Προς το περιεχόμενο

Το VLC σύντομα στο νέο περιβάλλον των Windows 8/RT

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παντως τωρα που εβαλα να δοκιμασω τον vlc βλεπω οτι μου κανει ψιλοκολληματακια οταν παιζει ταινια..δεν ειναι ευκολα αντιληπτο πρεπει να κατσεις να παρατηρησεις καλα την εικονα..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"Μερικες φορες" τα δωρεαν προγραμματα ειναι καλυτερα απο τα επι πληρωμη.

Παραδειγμα VLC

Με την επισημανση πως αυτο συμβαινει πολυ σπανια,ισχυει για το vlc που ξεπερναει κατα πολυ αντιστοιχα επι πληρωμη  προγραμματα .Αυτο χρησιμοποιω και εγω.

Δεν βλέπω αναφορά στο windows phone. Ελπίζω να το βγαλουν σύντομα και για κει γιατί το οικοσύστημα χωρίς υποστήριξη θα έχει την τύχη των 6 και 7.   

Δεν βλέπω συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και για τα windows phone. Ελπίζω να το βγαλουν σύντομα και για κει γιατί το οικοσύστημα χωρίς υποστήριξη θα έχει την τύχη των 6 και 7.  Δύο χρόνια υπομονής για το instagram είναι αρκετά. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα περιμένει τα windows 9 για να έρθουν εφαρμογές. 

Σόρι για το διπλό ποστ...ήθελα να κάνω επεξεργασία και τώρα δεν ξέρω πως να σβήσω το δεύτερο μήνυμα. Αν μπορεί κάποιος mod να σβήσει το ένα.

Δεν βλέπω αναφορά στο windows phone. Ελπίζω να το βγαλουν σύντομα και για κει γιατί το οικοσύστημα χωρίς υποστήριξη θα έχει την τύχη των 6 και 7.

Αν υποθέσουμε ότι ισχύει,αυτό που υποσχέθηκε η ms,για εύκολη μεταφορά των apps,από τους developers,σε ολες τις windows συσκευές,δε βρίσκω το λόγο,γιατί να μη το περάσουν άμεσα και στο marketplace των wp8?!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...