Aloyminas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.Έχω ένα παιχνίδι το οποίο αποτελείται από πολλά αρχεία iso και δεν μπορώ να βρω τον τρόπο πως να τα γράψω σε ένα dvd.Πάω να το κάνω με το imgburn αλλά δέχεται μόνο το ένα εξ αυτών π.χ cd 1 Δεν μπορώ να φορτώσω άλλο και το επόμενο cd ώστε να το γράψω σε dvd.Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πει κάποιος βήμα βήμα πως γίνεται γιατί έχω πετάξει ένα κάρο δισκάκια.Επίσης η λύση του daemons tools δεν με ενδιαφέρει καθώς όλα΄τα αρχεία παιχνίδια ταινίες τα κρατάω σε dvd ο σκληρός του pc είναι πάντα άδειος.Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα.Αν υπάρχει κανένα κώλυμα ως προς αυτό που ζητώ παρακαλώ στείλτε pm.Καλές γιορτές και πάλι
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πριν προχωρήσουμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. 1. Δεν μπορείς έτσι απλά να πετάξεις τα αρχεία από τα iso σε ένα δισκάκι και να δουλέψει σωστά η εγκατάσταση. υπάρχει μια πιθανότητα στις 100 να δουλέψει αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνει ολοκληρωμένη εγκατάσταση. 2. Μπορείς να βάλεις όλα τα iso σε ένα ή περισσότερα dvd αλλά θα θέλεις το daemon για την εγκατάσταση. Για την 1η περίπτωση πρέπει πρώτα να εξάγεις όλα τα αρχεία από τα iso σε έναν φάκελο ή το καθένα σε ξεχωριστό φάκελο. Το winrar μπορεί να το κάνει ή κάποιο iso manager π.χ. ultraiso, poweriso κτλ. Μετά γράφεις τους φάκελους σε ένα dvd δεδομένων και δοκιμάζεις εάν δουλέψει το setup. Για το 2ο μπορείς να το κάνεις με το πρόγραμμα εγγραφής που έχεις. Δημιουργείς ένα dvd δεδομένων και πετάς μέσα τα iso. Αν σε το πρόγραμμα αναγνωρίσει τα iso και σε ρωτήσει αν θέλεις να τα κάψεις πες όχι και συνέχισε με τα υπόλοιπα iso. Γίνεται και με το imageburn, επιλέγεις write file/folders to disk και προσθέτεις τα iso επιλέγοντας browse for a file ή for a folder. Αν έλεγες ποιο παιχνίδι είναι και πόσα iso και πόσα mb/gb είναι το κάθε iso ίσως να βοηθούσα καλύτερα. Υπάρχει μια λύση όπου μπορείς να δημιουργήσεις ένα δισκάκι που να περιέχει τα αρχεία από πολλά iso και να παίζει κανονικά αλλά δεν γίνεται σε όλα τα παιχνίδια και θέλει κάποιο παίδεμα. Ο τρόπος δεν είναι ίδιος για όλα τα παιχνίδια, για την ακρίβεια το κάθε ένα θέλει δικές του παραμέτρους και βοηθητικά προγράμματα.
Aloyminas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι είναι το total war of rome από τον θείο.....Και μου βγάζει τρία iso αρχεία με μορφή cd1 cd2 cd 3 και ένα iso με addons barbare invation κ.α δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά. Όλο το παιχνίδι είναι όλο και όλο 2,5 gb αλλά έχει κατακερματισμένο το iso όπως είπα πιο πάνω σε τρία μέρη.Ελπίζω να σε κατατόπισα.Ευχαριστώ που ασχολήθηκες ελπίζω τώρα να βρω την άκρη ειδικά τώρα που διευκρίνισα κάποια πράγματα. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2012 από Aloyminas
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Σου στέλνω pm γιατί δεν ξέρω αν αυτά που θα σου πω επιτρέπονται στο forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα