Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Σε πληροφορω οτι μια χαρα μιλαμε για smartphone που κανει τα παντα εκτος απο πολυωρο browsing και HD gaming (ελεος). Απλα μας εχει παρασυρει το marketing...
qsis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Εντάξει οι 6 ίντσες είναι μάρκετινγκ, αλλά το να λέμε ότι οι 4-4.5 ίντσες είναι παντόφλα και οι 3.5 είναι αρκετές για smartphone είναι εκτός τόπου Είναι καλες αν θες απεγνωσμένα να δεις κάνα mail και με το ζόρι καμία σελιδα κάνοντας 10 zoom και κουνώντας συνεχώς τη σελίδα Διαβάζω οτι οι 4” + δε χωράνε στις τσέπες, όταν καθόμαστε σπάνε.. Η υπερβολή της υπερβολής και το μάρκετινγκ της apple σε όλο του το μεγαλείο.. Είναι πολύ πιο άνετες να δουλεύεις και να πληκτρολογείς , τις χειρίζεσαι άνετα με το ένα χέρι και χωρανε παντού. Πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο το iPhone για να το καταλάβουν κάποιοι; Κάποιες ειδικές κατηγορίες σαν το note δεν είναι για όλους, σίγουρα, και κάποια "κινητά" σαν αυτό του θέματός που συζητάμε είναι υπερβολή να λέγονται κινητά, όμως το να κατακρίνονται κάποια κινητά άνω των 4" είναι ατοπο , ειδικά απο τη στιγμή που λύνουν προβλήματα και δεν εξαφανίζουν απο την αγορά μικρότερες διαστάσεις για όποιους θέλουν κάτι περισσότερο σε κινητό και λιγότερο smartphone Τα high end όμως οφείλουν να έχουν κορυφαία χαρακτηριστικά και μεταξύ αυτών είναι και το βασικό εργαλείο μιας τέτοιας συσκευής, η οθόνη 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβως τα ιδια λεγαμε οταν ολοι ειχαμε 3.2" και τα τοτε πανακριβα ειχαν 4.0". Ακριβως το ιδιο οταν ειχαμε 3.7" και τα τοτε πανακριβα ειχαν 4.3". Ακριβως το ιδιο τωρα. Συμπερασμα: Κοιμηθειτε κι αλλο... Πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο το iPhone για να το καταλάβουν κάποιοι; Εαν αναφερεσαι σε μενα, ειμαι apple hater και το κινητο μου ειναι 3.8".
qsis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δε ξέρω ποιοι τα λεγατε τότε, κάποιοι δε τα λέγαμε πάντως και πάντα καλοσοριζαμε τις μεγαλύτερες οθόνες. Αυτή τη περίοδο το θέμα γίνεται αντικειμενικά οριακό ( δεν έχει να κάνει με το αν νομίζεις ότι δε μπορείς να το πιάσεις με το ένα χέρι, απλά δε θα μπορείς .- ) , οπότε πιστεύω ότι θα σταματήσει αυτή η ραγδαία αύξηση των τελευταίων ετών Σίγουρα θα υπάρξουν και αυτά των 6" που δε θα πάρει κανείς και τέλος Στις 5 το πολύ θα σταματάνε τα περισσότερα μοντέλα
Millennium Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Το θεμα ειναι να υπαρχει ποικιλια στα μεγεθη και στα τεχνικα χαρακτηριστικα για να καλυπτονται ολοι.
qsis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 ναι σιγουρα , αλλα στη τελικη και οι εταιρειες πουλανε αυτα που θελει και ο κοσμος αν δε πουλουσαν οι "παντοφλες" δε νομιζω να εμπαιναν στο κοπο και στα εξοδα να τις παραγουν
kostas_dr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως έχει ένα δίκιο ο qsis. Οι "ανάγκες" μεγαλώνουν. Κάποτε 4" οθόνη την θεωρούσαμε όλοι τεράστια και υπερβολική, ενώ τώρα θεωρείται εκ των ουκ άνευ για ένα smartphone.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ακριβώς γιαυτό μιλάω για πετυχημένο marketing. Δηλαδή πριν ποια ουσιαστική ανάγκη ΔΕΝ είχα για να ΜΗ χρειάζομαι 4" και τώρα μου τη δημιούργησαν για να χρειάζομαι?
qsis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 ειναι σα να μου λες γιατι εχεις 24αρα οθονη στο pc σου.. ή στο μελλον θα παρεις 27αρα+ ενω καποτε σου φαινοταν τεραστια και η 19αρα προφανως γιατι σε εξυπηρετει καλυτερα για καποιες δουλειες, αλλα αν επιμενεις ειναι και αυτο μαρκετινγκ στις φορητες συσκευες βεβαια υπαρχει το προβλημα της φορητοτητας , αλλα δε νομιζω οτι μιλαμε για προβλημα στις 4 και 4.5 ιντσες. ειναι υπερβολικο να μιλαμε για συσκευες που δε χωρανε σε τσεπες και δε μπορεις να πιασεις και να χειριστεις με το ενα χερι το πραγματικο προβλημα αρχιζει αρκετα πιο περα , παρολα αυτα απο οτι δειχνουν οι πωλησεις του note υπαρχει κοινο και για αυτες τις συσκευες αν τωρα πιστευεις οτι οτι θα φτασουμε να εχουμε κινητα 7" τι να σου πω.. προφανως και αυτο δε προκειται να συμβει γιατι πολυ απλα δε γινεται ακομα και αν βγουν tablet που παιρνουν τηλεφωνο σε αυτες τις διαστασεις δε θα γινουν ποτε mainstream οπου να'ναι θα μπει φρενο σε αυτη την αυξηση για πρακτικους λογους αλλα στα τηλεφωνα που ηδη υπαρχουν δε νομιζω οτι μας χαλαει να μπορουμε να δουμε μια σελιδα χωρις να κανουμε ενα σωρο ζουμ και σκρολλαρισματα δεξια αριστερα ειχα κινητο και 3.5 και λιγοτερων ιντσων και ενιωθα απο τοτε την αναγκη για επιπλεον μεγεθος αυτη τη στιγμη ειμαι οκ , επιτελους
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Στο γραφειο προφανως δε με νοιαζει ποσο κραταει η... μπαταρια, ουτε εχω προβλημα χωρου. Ατυχες παραδειγμα.
qsis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 δεν ειναι απολυτα σωστο παραδειγμα, αλλα οχι ατυχες και η τοσο μεγαλη οθονης μες στη μουρη μας εχει χαρακτηριστει υπερβολη οσο για τα κινητα σου ξαναλεω προβλημα χωρου δεν εχεις ουτε αυτονομιας (αν φορτιζεις καθε μερα βεβαια) γιατι θες να μας πεισεις οτι εχουμε προβλημα ενω δεν εχουμε δε μπορω να καταλαβω οσοι εχουν τετοιες συσκευες δεν εχουν τελικα προβλημα , αλλα εχουν ολοι οι αλλοι που στη θεωρια τις απορριπτουν εγω σου λεω οτι εχω συνυπαρξει με μικρα smartphone (3.2 και 3.5) και αυτη τη στιγμη με 4.65 πιστευω οτι μου λυνονται προβληματα αντι να μου δημιουργουνται αλλα αφου επιμενεις ειμαι θυμα του μαρκετινγκ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Κανεις τρελος δεν θα παραδεχτει οτι ειναι τρελος. over and out
qsis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά σε τεχνολογικό φόρουμ να αρνείται κάποιος τη πρόοδο είναι τουλάχιστον σχιζοφρένεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα