Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο 5 ιντσες και πανω ειναι ΜΕΓΑΛΟ το κινητο.Και το λεω εγω που χω το ΝΟΤΕ.Αλλα ειναι και θεμα συνηθειας..ειδα τις προαλλες το σ3 σε ενα καταστημα και μου φανηκε.....μικρο.Οταν βγαζω το ΝΟΤΕ να μιλησω ομως..γινομαι...στοχος σχολιων :)

Οσο για το ποσο χρηστικο θαναι στο μελλον ενα ΜΕΓΑΛΟ κινητο...ισως στο μελλον ενταθει η χρηση handsfree (ενσυρματα ή ασυρματα (bluetooth))

• Like 1
Δημοσ.

Οτι δεν χωραει σε χερι ή τσεπη και δεν μπορεις να το χειριστεις με το ενα χερι δεν ειναι κινητο τηλεφωνο. Μεχρι 4,3", εχω το SGSII, παλευεται οριακα και αυτο αν εχεις μεγαλα χερια. Παραπανω μεγεθος ειναι κατι αλλο αλλα οχι κινητο. Μπορει να ειναι χρησιμο για καποιους αλλα οχι σαν κινητο αλλα σαν ταμπλετ με χρηση bluetooth για κλησεις.

σ.σ. Galaxy SGSIII το προτεινω ανεπιφυλακτα σε μπασκεμπολιστες :P

Δημοσ.

δηλαδη μπορεις να το εχεις στην τσεπη σου στο στενο τζην και να κατσεις ?

To ideos x5 που εχω εγω(3.7 ιντσες) χωραει πολυ ανετα ακομα και αν κατσω.Ενα gallaxy s2(4.3 ιντσες αν δεν κανω λαθος) που ειχε τυχει να κουβαλησω δεν ειχα κανενα προβλημα επισης.
Δημοσ.

Μην κοροιδευομαστε , ολοι κουβαλαμε ενα τσαντακι με τα συμπραγαλα μας.Ειδικα οσοι οδηγουν.

Βλεπω καποιους σε καφετεριες που καθονται και απλωνουν , καπνο , χαρτακια , κλειδια , πορτοφολια , αναπτηρες κλπ.Ενα κινητο ειναι το θεμα μας δηλ ? :)

Χρηση του κινητου με ενα χερι ?Γιατι το αλλο ειναι απασχολημενο στο τιμονι ?απαπαπα :)

Περαν την οδηγησης σε οποιαδηποτε αλλη κατασταση μπορω να σκεφτω , η χρηση 2 χεριων δεν ειναι και τοσο δυσκολη ...

Στην τελικη voice commands + bluetooth handsfree :)

Δημοσ.

τραγικο

Εγω και με αυτους που βλεπω με κινητα 4'' τρελλαινομαι

Αν ειναι να κουβαλαω τσαντα για να εχω το κινητο μαζι κλαφτα

Παρε ενα κινητακι απλο για τηλεφωνα με 80-100ε και αν θες παρε ενα ταμπλετ για ολα τα αλλα

να αποφευγεις και την ακτινοβολια

Και εννοείται ότι το tablet,θα το φοραμε καπέλο,για να αποφύγουμε τη τσάντα!!!

Δημοσ.

Το tablet θα το εχεις για οταν το χρεαιζεσαι πραγματικα για ολα αυτα που κανει και μπορεις να το εχεις και σε τσαντα και σε βαλιτσα

Το κινητο το χρειαζεσαι μονο για μια κληση οταν πας για ψωνια η για τρεξιμο η στην ταρατσα να απλωσεις τη μπουγαδα

Δημοσ.

Το tablet θα το εχεις για οταν το χρεαιζεσαι πραγματικα για ολα αυτα που κανει και μπορεις να το εχεις και σε τσαντα και σε βαλιτσα

Το κινητο το χρειαζεσαι μονο για μια κληση οταν πας για ψωνια η για τρεξιμο η στην ταρατσα να απλωσεις τη μπουγαδα

μην το λες .Εγω το κινητο περα απο κλησεις/σμσ το χρειαστηκα πολλες φορες για gps , για να τραβηξω εικονες/βιντεο , για να σημειωσω γρηγορα κατι (με το s-pen του note) ,για να ηχογραφησω τον σκυλο μου που αλυχτουσε σαν λυκος , για να παιξω κανα παιχνιδακι περιμενοντας στην αναμονη καποια υπηρεσιας κλπ κλπ...ειμαι σιγουρος αλλοι το χρησιμοποιουν και για αλλους λογους.

Η εποχη που ειχαμε το κινητο απλα για μια κληση και ενα σμς εχει περασει ανεπιστρεπτι :)

Απλα πανε να ενωσουν 2 κατηγοριες...smartphones και tablets..απλα πρεπει να βρεθει μια χρυση τομη..γιατι δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να ενωθουν "αναιμακτα" αυτες οι 2 κατηγοριες...

Δημοσ.

@adi32

Εισαι πολυ απολυτος.Τα ιδια πραγματα που κανει ο ταμπλετ τα κανει και το "κινητο".Εγω ας πουμε με το δικο μου εκτος απο κλησεις,παιζω παιχνιδια,διαβαζω σημειωσεις για το τει,κοιταω τα μεηλ μου,το χρησημοποιω σαν gps στο αμαξι οταν δεν εχω το κανονικο,το βαζω να μου καταγραφει τις διαδρομες με το ποδηλατο και γενικα το χρησημοποιω σαν υπολογιστη τσεπης(οτι ειναι δηλαδη).Και ασφαλως αν ειχα μεγαλυτερη οθονη ολα τα παραπανω θα τα εκανα με μεγαλυτερη ευκολια.Σκεψου για ολα αυτα να κουβαλαγα το τερας το ταμπλετ;

Για αυτο ξαναλεω οτι δεν ειναι κινητα.Οποιος θελει κινητο για να κανει μονο κλησεις παει και παιρνει κανα φθηνο νοκια ή σαμσουνγκ και κανει την δουλεια του.Οποιος παλι θελει μια all in one συσκευη που να παιρνει ΚΑΙ τηλεφωνο παιρνει smartphone.Ευτυχως μοντελα υπαρχουν απειρα για ολα τα γουστα και σε ολα τα μεγεθη.

Δημοσ.

Αυτα ολα τα κανει κι ενα κινητακι των 70ε με οθονη 2''

δεν νομιζω τακη :) ισως να κανει καποια απο αυτα...αλλα σιγουρα οχι ολα και σιγουρα οχι με την ιδια ανεση

και με τις crt βλεπαμε μια χαρα τιβι..γιατι πηραμε ολοι επιπεδες και σιγουρα πολλων παραπανω ιντσων ? :)

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομιζω τακη :) ισως να κανει καποια απο αυτα...αλλα σιγουρα οχι ολα και σιγουρα οχι με την ιδια ανεση

και με τις crt βλεπαμε μια χαρα τιβι..γιατι πηραμε ολοι επιπεδες και σιγουρα πολλων παραπανω ιντσων ? :)

Επειδη σταματησαν να τις παραγουν. Κινητα ομως παλαιου τυπου παραγουν. πανω απο 4ιντσες υπερβολη. Οσο και να μη σας αρεσει ο steve jobs ειχε βρει το ιδανικο smartphone και αυτο ηταν 3.5 ιντσες. Το smartphone μπορει να φανει εξαιρετικα χρησιμο.

Το υφος μου ειναι χιουμοριστικο κατσε να βαλω φατσουλα  :P, μην παρεξηγηθουμε κιολας Χριστουγεννιατικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...