Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να χαρώ εγώ φάση,μοτίβο ξεκλειδώματος 6+ σημείων και να έχει και κρύο.Αυτόματο lvl up σε dexterity.

αχαχαχαχα, δοκίμασα κάτι Patterns με διαγώνιες στο note II που έχω εδώ και 1 δίμηνο,

προσπαθούσε να τα κάνει και φίλος με το S3 αλλά δεν μπορούσε με τίποτα, παίζανε μόνο στο δικό μου λόγω μεγέθους οθόνης !!

Περιμένω με αγωνία το πρώτο smartphone που θα βγαίνει μαζί με προτζέκτορα. Έτσι για να γουστάρουμε

http://mashable.com/2012/02/26/samsung-beam/

και το είδα και live από φίλο που το είχε. προβάλει μια χαρά σε 1Χ1 μέτρο κάδρο με λίγο φως !!!!

Τα Wi-Fi versions θα πάψουν να έχουν νόημα ύπαρξης (χαμηλότερη τιμή) κάποια στιγμή, και τότε όλα τα tablet θα έχουν δυνατότητες τηλεφώνων.

Δε νομίζω τάκη. 3 gb είναι το μέγιστο που δίνουν για data οι απατεώνες των εταιριών κινητής, και από εκεί και πέρα στα πλαίσια "ορθής χρήσης" (ορθής απάτης θα έλεγα εγώ) σε χρεώνουν χρυσάφι..

Τα 3gb το μήνα τα πιάνεις εύκολα με τα σύγχρονα smartphones που κάνουν παπάδες. Με απλό browsing και emails πιάνεις το 1 χαλαρά , αν ακούς και κανένα web radio ή tv ή κατεβάζεις και Multimedia ή δουλεύεις remotely , το ξεπέταξες..

Έτσι όπως πάει, θα παίρνουμε ένα telarophone με 4πύρινο, ένα docking station , μια hdmi Οθόνη και virtual pc σε κάποιο cloud για desktop εφαρμογές , και θα καταργηθεί ο φυσικός desktop υπολογιστής τελείως (για επαγγελματική χρήση)..

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Full HD οθόνη, άγνωστο K3V3 soc ίσως Α15 και αν όπως γράφει το GSM arena η τιμή κυμανθεί στα 480 δολάρια θα τα πάει πολύ καλά. Με πάχος 9.9 χιλιαστά είναι μισό χιλιοστό παχύτερο του Note 2 αλλά παρόλο που έχει συμμαζεμένες διαστάσεις σίγουρα θα ξεπεράσει τα 200 γραμμάρια, μαντεύω κάπου γύρω στα 220 και ισως έχει εξαιρετική αυτονομία λόγω της μπαταρίας μεγάλης χωρητικότητας. Καλό εμφανισιακά ειδικά στο μεταλλικό γκρι και το μέγεθος είναι πάντα θέμα γούστου και αναγκών. 

huaweiascendmate.jpg

Ας το πουν ταμπλετα να τελειωνουμε (οχι δε με πειραξε μονο αυτο   :P)

Αν είχαν ονομάσει τη συσκευή tablet θα απουσίαζαν τα αρνητικά σχόλια.
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πάντως της ZTE είναι μαδέρι σε σχέση με το NOTE.

Ο κακομοίρης πασχίζει να το κρατήσει με το ένα χέρι, για να μπορέσει να το χειριστεί με το άλλο..

Όλα τα πάνω από 4.8 ίντσες δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό αλλά κυρίως σε μουλάρια σαν εμένα με φτυάρια για παλάμες..

Και στο NOTE μου έχω βάλει θήκη γιατί γλύστραγε από το χέρι με το δικό του καπάκι που είναι λείο, και γιατί έχει πολύ μικρό bezel στα πλάγια και όταν το κρατούσα χωρίς τη θήκη το εσωτερικό της παλάμης κάτω από τον αντίχειρα ακουμπούσε την άκρη της οθόνης και άνοιγε μενού και εφαρμογές..

Το ZTE μάλλον απευθύνεται σε πάνω από 2.05 άτομα σε πιθήκους ή σε ταχυδακτυλουργούς !

Δημοσ.

Δε νομίζω τάκη. 3 gb είναι το μέγιστο που δίνουν για data οι απατεώνες των εταιριών κινητής, και από εκεί και πέρα στα πλαίσια "ορθής χρήσης" (ορθής απάτης θα έλεγα εγώ) σε χρεώνουν χρυσάφι..

Τα 3gb το μήνα τα πιάνεις εύκολα με τα σύγχρονα smartphones που κάνουν παπάδες. Με απλό browsing και emails πιάνεις το 1 χαλαρά , αν ακούς και κανένα web radio ή tv ή κατεβάζεις και Multimedia ή δουλεύεις remotely , το ξεπέταξες..

Που ' σε ρε Μήτσο! χαθήκαμε!  :mrgreen:  Δεν κατάλαβες, τα wi-fi versions βγαίνουν για να γλιτώσουν κόστος σε εξαρτήματα / υλικά κατασκευής για να πάρεις εσύ το προϊόν φθηνότερα. Βέβαια στα παραπάνω έχεις δίκιο, αλλά μιλάμε για ασύρματα δίκτυα που βρίσκονται υπό αναπτυξη και απέχουν μερικά χρόνια από κάποιο επίπεδο ωριμότητας. Ένα από τα πρώτα πράγματα που οφείλουμε να έχουμε πάντα υπόψη όταν μιλάμε για τεχνολογία είναι ότι είναι διαρκώς εξελισσόμενη. Και αν κρίνω από το παρακάτω με το οποίο συμφωνώ όντως βλέπεις προς το μέλλον.

Έτσι όπως πάει, θα παίρνουμε ένα telarophone με 4πύρινο, ένα docking station , μια hdmi Οθόνη και virtual pc σε κάποιο cloud για desktop εφαρμογές , και θα καταργηθεί ο φυσικός desktop υπολογιστής τελείως (για επαγγελματική χρήση)..
Δημοσ.

Ταμπλετ και κινητο μαζι θα εχεις!Οπως ειπε και πιο πανω το παλικαρι σαγιοναρα ειναι..Εχει ομως και την καλη πλευρα του για τους μα@@@@ς που γουσταρουν να παιρνουν τα τελευταια μοντελα και ας ειναι αποτυχια..Ελλαδα βγαλε ενα κινητο σαν τον λευκο πυργο σε ιντσες και εκει θα δεις πωλησεις στους @@@ που θελουν οτι βγει και να ειναι οτι να ειναι..

Δημοσ.

Είναι σαν να έχω το e-reader για να παίρνω τηλέφωνα! :wacko: (μεγαλύτερο μάλιστα κατά .1" ).

Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα χειριστείς κάτι τέτοιο ως τηλέφωνο δίχως handsfree.

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβολάρες, αυτή η καραμέλα ακούγεται πάρα πολύ συχνά και δε ξέρω και γιατί... με απλό browsing και emails θα δυσκολευτείς να ξεπεράσεις τα 200 MB. Εκτός και αν με το «απλό» εσύ εννοείς ώρες, λιώσιμο... εντάξει, με multimedia αλλάζουν τα πράγματα. Αλλά 1+ GB μόνο με surfing και email, και μάλιστα από smartphone, δε γίνεται.

Πραγματικό παράδειγμα χρήσης σε εμένα (mobile internet στο laptop): έχω καταναλώσει περίπου 3 GB data από τις 8 του μήνα, με περίπου 4 ώρες surfing / email καθημερινά, συν ~1400 MB data που «έφυγαν» επειδή ανεβοκατέβαζα κάτι με FTP. Και κάποια χρήση YouTube τη μέρα, όχι πάνω από 20 λεπτά video. Βγάλε όσα ξόδεψα στο FTP, μένουν ~1600 MB. Σε αυτά υπολόγιζε και του YouTube...

;)

Δημοσ.

Ρε παιδια ειμαστε σοβαροι? Πριν 5-6 χρονια "τσακονωμαστε" ποιος ειχε το μικροτερο κινητο..Τωρα γινεται το αντιθετο...Στην τελικη γυρναω με το λαπτοπ πεταω πανω κ ενα stick vodafone-cosmote  3g-4g, βαζω και στο skype credits για να μπορω να κανω κλησεις κ ησυχασα...!

Δημοσ.

Εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οτι συγκεντρωνοντας ολες τις συσκευες στο κινητο καταληγεις να εισαι 24ωρες τη μερα με την ακτινοβολια του στο σωμα σου

Το κακο ειναι οτι βλεπω και γονεις να δινουν σε παιδακια τα σουπερ κινητα να απασχολουνται ολη μερα

Γιαυτο προτεινα ενα απλο κινητακι με 70-80ε μονο για κλησεις και μια φωτο σε περιπτωση αναγκης και ενα ταμπλετ για ολα τα αλλα

Δημοσ.

Έχουμε ξεφύγει γιατί απλά προσπαθούν να πιάσουν

όλοι την αγορά κάτι που δεν γίνατε όπως στης τηλεόρασης αν μπορείς επέλεξε.... δεν ξέρεις τη να

επιλέξεις και αυτά είναι τα κακά της παγκοσμιοποίησης. Κρίμα .

Δημοσ.

Υπερβολάρες, αυτή η καραμέλα ακούγεται πάρα πολύ συχνά και δε ξέρω και γιατί... με απλό browsing και emails θα δυσκολευτείς να ξεπεράσεις τα 200 MB. Εκτός και αν με το «απλό» εσύ εννοείς ώρες, λιώσιμο... εντάξει, με multimedia αλλάζουν τα πράγματα. Αλλά 1+ GB μόνο με surfing και email, και μάλιστα από smartphone, δε γίνεται.

Πραγματικό παράδειγμα χρήσης σε εμένα (mobile internet στο laptop): έχω καταναλώσει περίπου 3 GB data από τις 8 του μήνα, με περίπου 4 ώρες surfing / email καθημερινά, συν ~1400 MB data που «έφυγαν» επειδή ανεβοκατέβαζα κάτι με FTP. Και κάποια χρήση YouTube τη μέρα, όχι πάνω από 20 λεπτά video. Βγάλε όσα ξόδεψα στο FTP, μένουν ~1600 MB. Σε αυτά υπολόγιζε και του YouTube...

;)

κι εγώ ρε σύ με δικά μου δεδομένα έφαγα κοντά 1 gb για mails και browsing. και με το mobile data συνέχεια ανοιχτό , με rss feeds κλπ. όχι τίποτα σπουδαία πράγματα..

Και του κουμπάρου που το χρησιμοποιεί και για internet και στο σπίτι γιατί δεν έχουν adsl, δεν τον φτάνουν τα 3 το μήνα..

Ένα από τα πρώτα πράγματα που οφείλουμε να έχουμε πάντα υπόψη όταν μιλάμε για τεχνολογία είναι ότι είναι διαρκώς εξελισσόμενη. 

Μακάρι , αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι απλώς εξελλίσονται οι πολιτικές των εταιριών στο πως θα επανακτήσουν τα χαμένα λεφτά από την πτώση της τηλεφωνίας με άλλους τρόπους..

Και ότι εντέλει το εικοσάρικο που δίνω εγώ επιπλέον το μήνα στο πάγιο για αυτά τα 3γιγα πολύς κόσμος δεν θα το δώσει. Και αυτό θα ισχύει για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον , έτσι;

Δημοσ.

Επειδη σταματησαν να τις παραγουν. Κινητα ομως παλαιου τυπου παραγουν. πανω απο 4ιντσες υπερβολη. Οσο και να μη σας αρεσει ο steve jobs ειχε βρει το ιδανικο smartphone και αυτο ηταν 3.5 ιντσες. Το smartphone μπορει να φανει εξαιρετικα χρησιμο.

Το υφος μου ειναι χιουμοριστικο κατσε να βαλω φατσουλα :P, μην παρεξηγηθουμε κιολας Χριστουγεννιατικα

Η οθόνη των μέχρι τώρα iPhone ( και του νέου λόγω σχήματος) είναι ανέκδοτο για smartphone

Δημοσ.

Η οθόνη των μέχρι τώρα iPhone ( και του νέου λόγω σχήματος) είναι ανέκδοτο για smartphone

Εγω παντως γελαω με τις γκουμουτσες που βγαζουν οι υπολοιποι. Μας αρεσουν αλλου ειδους ανεκδοτα μαλλον  :P.  Αν ηταν ανεκδοτο η samsung θα εβγαζει μονο το galaxy s3 και δεν θα εβγαζει και το s3 Mini ουτε και κανενα αλλο smartphone σε λιγοτερες ιντσες. Αλλωστε δεν θα τα αντεγραφαν κιολας. Το μεγαλυτερο τηλεφωνο που θα μπορουσα να ειχα ειναι το Lumia 900 επειδη ειναι εξαιρετικα ομορφο το ατιμο αλλα και αυτο με το πολυ ζορι. Τα υπολοιπα ειναι πολυ ωραια smartπαιχνιδια αλλα οχι smartphones

Δημοσ.

Οι πωλήσεις δείχνουν καθαρά ότι τα γούστα ποικίλουν. Δεν έχουν όλοι τα δικά μας γούστα και τις δικές μας ανάγκες, γεγονός που αρκετοί ένθερμοι σχολιαστές αποτυγχάνουν να πάρουν υπόψη.

Δημοσ.

Εγω παντως γελαω με τις γκουμουτσες που βγαζουν οι υπολοιποι. Μας αρεσουν αλλου ειδους ανεκδοτα μαλλον :P. Αν ηταν ανεκδοτο η samsung θα εβγαζει μονο το galaxy s3 και δεν θα εβγαζει και το s3 Mini ουτε και κανενα αλλο smartphone σε λιγοτερες ιντσες. Αλλωστε δεν θα τα αντεγραφαν κιολας. Το μεγαλυτερο τηλεφωνο που θα μπορουσα να ειχα ειναι το Lumia 900 επειδη ειναι εξαιρετικα ομορφο το ατιμο αλλα και αυτο με το πολυ ζορι. Τα υπολοιπα ειναι πολυ ωραια smartπαιχνιδια αλλα οχι smartphones

Δε με ενδιαφέρει τι νομίζεις ότι αντιγράφουν και τι βγάζουν για να καλύψουν όλα τα γούστα

Με 3.5 ίντσες σήμερα δε μιλαμε για smartphone , είναι πολύ μικρή η οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...