελικά φτάνει στο τέλος, λίγο πριν επιστρέψει στο κατάστημα. Να αρχίσω εγώ "μα είμαι δίπλα, ας περάσει μία από μένα και μετά πάει στην διαδρομή του". Μετά όμως να το κάνει και ο επόμενος που μένει λίγο παραδίπλα. Και ο επόμενος. Και ο επόμενος. Και μετά να πάρει τηλέφωνο εκείνος που ήταν να παραλάβει όντως πρώτος και να αρχίσει τα καντήλια, "μα καλά τι γίνεται, γιατί δεν ήρθε σε μένα πρώτα;" Γιατί είναι τόσο απίστευτο να καταλάβετε ότι υπάρχει ΕΝΑ άτομο για κάθε περιοχή και ακολουθεί ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο και αν εσένα σε βολεύει 1-3 να παραλάβεις δεν γίνεται πάντα ή και ποτέ; Αν δεν είσαι όλες τις ώρες σπίτι, βάλε το δέμα σου να παραδοθεί στον χώρο εργασίας σου ή βάλε να πας να παραλάβεις ο ίδιος από το κατάστημα. Πού το δύσκολο; Εγώ γυρνάω σπίτι 9 από την δουλειά, ας βάλω σημείωση "παράδοση μετά τις 21:00". Και μετά να βγαίνω και να φωνάζω που τους κάπνισε να περάσουν πρωί. Εγώ είμαι ο περίεργος; Επίσης μια άλλη ερώτηση: Για ποιον λόγο πιστεύετε ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι μεταφορικές έχουν χάλια κριτικές και 1-1.5/5 βαθμολογία στο Google; Όλοι κωλοβαράνε στην Ελλάδα; Δεν ξέρει κανείς να παραδίδει δέματα; Όλοι οι τεμπέληδες και τα λαμόγια κούριερ πήγανε γίνανε ή μήπως και οι απαιτήσεις των πελατών είναι λίγο εξωπραγματικές και κανείς δεν έχει υπομονή; Όσο έμενα στην Εσθονία οταν περίμενα δέμα μου ερχόταν μήνυμα την προηγούμενη μέρα που έλεγε οτι το δέμα θα παραδοθεί μεταξύ "8-10" και μου είχε αλλες 2-3 επιλογές οπότε αν δεν με βόλευε πχ το "8-10" απαντούσα στο μήνυμα και εγραφα 1,2 ή 3 ανάλογα με ποια επιλογή με βόλευε. Την επόμενη μέρα ο κούριερ με έπαιρνε τηλέφωνο για να μου πει οτι εχει δεμα και οτι ερχεται σε Χ ωρα.. Δεν με απασχολεί τι κέρδος έχε απο τη στιγμή που πληρώνεται για αυτή την υπηρεσία που προσφέρει. Αν δεν του αρκούν ας ανεβάσει τις τιμές με οτι αυτο συνεπάγεται. Δεν νομίζω να έχεις την ίδια αποψη ομως αν ο μηχανικός δεν σου φτιάξει σωστά το αμαξί γιατι "ξέρεις τι κέρδος έχει που θες να σου φτιάξει τα φρένα να πιάνουν; οχι ξέρεις;" Οι πελάτες θα είναι περισσότερο ευχαριστημένοι αν οι μεταφορικές δεν τους κοροιδεύουν πιστεψέ με. Αλλο το να πεις δεν πρόλαβα γιατι ετσι και ετσι και αλλο το να πεις ήρθα και δεν ησουν ενω ο αλλος ειναι μεσα σπιτι.. Τελος, για την περιπτωση σου που λες οτι εισαι στα 50μετρα εκτός του οτι ειναι βλακεία για τον κουριερ αυτο που κάνει διότι αν έδινε το δικό σου θα είχε χώρο για αλλο ενα δέμα μετα , για μενα, ανήκεις στις περιπτώσεις που δεν αξίζει καν να μπλεξεις με τον κούριερ και απλά πας εσυ. Εγω που έχω την ACS σε απόσταση μικρότερη απο 1 χιλιόμετρο απο σπίτι πάντα παω απο εκεί γιατι ειναι πιο εύκολο και γρήγορο να περάσω εγω απο το να είμαι σπίτι στην αναμονή πότε θα έρθει, άσε που θα το πάρω οποτε θελω εγω. 1
Shibbu Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα κι από εμένα. Προσπαθώ εδώ και μέρες να λάβω ένα δέμα από την Γενική Ταχυδρομική. Το δέμα λοιπόν έχει έρθει από Γερμανία με ασφάλεια από την Παρασκευή. Από την Παρασκευή το πρωί που ανέλαβε η Γενική, το δέμα έχει κάνει σχεδόν όλο το γύρω την Ελλάδας με αποτελεσμα σήμερα να μην γνωρίζουν που ακριβώς βρίσκεται. Με λίγα λόγια το χάσανε! Δηλαδή, αν είναι δυνατόν. Παρεπιπτόντως το δέμα είναι ήδη πληρωμένο. Η ερώτηση μου ειναι τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή? Υπάρχει πιθανότητα να μην το βρουν το δέμα?
nikosmakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 34 λεπτά πριν, Shibbu είπε Καλησπέρα κι από εμένα. Προσπαθώ εδώ και μέρες να λάβω ένα δέμα από την Γενική Ταχυδρομική. Το δέμα λοιπόν έχει έρθει από Γερμανία με ασφάλεια από την Παρασκευή. Από την Παρασκευή το πρωί που ανέλαβε η Γενική, το δέμα έχει κάνει σχεδόν όλο το γύρω την Ελλάδας με αποτελεσμα σήμερα να μην γνωρίζουν που ακριβώς βρίσκεται. Με λίγα λόγια το χάσανε! Δηλαδή, αν είναι δυνατόν. Παρεπιπτόντως το δέμα είναι ήδη πληρωμένο. Η ερώτηση μου ειναι τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση αυτή? Υπάρχει πιθανότητα να μην το βρουν το δέμα? Πως ειναι δυνατον να εχασαν ενα δεμα που εχει trucking number πανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα