Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Δειξε μου σε screenshot τι λεει.
Αλλο η αδυναμια παραδοσης,αλλο το Α/Σ ( απων σημειωμα ) .

Ποσο σιγουρος εισαι οτι ηταν καποιος σπιτι/εχει κουδουνι με ονομα/ειναι ξεκαθαρη η διευθυνση;

αυτο λέει

mhN1X7L.png

αυριο θα πάρω και τηλέφωνο και στο ιδιο το άτομο που μου τα φέρνει, ισως δεν προλαβε και μου το φέρει αύριο

Επεξ/σία από Anuminas
  • Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Getta Robo είπε

Απολογουμαι, εκ παραδρομης δεν ειδα το "δεν". Μιλαω για σοβαρα προβληματα, Καλλιθεα που ειμαι εδω ειναι αντιεπαγγελματιες.

Σοβαρα προβληματα δεν εχω δει/ακουσει/ζησει για τα πορτα πορτα των ΕΛΤΑ. Υποδειγματικοι σε ολες τις συνεργασιες μου.

Ολες οι κουριερ εχουν προβληματα στα υποκαταστηματα.

Η Γενικη στην Καλαματα ηταν οτι χειροτερο υπηρχε,μεχρι που αλλαξε χερια τα τελευταια 3 χρονια και εκτοτε δουλευει καλυτερα.

Βεβαια,δουλευα στη συγκεκριμενη εταιρια,και μπορω να σου πω ανετα οτι οι μισοι ( και βαλε ) υπαλληλοι επρεπε να εχουν απολυθει απο το πρωτο τριμηνο που πηγαν εκει,παρ'ολα αυτα βρισκονται ακομα εκει,και μαλιστα με την ανοχη της ιδιας της εταιριας,καθως το υποκαταστημα ειναι της ιδιας της εταιριας,και οχι καποιου ανεξαρτητου.

Οπως προειπα ομως,σε αυτον τον κλαδο,αρκει ενας κακος υπαλληλος για να χαλασει το ονομα ολης της εταιριας ( για τα ματια ενος συγκεκριμενου πελατη  ).

Για τα πορτα πορτα δεν εχω γνωμη,καθως παντα πηγαινα και επαιρνα τα δεματα μου απο εκει.

26 λεπτά πριν, Anuminas είπε

αυτο λέει

mhN1X7L.png

αυριο θα πάρω και τηλέφωνο, ισως δεν προλαβε και μου το φέρει αύριο

Εχεις ονομα στο κουδουνι; Ηταν καποιος στο σπιτι;

Δε φανταζεσαι ποσο συχνο προβλημα υπαρχει με τα κουδουνια,καθως οι ενοικοι δεν ασχολουνται.
Ναι μεν το ονομα ειναι γραμμενο,αλλα ειναι τοσο ξεθωριασμενο που ειναι σχεδον αδυνατον να το ξεχωρισεις.

Φαντασου ο αλλος να καιγεται στη δουλεια,και να πρεπει να διαβασει  10 απο τα 20 κουδουνια,για να δει μηπως καποιο ειναι αυτο που ψαχνει.

Ειδικα τωρα που δουλευω νυχτα,ειναι πρακτικως αδυνατον να δεις τα ξεθωριασμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Εχεις ονομα στο κουδουνι; Ηταν καποιος στο σπιτι;

Δε φανταζεσαι ποσο συχνο προβλημα υπαρχει με τα κουδουνια,καθως οι ενοικοι δεν ασχολουνται.
Ναι μεν το ονομα ειναι γραμμενο,αλλα ειναι τοσο ξεθωριασμενο που ειναι σχεδον αδυνατον να το ξεχωρισεις.

Φαντασου ο αλλος να καιγεται στη δουλεια,και να πρεπει να διαβασει  10 απο τα 20 κουδουνια,για να δει μηπως καποιο ειναι αυτο που ψαχνει.

Ειδικα τωρα που δουλευω νυχτα,ειναι πρακτικως αδυνατον να δεις τα ξεθωριασμενα.

Tι ονομα στο κουδουνι; ποτέ  δεν μου χτυπουσαν το κουδουνι, πάντα τηλεφώνο στο κινητομε έπαιρνε το αυτοκινητο απο την Γεν. Ταχυδρομική και μου ελεγε πως σε 5-10 λεπτά έρχεται και εδώ και κάποια χρονια ειναι το ιδιο άτομο που μου τα φέρνει. Οπως και να εχει αυριο θα παρω τηλεφωνο.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Tι ονομα στο κουδουνι ποτέ  δεν μου χτυπουσαν το κουδουνι, πάντα τηλεφώνο στο κινητο μου με έπαιρνε το αυτοκινητο απο την Γεν. Ταχυδρομική και μου ελεγε πως σε 5-10 λεπτά έρχεται και εδώ και κάποια χρονια ειναι το ιδιο άτομο που μου τα φέρνει. Οπως και να εχει αυριο θα παρω τηλεφωνο.

Δε μου απαντας σε αυτο που ρωτησα ομως..

Πολλα μπορει να συμβαινουν,αλλα αν για καποιο λογο ηρθε καποιος και δε βρηκε ονομα,δεν ειναι υποχρεωμενος να παρει τηλεφωνο,εξου και το απων σημειωμα.

Φιλικα παντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Δε μου απαντας σε αυτο που ρωτησα ομως..

Πολλα μπορει να συμβαινουν,αλλα αν για καποιο λογο ηρθε καποιος και δε βρηκε ονομα,δεν ειναι υποχρεωμενος να παρει τηλεφωνο,εξου και το απων σημειωμα.

Φιλικα παντα.

Δεν εχω ονομα στο κουδουνι, ουτε ειναι γραμμενο το ονοματεπωνυμο μου έξω απο το σπιτι, σε μονοκατοικια μένω, και πάντα ολες οι ταχυμεταφορές εμενα και ολους τους κατοικους της περιοχης μας παιρνουν τηλεφωνο οταν πλησιαζουν στο να παραδωσουν σε 5-10 λεπτά το δέμα. Εγώ λεω ισως δεν προλαβε να το παραδωσει σημερα ή γραψαν απο το κατάστημα λαθος τον αριθμο του κινητου μου και δεν μπορουσε να καλεσει.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Speedex,το Πάσχα στέλνω λάπτοπ με τα παραφερναλια στον ανηψιο στην Βουλγαρία 16 €,πάω χθες να στείλω ένα δεματακι παρόμοιου βάρους (μελομακάρονα και άλλα εποχιακά)και μου ζήτησαν 196€,ναι 196€ επειδή άλλαξε η τιμολόγηση ,επειδή η τιμή είναι μόνο για επαγγελματίες,επειδή πρέπει εγώ να κόψω παραστατικά ( τιμολόγιο αποστολής κουραμπιεδων κλπ) και δεν ξέρω τι άλλο μου είπαν για αυτή την διακριτική και αν μη τι άλλο λογική νέα πολιτική τιμολόγησης....

Επεξ/σία από vasilis1
Δημοσ.

Εμπειρία με ACS

στέλνω φάκελο με τιμολόγιο και χρέωση δίκη μου απο Καβάλα για Κοζάνη 5,6€ με κωδικό πελάτη

στελνω ακριβώς ίδιο φάκελο και χρέωση δίκη μου για θεσσαλονικη 10,7€

Γιατί βρε παιδιά λέω τέτοια διαφορά με τόσο λιγότερα χλμ ???

και η απάντηση 

ξερεις ποσό ταλαιπωρία περισσότερη ειναι να παραδώσουμε φάκελο στην θεσσαλονικη!!!

Αντε τώρα βγάλε άκρη !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει τα παρέλαβα σήμερα τα ακουστικά απο την Γ.Ταχυδρομικη. Στην πορεια του πακέτου η "αδυναμια παράδοσης-απών σημείωμα" μπήκε επειδη χθες υπηρχαν παρα πολλά δέματα προς παράδοση και δεν προλαβαν να παραδώσουν και το δικο μου.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
Στις 5/12/2019 στις 6:36 ΜΜ, Getta Robo είπε

ACS.

Από πότε? στις 10 παραγγελίες με acs ζήτημα να μου χτύπησαν το κουδούνι οι 2-3. Τον εαυτό μου θυμάμαι συνέχεια να πηγαίνω στο τοπικό κατάστημα να παραλάβω. 

Στις 5/12/2019 στις 6:46 ΜΜ, talibanakos είπε

Κι εγώ που νόμιζα ότι η δουλειά του είναι να διαβάζει κουδούνια και να τα χτυπάει για να παραδίδει δέματα. Μάλλον θα "καίγεται" σε άλλη δουλειά

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Anuminas είπε

Εντάξει τα παρέλαβα σήμερα τα ακουστικά απο την Γ.Ταχυδρομικη. Στην πορεια του πακέτου η "αδυναμια παράδοσης-απών σημείωμα" μπήκε επειδη χθες υπηρχαν παρα πολλά δέματα προς παράδοση και δεν προλαβαν να παραδώσουν και το δικο μου.

Μια από τα ίδια και το ΕΛΤΑ-courier...

Απλό προχτές ήρθε ένα δέμα και δεν το έφερναν σπίτι...

Σε τηλεφώνημα μου, απάντησαν ξεδιάντροπα ότι ίσως το φέρουν από εβδομάδα λόγω φόρτου εργασίας...

Απαράδεκτοι 

Δημοσ.
44 minutes ago, Xacti said:

Από πότε? στις 10 παραγγελίες με acs ζήτημα να μου χτύπησαν το κουδούνι οι 2-3. Τον εαυτό μου θυμάμαι συνέχεια να πηγαίνω στο τοπικό κατάστημα να παραλάβω.

Το εγραψα παρακατω πως μου διεφυγε το "δεν" στη προταση. Ειναι τακτικη της συγκεκριμενης εταιρειας αυτο και ευλαβικα αποφευγω να εχω την παραμικρη σχεση μαζι τους.

Δημοσ.

Επειδή στα Γιάννενα με την Γενική Ταχυδρομική το κακό έχει παραγίνει, κρατώντας τα δέματα για μέρες πριν τα παραδώσουν, ετοιμάζω μια γερή καταγγελία διαβάζοντας από το site της ΕΕΤΤ τα παρακάτω: 

18. Εάν το ταχυδρομικό αντικείμενο καθυστερήσει, τι αποζημίωση δικαιούμαι;

Εάν το ταχυδρομικό αντικείμενο ταχυμεταφορών καθυστερήσει πέραν του συμφωνημένου χρονικού διαστήματος, η ταχυδρομική επιχείρηση ταχυμεταφορών καταβάλλει αποζημίωση ίση με 6€ για κάθε μέρα καθυστέρησης.

Για την περίπτωση που η καθυστέρηση υπερβαίνει το πενταπλάσιο του συμφωνημένου χρόνου επίδοσης, η ταχυδρομική επιχείρηση μεταφορών επιστρέφει επιπλέον το ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή, με την προϋπόθεση ότι το συνολικό ποσό της αποζημίωσης δεν υπερβαίνει τα 100€.

21. Η μη έγκαιρη επίδοση ταχυδρομικού αντικειμένου μου κόστισε ψυχικά και οικονομικά. Δικαιούμαι αποζημίωση;

Η ταχυδρομική επιχείρηση ταχυμεταφορών συμπεριλαμβάνει την αποζημίωση για ηθική βλάβη στο ποσό της αποζημίωσης.

Δημοσ.

Καλά ακούγονται αυτά αλλά πως εφαρμόζονται? Πας και τους λες φέρτε μου τα 6€ που δικαιούμαι? Θα σου πουν πάρε τα @@ μας. Πας δικαστικώς? Δεν παίζει.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να πας με την οδηγία αυτή εκτυπωμένη και τους την τρίβεις στην μούρη την πρώτη μέρα της καθυστέρησης, μπας και δεήσουν και δεν καθυστερήσουν περαιτέρω

Δημοσ.

Και επειδή το θυμήθηκα τώρα,δεν νομίζω να έχει τύχει σε πολλούς να σου κάνουν αναπάντητη από την κούριερ ( acs κατάστημα πρεβεζας- κατόπιν εντολης του ιδιοκτήτη του τοπικού παραρτήματος ,μην κατηγορηθούν αδίκως οι υπάλληλοι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...