filip123go Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Έχει τύχει να γυρίσω δύο φορές δέματα πίσω γιατί δεν παραδόθηκαν στην ώρα τους!! Δεν μιλάω για νορμάλ καταστάσεις. 2 φορές, ίδια ταχυδρομική, έχω πληρώσει έξτρα παράδοση Σάββατο, μιλάω με τον κούριερ Σάββατο πρωί και που λέει σε μισή ώρα είμαι εκεί και του λέω οκ, σε περιμένω. Και μου σκάει μετά από μισάωρο μνμ, ήρθα και δεν σας βρήκα. Να τρελαίνεσαι! Και μετά να τρέχω εγώ από κατάστημα να παραλάβω γιατί μπορώ μόνο Σάββατο. Ε όχι ρε φίλε. Δυστυχώς την πλήρωσαν τα μαγαζιά που δεν φταίνε σε τίποτα, αλλά αν 15 άτομα το κάνουν αυτό, τότε το μαγαζί θα αναγκαστεί να αλλάξει συνεργάτες. Μόνο όταν δουν ότι χάνουν λεφτά και πελάτες δραστηριοποιούνται.
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Σε βανάκι που τον ειχα χεσει ειχε πει το αμίμητο : To gps λεει οτι περασα απο το δρομο σου - εσυ φταις που δε βγηκες να με κυνηγάς
svartevarg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, ThReSh είπε Προφανώς από τότε έχω σταματήσει να γράφω Αθήνα όταν δεν υπάρχει πεδίο για περιοχή/δήμο, για να γλυτώνω τους μπετόστοκους. Ένα ακόμα παράδειγμα που δείχνει ότι μια ζωτικής σημασίας πληροφορία μπορεί να κάνει περισσότερο «κακό« παρά «καλό»!
vasilllis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Nikosmile είπε Ο αργόσχολος τελικά είναι ψυκτικός Ελ. Επ. που ζηλεύει την θέση και τον σίγουρο μισθό ενός courier! Στο θέμα μας τώρα, εντωμεταξύ σου έχουν κολλήσει ειδοποιητήριο... που είναι η απόδειξη ότι δεν ήσουν να παραλάβεις ή ήταν κάποιος άλλος αλλά δεν άνοιγε για διαφόρους λόγους (δεν τον είχες ενημερώσει να περιμένει, ήταν WC, φορούσε ακουστικά, ήταν βραδινός και κοιμόταν, έβλεπε "άγνωστο κινητό" και δεν απαντούσε... πήγε για καφέ!). Τότε ναι να περάσεις να παραλάβεις. Εγώ δίνω διεύθυνση εργασίας και δεν έχω χάσει παραγγελία. Φιλε μου το τι κανει ο courier με αφηνει αδιαφορο.Ειτε παιρνει 3€ την ωρα ειτε 1300 στα ελτα.Ακομα και απο ταχυδρομο δεν εχω παρει μικρα δεματακια και τα ψαχνω στο τταχυδρομειο μηνες μετα.Αν εσυ εξυπηρετησε ,εισαι ειδικη περιπτωση,δεν εξηγειτε αλλιως.
overpower Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, ThReSh είπε Για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, έχω κάνει παραγγελία MediaMarkt όπου στην πόλη έγραψα Αθήνα κι όχι Π.Πεντέλη που μένω, διότι το 1ο είναι η πόλη, το 2ο είναι δήμος/περιοχή. Κι η μεταφορική το πήγε σε αντίστοιχη οδό στην Καλλιθέα κατηγορώντας με ότι έπρεπε να έχω γράψει Πεντέλη κι όχι Αθήνα. Βέβαια όταν είπα ότι ο ΤΚ (που είχα γράψει προφανώς) είναι μοναδικός και δεν υπήρχε περίπτωση να τον έχει κι άλλη περιοχή, έκαναν τουμπεκί. 😛 Προφανώς από τότε έχω σταματήσει να γράφω Αθήνα όταν δεν υπάρχει πεδίο για περιοχή/δήμο, για να γλυτώνω τους μπετόστοκους. Επειδη δεν ξερω αλλες περιοχες της Αθηνας που να υπαρχει και πολη/χωριο, αν εγραφες αντιστοιχα Καλλιθεα και δεν εβλεπαν τκ, θα μπορουσαν ανετα να το στειλουν στην Καλλιθεα Χαλκιδικης. Εγω παντα γραφω νομο/δημο/πολη.
basilis_k6 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, overpower είπε Επειδη δεν ξερω αλλες περιοχες της Αθηνας που να υπαρχει και πολη/χωριο, αν εγραφες αντιστοιχα Καλλιθεα και δεν εβλεπαν τκ, θα μπορουσαν ανετα να το στειλουν στην Καλλιθεα Χαλκιδικης. Εγω παντα γραφω νομο/δημο/πολη. το μισό λάθος ειναι οντως δικο του. δεν υπάρχει πολη αθηνα. η αθηνα ειναι δήμος. Αν γράψεις Αττική Αθήνα Κολωνός ή Αττική Αθήνα σκέτο είναι το ίδιο. Αν γράψεις Αττική Αθήνα και οδο στο μαρούσι (όπως εκανε ο @ThReSh ) είσαι λάθος. Μένεις στην αθηνα γενικα αλλα οχι στον δημο αθηνων αλλα στο μαρουσι.
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Στις 5/12/2019 στις 6:36 ΜΜ, Getta Robo είπε ACS. Την μόνη acs που παραδέχομαι είναι αυτή στην Μύκονο που γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο και τα βγάζανε πέρα. Τα υπόλοιπα σποτ σε άλλα μέρη οχ Κέρκυρα, Γιάννενα είναι άστα να πάνε. Στις 6/12/2019 στις 11:34 ΜΜ, harris78 είπε Επειδή στα Γιάννενα με την Γενική Ταχυδρομική το κακό έχει παραγίνει, κρατώντας τα δέματα για μέρες πριν τα παραδώσουν, ετοιμάζω μια γερή καταγγελία διαβάζοντας από το site της ΕΕΤΤ τα παρακάτω: 18. Εάν το ταχυδρομικό αντικείμενο καθυστερήσει, τι αποζημίωση δικαιούμαι; Εάν το ταχυδρομικό αντικείμενο ταχυμεταφορών καθυστερήσει πέραν του συμφωνημένου χρονικού διαστήματος, η ταχυδρομική επιχείρηση ταχυμεταφορών καταβάλλει αποζημίωση ίση με 6€ για κάθε μέρα καθυστέρησης. Για την περίπτωση που η καθυστέρηση υπερβαίνει το πενταπλάσιο του συμφωνημένου χρόνου επίδοσης, η ταχυδρομική επιχείρηση μεταφορών επιστρέφει επιπλέον το ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή, με την προϋπόθεση ότι το συνολικό ποσό της αποζημίωσης δεν υπερβαίνει τα 100€. 21. Η μη έγκαιρη επίδοση ταχυδρομικού αντικειμένου μου κόστισε ψυχικά και οικονομικά. Δικαιούμαι αποζημίωση; Η ταχυδρομική επιχείρηση ταχυμεταφορών συμπεριλαμβάνει την αποζημίωση για ηθική βλάβη στο ποσό της αποζημίωσης. Καλά με την Γενική στα Γιάννενα είναι δραματικά τα πράγματα τους παίρνω τηλ για να ρωτήσω για το δέμα κ τις κάνω το παιδί που θα έρθει έχει pos? Και μου λέει όχι και λέω οκ θα περάσω να το πάρω από εκεί σημειώστε το, έρχεται Δευτέρα χαρούμενος εγώ πρωί να πάρω την ωραία κάρτα γραφικών μου παω εκεί και μου λέει την πήρε ο κουριερ μαζί και μου έλεγε ότι δεν το είδε ότι το είχε σημειώσει η κοπέλα. ΕΛΤΑ και μόνο ΕΛΤΑ.. 1-2 μέρες μαξ και χαμηλό κόστος +tracking.
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ελτα ειπες ; 6 μερες να ερθει το δεμα απο βορεια ελλαδα αυριο θα παω - στοιχημα οτι το εχουν ξεχασμενο . Α ειναι και το ελτα courrier το γρηγορο το πορτα-πορτα . Εχουν γαιδουρεψει και αυτοι τελειως στο κ@λοηρακλειο δεν υπαρχει μου φαίνεται 1 σωστος επαγγελματιας ; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 9 hours ago, basilis_k6 said: δεν υπάρχει πολη αθηνα. Προφανώς κι υπάρχει, γι' αυτό άλλωστε σε φόρμες παραγγελίας βλέπουμε ξεχωριστά πεδία για πόλη και δήμο/περιοχή. 1
helicoid Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, ThReSh είπε Για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, έχω κάνει παραγγελία MediaMarkt όπου στην πόλη έγραψα Αθήνα κι όχι Π.Πεντέλη που μένω, διότι το 1ο είναι η πόλη, το 2ο είναι δήμος/περιοχή. Κι η μεταφορική το πήγε σε αντίστοιχη οδό στην Καλλιθέα κατηγορώντας με ότι έπρεπε να έχω γράψει Πεντέλη κι όχι Αθήνα. Θα έπρεπε να τα έχεις βάλει όλα. Αν δεν είχε field τότε το Π.Πεντέλη (ολογράφως κιόλας) στο field της διέυθυνσης δρόμου. Πχ Γεωργίου Ζαμπέτα 13, Παλαιά Πεντέλη. Αν και κανονικά δεν είναι Παλαιά/Παλιά Πεντέλη, αλλά Πεντέλη σκέτο. Και η νέα διαχωρίζεται ως ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ. Αλλά θα μου πεις εδώ ακόμα δεν έχουν ενσωματώσει τους νέους ΤΚ που έχουν αλλάξει εδώ και 2 χρόνια. Όπου δίνω ΤΚ μου λένε οτι είναι λάθος και πρέπει να τους εξηγώ οτι έχει αλλάξει και απλά δεν έχουν ενημερώσει το συστημά τους. Βοηθάει να αφήνεις και στα comments κάτι με προσδιορισμό τοποθεσίας, σε φάση "πλησίον τάδε πλατείας/μεγάλου μαγαζιού". 9 ώρες πριν, basilis_k6 είπε το μισό λάθος ειναι οντως δικο του. δεν υπάρχει πολη αθηνα. η αθηνα ειναι δήμος. Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Άλλο ο νομός (Αττική), άλλο η πόλη (Αθήνα, Πειραιάς), άλλο ο δήμος (Μαρούσι). Η σωστή λοιπόν σειρά είναι: Ελλάδα > Αττική > Αθήνα > Μαρούσι Ελλάδα > Αττική > Πειραιάς > Νίκαια On topic, η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε μεταφορική ever. Με ΕΛΤΑ ποτέ δεν είχα θέμα με παραδόσεις κάθε μήνα, με την ΓΕΝΙΚΗ δυο φορές που αναγκαστικά παρέλαβα μέσω αυτής μου βγάλανε το λάδι. Πλέον προτιμώ να κάτσω να εκπαιδεύσω ένα τυφλό περιστέρι με πάρκινσον να μου φέρει το πακέτο, παρά να εμπιστευτώ την ΓΕΝΙΚΗ. Την πρώτη φορά με έστησαν κάνα 4ωρο και μετά χτυπούσαν στους γείτονες χωρίς να με ενημερώσουν για να παραδώσουν, αφού πρώτα μου έλεγαν κάτι πίπες στο τηλ να το αφήσουν στις γλάστρες, την άλλη είχε χαλάσει το φορτηγό που κάνει τις παραδόσεις 3-4 μέρες και πήγα μόνος να παραλάβω. Υποτίθεται οτι είχα πληρώσει μεταφορικά επειδή δεν ήθελα να χάσω χρόνο να πάω στο κατάστημα αγοράς του προιόντος. Τελικά και αυτό έκανα και έχασα και 4 μέρες αναμονής και ώρες στα τηλ να προσπαθώ να συνεννοηθώ και πλήρωσα και έξτρα. Αλλά πήρα ένα μάθημα τουλάχιστον. Είναι μεγάλοι ψεύτες και καθόλου επαγγελματίες. Μακριά. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από helicoid
anspinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Είναι γενικό το κακό σε εμένα με αυτήν την σειρά, Ελτά Courier, ACS και Γενική. Χειρότερη η Ελτά Courier, δεν σηκώνουν ούτε τηλέφωνα. Φτάνει το δέμα και είτε το κρατούν στις αποθήκες είτε το κάνουν βόλτα με το φορτηγάκι χωρίς να κάνουν την παράδοση. Μετά γράφουν άγνωστη διεύθυνση-δεν βρέθηκε ο παραλήπτης. Άθλια υπηρεσία και πρέπει να πας εσύ εκεί να το παραλάβεις. Ο απλός ταχυδρόμος έρχεται πιο γρήγορα και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει το δέμα και να μην το φέρει. Λέγονται και ταχυμεταφορές τρομάρα τους. Κανονικά ο ταχυδρόμος έπρεπε να έκανε τις ταχυμεταφορές και αυτοί να ήταν απλά αχθοφόροι. 1
Getta Robo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 9 hours ago, LIGHT1NG said: Την μόνη acs που παραδέχομαι είναι αυτή στην Μύκονο που γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο και τα βγάζανε πέρα. Τα υπόλοιπα σποτ σε άλλα μέρη οχ Κέρκυρα, Γιάννενα είναι άστα να πάνε. Γραφω στην επομενη σελιδα πως εκ παραδρομης μου διεφυγε το "δεν" στη προταση, και πως λογω παρα πολλων προβληματων αρνουμαι να συνεργαστω με την ACS και λιγο πολυ ειναι πολιτικη της εταιρειας τους η ολη κατασταση.
anspinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Είναι γενικό το κακό σε εμένα με αυτήν την σειρά, Ελτά Courier, ACS και Γενική. Χειρότερη η Ελτά Courier, δεν σηκώνουν ούτε τηλέφωνα. Φτάνει το δέμα και είτε το κρατούν στις αποθήκες είτε το κάνουν βόλτα με το φορτηγάκι χωρίς να κάνουν την παράδοση. Μετά γράφουν άγνωστη διεύθυνση-δεν βρέθηκε ο παραλήπτης. Άθλια υπηρεσία και πρέπει να πας εσύ εκεί να το παραλάβεις. Ο απλός ταχυδρόμος έρχεται πιο γρήγορα και δεν υπάρχει περίπτωση να έχει το δέμα και να μην το φέρει. Λέγονται και ταχυμεταφορές τρομάρα τους. Κανονικά ο ταχυδρόμος έπρεπε να έκανε τις ταχυμεταφορές και αυτοί να ήταν απλά αχθοφόροι.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, vasilllis είπε Φιλε μου το τι κανει ο courier με αφηνει αδιαφορο.Ειτε παιρνει 3€ την ωρα ειτε 1300 στα ελτα.Ακομα και απο ταχυδρομο δεν εχω παρει μικρα δεματακια και τα ψαχνω στο τταχυδρομειο μηνες μετα.Αν εσυ εξυπηρετησε ,εισαι ειδικη περιπτωση,δεν εξηγειτε αλλιως. Αν είναι δεματάκια εκτός Ευρώπης (πχ Αμερική ή Κίνα), ανοίγονται όλα και θέλει μήνες να ελεγχθούν, εκτός και αν είσαι πολύ τυχερός. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
basilis_k6 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, ThReSh είπε Προφανώς κι υπάρχει, γι' αυτό άλλωστε σε φόρμες παραγγελίας βλέπουμε ξεχωριστά πεδία για πόλη και δήμο/περιοχή. αυτο ειναι κυριως για επαρχια. στην αττικη εχουμε χωρισμένους δημους που ειναι πόλεις. 3 ώρες πριν, helicoid είπε Κάπου τα έχεις μπερδέψει. Άλλο ο νομός (Αττική), άλλο η πόλη (Αθήνα, Πειραιάς), άλλο ο δήμος (Μαρούσι). Η σωστή λοιπόν σειρά είναι: Ελλάδα > Αττική > Αθήνα > Μαρούσι Ελλάδα > Αττική > Πειραιάς > Νίκαια οχι. το μαρουσι δεν ειναι αθηνα, η νικαια δεν ειναι πειραιας. μπερδευεις την περιφέρεια με τους δημους. αν σε ρωταει δημο γραφεις νικαια, ο πειραιας που κολλαει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα