Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά τα έξυπνα κινητα έγιναν παντοφλα για τον κρύο χειμώνα και να δω ποιες τσέπες χωράνε...

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά τα έξυπνα κινητα έγιναν παντοφλα για τον κρύο χειμώνα και να δω ποιες τσέπες χωράνε...

Μόνο στις ελληνικές,που είναι άδειές!

• Like 4
Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτό δεν θα έπρεπε να λέγετε "κινητό", μικρό "tablet" θα έπρεπε να λέγετε.

Υπαρχει ο (αδοκιμος) ορος phablet

• Like 1
Δημοσ.

η Huawei ανακοινώνει το πρώτο της Android smartphone με μεγάλη οθόνη 6.1” ιντσών και ονομασία Ascend Mate.

32388804.jpg

Ρε πότε θα τα πετάξω όλα και θα καταλήξω με το Nokia 3310.

• Like 6
Δημοσ.

Κάνει και για δίσκο σερβιρίσματος 8α βγάλουν και εφαρμογή που θα  διαβάζει το barcode κάτω από τα φλυτζάνια και θα βγάζει το πόσο πληρωμής

• Like 1
Δημοσ.

τραγικο

Εγω και με αυτους που βλεπω με κινητα 4'' τρελλαινομαι

Αν ειναι να κουβαλαω τσαντα για να εχω το κινητο μαζι κλαφτα

Παρε ενα κινητακι απλο για τηλεφωνα με 80-100ε και αν θες παρε ενα ταμπλετ για ολα τα αλλα

να αποφευγεις και την ακτινοβολια

Δημοσ.

ειμαι ερωτευμενος με το nexus μου, την καναμε την πλακα μας με τις παντοφλες...... μετα απο το αυτο που εχω τωρα, θα παω το πολυ σε 4.3" 

Δημοσ.

Δεν ειναι κινητα,ειναι smartphones.Ειναι υπολογιστες που απλα μπορουν να παρουν και τηλεφωνο.Επισης εισαστε λιγο υπερβολικοι.Σιγα μην θες τσαντα για 4 ιντσες κινητο.Ειπαμε....!!!

Δημοσ.
Είδα έναν παπά** ..... που μιλούσε με το iPad στο αυτί .... και έλιωσα στο γέλιο.

Top καραγκιοζιλίκι της εποχής που ζούμε.

Μας βλέπω με ένα κινητάκι μια σταλιά φτηνιάρικο, για να κάνουμε δουλειά μας .... και ένα tablet για τα υπόλοιπα.

dom_joly_tab.jpg
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...