Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σκεφτομαι να παραγγειλω  στο e-shop to Nokia Lumia 800 επειδή το έβαλε σε προσφορά και δεν ξέρω αν γενικά  είναι καλό κινητό.Ξερει κανείς αν μπορω να του βάλω Windows 8 και αν γενικά αξίζει?Μπορείτε να μου προτείνεται καποιο αλλο καλυτερο windows phone με τις ιδιες δυνατοτητες αν υπαρχει??

Δημοσ.

Γεια σας σκεφτομαι να παραγγειλω στο e-shop to Nokia Lumia 800 επειδή το έβαλε σε προσφορά και δεν ξέρω αν γενικά είναι καλό κινητό.Ξερει κανείς αν μπορω να του βάλω Windows 8 και αν γενικά αξίζει?Μπορείτε να μου προτείνεται καποιο αλλο καλυτερο windows phone με τις ιδιες δυνατοτητες αν υπαρχει??

Αναβαθμηση,μέχρι τα 7.8!

Το HTC 8s,HTC 8x,lumia 620,lumia 820,lumia 920 και Samsung ativ s!

Αυτά κοιτάς,όλα με wp8!

Δημοσ.

Στο eshop έχει 249€. Γιατί να το πάρεις από εκεί όταν το βρίσκεις στα 211€ σε άλλα καταστήματα. Από amazon.co.uk  έρχεται λίγο φθηνότερα ακόμα (γύρω στα 200€). Windows 8 δεν θα πάρει. Μέχρι 7,8 όπως ειπώθηκε ήδη.

Δες και το HTC 8S που αυτές τις μέρες με τις δωροεπιταγές του Γερμανού βγαίνει στα 235€ (και αυτό έρχεται με Windows 8).

• Like 1
Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου η σύγκριση lumia 800 με htc8s είναι η μέρα με τη νύχτα, ακομα κι αν έρχεται το δεύτερο με τα 8αρια. Μακράν καλύτερο το Nokia!

Sent from my Lumia 800

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου η σύγκριση lumia 800 με htc8s είναι η μέρα με τη νύχτα, ακομα κι αν έρχεται το δεύτερο με τα 8αρια. Μακράν καλύτερο το Nokia!

Sent from my Lumia 800

Με τους περιορισμους που εχουν τα wp7.8 σε σχεση με τα wp8,τo 8s ειναι μακραν καλυτερη επιλογη απο το lumia 800!

Στα μονα που υπερεχει το lumia 800,ειναι στο οτι διαθετει μπροστινη καμερα,κατι που δεν εχει το 8s και στα 8 vs 5mp στη πισω καμερα!Σ'ολα τα υπολοιπα το 8ς υπερεχει!

Δημοσ.

για κάποιον όμως που θέλει ένα καλό τηλέφωνο στα 200 €, super σταθερό, με τους καλύτερους χάρτες της αγοράς, ποιότητα κατασκευής, πλήρεις bluetooth, όλα τα καλούδια της nokia και δεν καίγεται για χιλιάδες εφαρμογές, είναι μια χαρά το 800

πολύ καλό το 8S αλλά 100+ € παραπάνω και χωρίς video κλήσεις..

Δημοσ.

για κάποιον όμως που θέλει ένα καλό τηλέφωνο στα 200 €, super σταθερό, με τους καλύτερους χάρτες της αγοράς, ποιότητα κατασκευής, πλήρεις bluetooth, όλα τα καλούδια της nokia και δεν καίγεται για χιλιάδες εφαρμογές, είναι μια χαρά το 800

πολύ καλό το 8S αλλά 100+ € παραπάνω και χωρίς video κλήσεις..

Σ'αυτα τα λεφτα το 800,ειναι παρα πολυ καλυ επιλογη!Δε διαφωνουμε σ'αυτο!

Φυσικα και για το 8s,προσωπικα εχω τις ενστασεις μου,γιατι 4gb internal(και μονο 1,6gb free for use) στα wp8 δε πας πουθενα!Εκτος αν η ms λυσει γρηγορα(χλωμο εως αδυνατον) την αδυναμια του λογισμικου να εγκαταστησεις τα apps και τα δεδομενα τους στην sd!

Εγω θα συμβουλευα καποιο,σ'αυτο το budget,να περιμενει το lumia 620 και δε θα το μετανιωσει!

Δημοσ.

φαίνεται εξαιρετικό το 620..<br />αν παίξει σε καλή τιμή θα είναι super επιλογή

275 ευρω χωρις να υπολογίζονται οι φόροι και τα πρόσθετα καπέλα.

Δημοσ.

Στα μονα που υπερεχει το lumia 800,ειναι στο οτι διαθετει μπροστινη καμερα,κατι που δεν εχει το 8s και στα 8 vs 5mp στη πισω καμερα!Σ'ολα τα υπολοιπα το 8ς υπερεχει!

Δε νομίζω ότι το lumia 800 έχει μπροστινή καμερα

• Like 2
Δημοσ.

Σ'αυτα τα λεφτα το 800,ειναι παρα πολυ καλυ επιλογη!Δε διαφωνουμε σ'αυτο!

Φυσικα και για το 8s,προσωπικα εχω τις ενστασεις μου,γιατι 4gb internal(και μονο 1,6gb free for use) στα wp8 δε πας πουθενα!Εκτος αν η ms λυσει γρηγορα(χλωμο εως αδυνατον) την αδυναμια του λογισμικου να εγκαταστησεις τα apps και τα δεδομενα τους στην sd!

Εγω θα συμβουλευα καποιο,σ'αυτο το budget,να περιμενει το lumia 620 και δε θα το μετανιωσει!

Νομίζω οτι παιρνει microSD.Οποτε θα ειμαι μια χαρα,ελπιζω να μην κανω λαθος εαν προτιμησω το htc8S  αντι του nokia lumia 800 .Eχω ακομη 4 μερες να το σκεφτω.Ας βοηθησει και καποιος αλλος .Ελπιζω να κανω την καταλληλη επιλογη γιατι δεν ειναι και λίγα τα χρηματα.

Δημοσ.

Νομίζω οτι παιρνει microSD.Οποτε θα ειμαι μια χαρα,ελπιζω να μην κανω λαθος εαν προτιμησω το htc8S  αντι του nokia lumia 800 .Eχω ακομη 4 μερες να το σκεφτω.Ας βοηθησει και καποιος αλλος .Ελπιζω να κανω την καταλληλη επιλογη γιατι δεν ειναι και λίγα τα χρηματα.

Δε μπορεις να εγκαταστησεις apps στην sd!Μονο φοτογραφιες,βιντεο και αλλα τετοια,ΑΛΛΑ ΟΧΙ apps!

Και τα 1,6gb που εχεις διαθεσιμα,δε φτανουν για πολλα πολλα!!! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...