christos_realmad Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας εχω cyta 8αρα και τον τελευταιο μηνα δεν πιανω καθολου καλη ταχυτητα.Τ καλοκαιρι που ειχα κανει την συνδεση οι ταχυτητες ηταν οι καλυτερες δυνατες,τωρα με δυσκολια φορτωνει video απο τ youtube.Πηρα τηλ εκει που εκανα τν συνδεση κ μ ειπαν οτι το προβλημα ηταν πανελλαδικο.Μηπως μπορω να κανω κατι εγω στς ρυθμισεις του router ???μηπως ειχα πειρα3ει κατι οταν αλλαξα κωδικο δεν ξερω.Τι να κανω να ξανα παρω τηλ???Οποιος μπορει ας βοηθησει!
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Λέγοντας πως το πρόβλημα είναι πανελλαδικό,τι ακριβώς εννοούσαν;Στο εξήγησαν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 τις ώρες αιχμής η Cyta πιτάρει/μπουκώνει άσχημα...
christos_realmad Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 οχι ,μονο αυτο πανελλαδικο και οτι θα φτιαξει καποια στιγμη.Μονο τς ωρες αιχμης καλα θα ηταν απο τον σεπτεμβριο εχω να δω σωστη ταχυτητα.Θα τους ξανα παρω κ αμα μου πουν παλι τα ιδια 8α αλλαξω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα