Billys636 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ολα σχετικά είναι. Στο χέρι μου δε θα φαίνεται παντόφλα... hulk????? εσύ είσαι? Φασούλα εσύ είσαι? Τάσο?? Το ξεχειλωσαμε λιγο, αλλα αν δεν το λεγα θα εσκαγα
mikegad Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Στο χέρι του κινέζου πάντως ,δεν μοιάζει και τόσο τέρας.
Tenshi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Στο χέρι του κινέζου πάντως ,δεν μοιάζει και τόσο τέρας. Πιάνει όλη την παλάμη του,απο το θέναρ μέχρι την άκρη της 2ης φάλαγγας κάθε δακτύλου.Κοίτα λίγο καλύτερα το χέρι σου γιατι εγώ τρομάζω και μόνο με τον συνειρμό! 1
x_vagos_x Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ο μέσος όρος του... συνειρμού κινείται στια 5,1-5,3 ίντσες. Υπολογίστε. Μην φτάσουμε να λέμε για τους τυπάδες με τα γιγάντια smartphones ότι λέμε για τους τύπου με Hummer. 1
Chrisigia Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Περιμένω με αγωνία το πρώτο smartphone που θα βγαίνει μαζί με προτζέκτορα. Έτσι για να γουστάρουμε
Skylined Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Κάποια στιγμή λογικά θα σταματήσουν να βγαίνουν τάμπλετ WiFi only. Όταν γίνει αυτό το πού τελειώνουν τα smartphone και πού αρχίζουν τα tablet θα είναι υποκειμενικό. Επίσης, μπορεί να ξενίζουν οι ευμεγέθεις έξυπνες συσκευές εμάς, αλλά είναι καλό να ρίξουμε μια ματιά στα νούμερα που αφορούν τις πωλήσεις τους. Περιμένω με αγωνία το πρώτο smartphone που θα βγαίνει μαζί με προτζέκτορα. Έτσι για να γουστάρουμε Samsung Galaxy Beam
NickTG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Περιμένω με αγωνία το πρώτο smartphone που θα βγαίνει μαζί με προτζέκτορα. Έτσι για να γουστάρουμε http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=beam Εδώ και 2.5 χρόνια υπάρχει. Προτείνω να πάρεις το καινούριο.
norms Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Bigger is better (πιστεύουν) και ο καθένας θέλει να κάνει κάτι καλύτερο απο τον ανταγωνισμό. Σε λίγο θα κάνουν τηλέφωνα τα 7'' tablets.
Millennium Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Ας το πουν ταμπλετα να τελειωνουμε (οχι δε με πειραξε μονο αυτο )
Skylined Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Σε λίγο θα κάνουν τηλέφωνα τα 7'' tablets. Τα Wi-Fi versions θα πάψουν να έχουν νόημα ύπαρξης (χαμηλότερη τιμή) κάποια στιγμή, και τότε όλα τα tablet θα έχουν δυνατότητες τηλεφώνων.
Haldol Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Ωραία, να κυκλοφορήσουν κι άλλα τέτοια γομαροκινητά, να μη νιώθω περίεργα όταν κυκλοφορώ έξω με το Kindle. 1
NOTIOS1981 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 - Αγαπη μου αγαπη μου! ενα κουνουπι στον τοιχο!!! - Μισο να βγαλω το κινητο να το σκοτωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα