Locko Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, Εδώ και 6 μήνες, λόγω της μετάβασης στο ψηφιακό σήμα και λόγω του ότι η παλαιά τηλεόραση είχε μόνο rf out, είμαι χωρίς tv. Πλέον αποφάσισα ότι είναι ώρα να κάνω την πολυπόθητη αγορά. Η τηλεόραση πρόκειται να μπει στο υπνοδωμάτιο και η απόσταση είναι 2-2.5 m. Γενικά λόγω του σχετικά περιορισμένου χώρου και της απόστασης, πιστεύω ότι οι 32" θα με καλύψουν. Με ενδιαφέρει κυρίως η επιλογή που θα γίνει να έχει πολύ καλή εικόνα, αν είναι δυνατόν 200Hz και 3D display και γενικότερα με ενδιαφέρει το κομμάτι των ταινιών/σειρών και λιγότερο η gaming πλευρά. Επίσης, καθώς υπάρχει και PC στο ίδιο δωμάτιο, οι Smart δυνατότητες δεν με συγκινούν. Το budget θα ήθελα να κυμανθεί γύρω στα 350,00-400,00€ αλλά υπάρχει η δυνατότητα αύξησης εφόσον βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Με τις λίγες γνώσεις μου πάνω στον τομέα έχω καταλήξει στο μοντέλο http://www.skroutz.gr/s/2089270/Samsung-UE32EH6030.html?keyphrase=UE32EH6030. Υπάρχει κάποια εναλλακτική/καλύτερη πρόταση που έχετε πιθανώς να μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 νομιζω αυτη που διαλεξες ειναι η καλυτερη επιλογη! αλλα 32 για 2-2.5 μετρα ειναι λιγα.τσεκαρε αν χωραει η 40αρα,ετσι κι αλλιως ειναι σχετικα μικρη η διαφορα στη τιμη παρε ενα μετρο,μετρα ποσο χωρο εχεις και δες διαστασεις και κρινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει λογος να το ψαξεις παραπανω, ηδη ειναι too much για υπνοδωματιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 η προηγουμενη τηλεοραση που ειχες ποσο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια Πολλά btw! Η προηγούμενη ήταν 24" αλλά έτσι και αλλιώς ήταν πολύ λίγες οι ίντσες και ήξερα ότι ήθελα αλλαγή. Η 40" θα χωρούσε αλλά μετά θα κλείσει πολύ ο χώρος και θα φαίνεται παραίτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Πηρα αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AAW44ZU/ref=oh_details_o00_s00_i00 στα 440 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα