panosflow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια καλημερα.Θελω να βαλω την προσφορα της Forthnet(internet,nova,τηλεφωνο)Το θεμα ειναι οτι μενουμε σε μεζονετα και η μια τηλεοραση ειναι στην σοφιτα ενω η αλλη κατω κατω στο σαλονι.Πως μπορει να γινει τωρα ωστε να εχουν καλη εικονα και οι 2?Επισης μπορει να γινει η κυρια εγκατασταση στην σοφιτα και να βγει το πιατο απο εκει,γιατι μου φενεται δυσκολο να ειναι κατω στο μπαλκονι του σαλονιου το πιατο και να τραβηξω καλωδιο στην σοφιτα, Δεν ξερω ειναι μπερδεμενα τωρα στο μυαλο μου και δεν ξερω πως να σας το εξηγησω καλυτερα.Απο την Forthnet δεν ηξεραν και με παρεπεμψαν σε εναν τεχνικο της Νοβα και μου ειπε οτι πρεπει να το δει απο κοντα και υπαρχει τροπος κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ενσύρματα, μπορείς να τραβήξεις το καλώδιο από το πιάτο στο χώρο που θα βάλεις το δέκτη 831 και από εκεί με ένα άλλο καλώδιο θα συνδέσεις το δέκτη με την άλλη τηλεόραση στο χώρο που θέλεις (ανεξάρτητα από ορόφους). Ασύρματα, χρειάζεσαι ένα sender-receiver, εκ των οποίων ο sender θα στέλνει το σήμα του 831 στον receiver και αυτός στην άλλη τηλεόραση. Στην περίπτωσή σου (πάνω-κάτω), χρειάζεται δοκιμασμένο ασύρματο γιατί το πάνω-κάτω έχει προβλήματα επικοινωνίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosflow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ενσύρματα, μπορείς να τραβήξεις το καλώδιο από το πιάτο στο χώρο που θα βάλεις το δέκτη 831 και από εκεί με ένα άλλο καλώδιο θα συνδέσεις το δέκτη με την άλλη τηλεόραση στο χώρο που θέλεις (ανεξάρτητα από ορόφους). Kαι πως θα παει το καλωδιo hdmi στην σοφιτα?Δεν θα εχω χαλια εικονα πανω μετα?Γινετε λετε το Πιατο να εγκατασταθει στην σκεπη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Με hdmi θα συνδεθεί μόνο η τηλεόραση που βρίσκεται κοντά στο δέκτη. Η άλλη θα συνδεθεί με ομοαξονικό από το δέκτη. Είναι προφανές ότι, η δεύτερη θα βλέπει το ίδιο κανάλι που θα έχει επιλεγεί στο δέκτη και θα δείχνει η πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosflow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Απο ποιοτητα δηλαδη θα ειναι το ιδιο? Εχεις ιδεα αν ειναι δυνατον να γινει εγκατασταση σε σκεπη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Η ποιότητα του σήματος τη δεύτερη δεν θα είναι όπως από hdmi. Υπάρχει μηχανισμός για στήριξη σε σκεπή αλλά πρέπει να ειδοποιηθεί ο τεχνικός αφενός για να τον έχει (θα τον πληρώσεις έξτρα) αφετέρου για να γνωρίζει ότι θα απαιτηθεί περισσότερος χρόνος για την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirabilis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 σκέφτομαι κι εγώ το ίδιο, αλλά δεν έχω ιδέα από δέκτες και πιάτα... δεν γίνεται να βάλουμε δύο αποδικωποιητές nova για να βλέπουμε ανεξάρτητα από τις δύο τηλεοράσεις;... μήπως είπα βλακεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εάν διαθέτεις χρήματα για δύο συνδρομές το μήνα, και βέβαια μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirabilis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 οχι βέβαια.. εχμμ, μια σκέψη έκανα.. Εάν διαθέτεις χρήματα για δύο συνδρομές το μήνα, και βέβαια μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Για δυο τηλεοράσεις η Νοβα διαθέτει το πακέτο PVR οποί νομιζω με επιπλέον 8 με 10 ευρω έχεις σε δυο tv ανεξάρτητους δεκτες και δυνατοτητα εγγραφής στον ένα εκ των δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirabilis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 graphist, από ό,τι έψαξα αυτό που λες ισχύει αλλά από τη μία κοστίζει 9,90 το μήνα, αφετέρου η απλή κεραία μου είναι κοινόχρηστη της πολυκατοικίας οπότε, μάλλον δεν γίνεται.. http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=3952 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 graphist, από ό,τι έψαξα αυτό που λες ισχύει αλλά από τη μία κοστίζει 9,90 το μήνα, αφετέρου η απλή κεραία μου είναι κοινόχρηστη της πολυκατοικίας οπότε, μάλλον δεν γίνεται.. http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=3952 Εννοείς ότι θέλεις ναβλέπεις την επίγεια Νόβα σε δύο τηλεοράσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirabilis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εννοείς ότι θέλεις ναβλέπεις την επίγεια Νόβα σε δύο τηλεοράσεις; να σου πώ δεν ξέρω τη διαφορά επίγειας ή δορυφορικής nova... από ό,τι κατάλαβα, με αυτήν την παροχή, λαμβάνεις στη μία τη δορυφορική νοβα και βάζεις ένα εξοπλισμό στο δέκτη με τον οποίο πιάνεις επίγεια νόβα (δεν ξέρω τί είναι) στην κεραία που πιάνεις τα κανάλια της digea.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Το PVR άφορα αλλαγές στο δορυφορικό πιάτο. Για την ακρίβεια προσθέτουμε επιπλέον LNB και νεα κατεβασιά καλωδίου RF. Το πιάτο σου ειναι κοινόχρηστο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Όπως λέει στο post #11, έχει τηλεοπτικό σήμα από την κοινόχρηστη κεραία της πολυκατοικίας και ψάχνεται για τη Νόβα, χωρίς να γνωρίζει πολλά για το θέμα. @Mirabilis Με την επίγεια Νόβα πιάνεις δύο κανάλια μέσω της ψηφιακής εκπομπής σήματος, όπως πιάνεις και τα υπόλοιπα ψηφιακά, δηλαδή χωρίς πιάτο, δέκτη και εγκατάσταση ενώ για τη δορυφορική Νόβα χρειάζεσαι όλα τα προηγούμενα για να πιάσεις όλα τα κανάλια που εκπέμπει ο Hotbird. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα