Tomahawk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω να κάνω format το laptop της μητέρας μου, το οποίο είχε σαν συνοδευτικά μόνο το Recovery disc... Έτσι ψάχνω για ελληνικό official iso της Home Premium έκδοσης...
TheELF Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Έτσι ψάχνω για ελληνικό official iso της Home Premium έκδοσης... Καλή επιτυχία.... Αν είσαι φοιτητής(ή ξέρεις κάποιον που ξέρει κάποιον που είναι φίλος με κάποιον) τότε δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/401576-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-windows-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD-software-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82/
Tomahawk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Φοιτητής είμαι αλλα τώρα που το δοκίμασα δε μπορώ να κάνω login για κάποιο λόγο :/ Φοβάμαι επίσης μήπως η άδεια στο συγκεκριμένο iso είναι για περιορισμένο χρονικό όριο..
pedrojay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή δεν θες να κάνεις format από το recovery disc που έχεις? Αν όχι,τότε σε πειράζει να κατεβάσεις αγγλικό official iso και να το κάνεις ελληνικό με το vistalizator?Πέντε λεπτά υπόθεση είναι.Ελληνικό official δεν νομίζω να βρεις εκτός από φοιτητικά όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω.
TheELF Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Φοβάμαι επίσης μήπως η άδεια στο συγκεκριμένο iso είναι για περιορισμένο χρονικό όριο.. Θα βάλεις το κλειδί που έχει το laptop και θα γίνει μόνιμο,αν δεν είναι μόνιμα και αυτά του πανεπιστημίου(αν ξέρει κάποιος ας πει)
Tomahawk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή δεν θες να κάνεις format από το recovery disc που έχεις? Αν όχι,τότε σε πειράζει να κατεβάσεις αγγλικό official iso και να το κάνεις ελληνικό με το vistalizator?Πέντε λεπτά υπόθεση είναι.Ελληνικό official δεν νομίζω να βρεις εκτός από φοιτητικά όπως έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Το vistalizator δουλεύει καλά; Σε ρωτάω επειδή δε το έχω δοκιμάσει... Αν ναι οκ να κατεβάζω το αγγλικό official... (απο που; ) edit: τα official αγγλικά βρέθηκαν!
pedrojay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Εδώ official αγγλικά http://en.community.dell.com/support-forums/software-os/w/microsoft_os/3316.2-1-microsoft-windows-7-official-iso-download-links-digital-river.aspx Εδώ το vistalizator.Το έχω κάνει σε 2 φίλους και όλα οκ.Κάνε πρώτα τα update του λειτουργικού και μετά άλλαξε γλώσσα.Στα αριστερά διαλέγεις την έκδοση των windows και βρίσκεις και κατεβάζεις το greek MUI.Τη λειτουργία θα την καταλάβεις,δεν είναι κάτι δύσκολο. http://www.froggie.sk/
coolerman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 εγω απο εδω κατεβασα την γλωσσα των ελληνικων http://www.mydigitallife.info/download-windows-7-mui-language-packs-official-32-bit-and-64-bit-direct-download-links/ προσοχη ομως με την εκδοση σου πρεπει να "κατεβασεις" την x64 γλωσσα ελληνικων αλλιως δεν θα την εγκαταστησει! κανεις restart το pc και εχεις ελληνικα!
pedrojay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό δεν είναι για SP1 όμως.Πιο χαμηλά στη σελίδα έχει και link για τις αντίστοιχες σε SP1 αλλά δεν λειτουργούν/έχουν διαγραφεί τα links. Edit:Επίσης αυτά τα links είναι για Windows Ultimate που σου επιτρέπουν να εγκαταστήσεις άλλες γλώσσες.Σε Home premium πρέπει να χρησιμοποιήσεις το vistalizator για να προσπεράσεις τον περιορισμό αυτό.
coolerman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό δεν είναι για SP1 όμως.Πιο χαμηλά στη σελίδα έχει και link για τις αντίστοιχες σε SP1 αλλά δεν λειτουργούν/έχουν διαγραφεί τα links. δεν εχω θεμα..κατεβαζει
pedrojay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δεν με κατάλαβες,αυτό που κατεβάζεις δεν είναι για SP1.Λίγο πιο κάτω από τις γλώσσες θα δεις να λέει αυτό "Update: Windows 7 SP1 Language Packs (MUI)" που σε στέλνει στη σελίδα με τα SP1 links που δεν δουλεύουν.Και ξαναλέω,πως θα το εγκαταστήσεις αυτό που κατεβάζεις αν δεν έχεις Ultimate? Edit:Βρήκα τα σωστά link για SP1 στο ίδιο site.Είναι τα ίδια που έχει και το vistalizator στη σελίδα του και μάλιστα αν διαβάσεις τον πρόλογο του άρθρου αναφέρει ότι θα χρειαστείς το vistalizator για να τα βάλεις σε Home premium. http://www.mydigitallife.info/windows-7-sp1-mui-language-packs-official-direct-download-links/
coolerman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 τωρα που το ειδα αναφερετε σε Home premium..δικο μου λαθος! βιασυνη = λαθη εαν κανει update λογικα θα του βγαλει το πακετο με την γλωσσα που θελει;; ετσι δεν ειναι **παντως αυτο που λες ειναι σιγουρο οτι δεν γινετε??
pedrojay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ποιό δεν γίνεται?Δεν κατάλαβα. Αν εννοείς να μπει η γλώσσα με update,γίνεται μόνο στα Ultimate
coolerman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ποιό δεν γίνεται?Δεν κατάλαβα. Αν εννοείς να μπει η γλώσσα με update,γίνεται μόνο στα Ultimate αυτο δεν το ηξερα οτι θελει αλλο "πακετο" να που το εμαθα ** Edit Edit:coolerman κάνεις και συνέχεια edit και αλλάζεις τα ποστ σου. κανω να μην γεμισουμε με ποστ και μπερδεψουμε το παλικαρι
pedrojay Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ναι γίνεται(όχι από αυτά που έδωσες,ΔΕΝ είναι για SP1 αυτά,το τελευταίο δικό μου link είναι σωστό) αλλά και πάλι θα χρειαστεί το vistalizator για να την εγκαταστήσει.Τα Home premium ΔΕΝ έχουν επιλογή για εγκατάσταση γλώσσας στο control panel όπως τα Ultimate. Συνοψίζοντας για να μη μπερδευτεί ο άνθρωπος: 1.Από το site του vistalizator κατεβάζεις το πρόγραμμα και το Greek MUI για την έκδοση windows που πήρες. 2.Εγκαθιστάς/τρέχεις το πρόγραμμα και με browse επιλέγεις το αρχείο της γλώσσας που κατέβασες. 3.Πατάς install language,περιμένεις κανα 5λεπτο,κάνει restart και είσαι έτοιμος. Edit:coolerman κάνεις και συνέχεια edit και αλλάζεις τα ποστ σου.Δεν χρειάζεται άλλο "πακέτο",τρόπο εγκατάστασης του πακέτου χρειάζεται,αυτό κάνει το πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα