mercu Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ποια η αποψη σας για συνδεση Cyta με 4αρι ιντερνετ; Βγαινει τον μηνα 18 ευρω περιπου . Μου ειπανε πως, μπορει μεν το 4αρι να ειναι πιο αδυναμη ταχυτητα απο ενα 24αρι της Φορθνετ ας πουμε, αλλα στην Φορθνετ γινεται τοσο συνωστισμος απο χρηστες οπου οι ταχυτητες της δεν πιανονται. Ενω στην Σιτα που εχει λιγοτερους συνδρομητες, ειναι πιο ευκολη η αναπτυξη ταχυτητας. Με αποτελεσμα να ειναι πανω-κατω τα ιδια. Αλλα το ιντερνετ 4αρι Σιτα, ειναι αργο; Τα βιντεακια στο youtube βλεπονται κανονικα ή σταματανε; Οι φωτο κατεβαινουν γρηγορα; Οι ταινιες αργουν να κατεβουν; Οποιος εχει καποια εμπειρια με αυτην την συνδεση, ας με βοηθησει παρακαλω.
kostas.K Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 εγω εχω 8αρα συνδεση και πιανω καπου στα 7...δεν εχω παράπονο μεχρι τωρα...
argirisparxas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε για την ταχύτητα παίζει μεγάλο ρόλο η απόσταση από τον ΟΤΕ. Καλύτερα να ρωτήσεις κανένα γείτονα ή φίλους της περιοχής σου και να δεις πως πάνε οι εταιρίες. Από θέμα ταχύτητας και χρημάτων θα έβαζα 24άρα forthnet με 17,90 το μήνα.
mercu Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδη ειναι επικινδυνο να δωσει καποιος τηλεφωνο, διευθυνση, αριθμο ταυτοτητας, αφμ σε ενα απ' αυτα τα call centers;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα