mercu Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα. Οι τηλεφωνικες εταιρειες (οτε, forthneτ κλπ) εχουν αναθεσει σε τηλεφωνικα κεντρα (call centers) το promotion; Ρωταω, επειδη εχω πετυχει μια τυπισσα στο φεησμπουκ, ο οποιος μου ειπε οτι δουλευει σε ενα τηλεφωνικο κεντρο (νομιζω Hermes το ειπε, και παιρνει τηλεφωνα προσπαθωντας να πεισει τον κοσμο να βαλει wind, forthnet ή cyta. Μου ειπε οτι αυτες οι 3 εταιρειες εχουν αναθεσει στο τηλ. κεντρο οπου δουλευει. Επισης, εψαξα να βρω την ιστοσελιδα του τηλ. κεντρου του αλλα δεν υπαρχει. Μου ειπε πως δεν ειναι αναγκαια για το τηλ. κεντρο. Ισχυουν αυτες οι συνεργασιες μεταξυ τηλεφωνικων εταιρειων - τηλεφωνικων κεντρων; Σκεφτομαι μηπως ειναι καμμια απατη οπου μαζευουν τα στοιχεια του κοσμου και με καποια χρηση τους επωφελουνται επιβαρύνοντας τον κοσμο. Ποια η αποψη σας;
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Είναι πολύ γνωστό ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι αναθέτουν, όχι τώρα αλλά εδώ και χρόνια, την αναζήτηση συνδρομητών, μέσω εταιρειών που ασχολούνται ειδικά με την παροχή (τηλεφωνικών) υπηρεσιών. Μάλιστα, έχουν ανοίξει θέματα σε fora στα οποία πολλοί διαμαρτύρονται για τον φορτικό τρόπο με τον οποίο προσπαθεί ο πωλητής να πλασάρει τηλεφωνικά το πακέτο, ακόμη και σε ώρες κοινής ησυχίας. Το αστείο είναι όταν με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πλασάρουν ένα από τα πακέτα της εταιρείας που είμαι συνδρομητής χρόνια!!! Δεν τους δίνουν ούτε τον κατάλογο των συνδρομητών τους για να μην διαρρεύσει. Όσο για τα στοιχεία που ανησυχείς, τα έχουν ήδη από τα cd που κυκλοφορούν και πουλιώνται ελεύθερα στην Ομόνοια.
kyriakh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ναι δυστυχώς είναι έτσι.Απολύουνε το προσωπικό τους που τους κοστίζει πολλά περισσότερα, και αναθέτουν την εξυπηρέτηση και την προώθηση σε εξωτερικά ανεξάρτητα call center, με αρνητικά αποτελ/α, αλλά δεν τους ενδιαφέρει, πλέον έχει κορεστεί η αγορά, ότι ήταν να πιάσουν το πιάσαν...
argirisparxas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Είναι μπέρδεμα η υπόθεση. Κάποιες όντως συνεργάζονται με τηλεφωνικά κέντρα. Αλλά υπάρχουν και απάτες. Άποψη μου είναι ότι πρώτα πρέπει να τσεκάρουμε τις προσφορές στα ίδια τα καταστήματα και μετά να δεχόμαστε προσφορές. Γενικά έναν διπλός έλεγχος είναι πολύ καλός.
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω ότι προσφορές πραγματικές δίνει μόνο η εταιρεία και τα καταστήματά της και όχι οι κάθε είδους πλασιέ. Πολλές φορές έχει τύχει να ξεκινάνε την περιγραφή μιας προσφοράς και να τους διορθώνω. Προσωπικά, επειδή δεν εμπιστεύομαι τα λόγια ενός πλασιέ, προτιμώ να πάρω πληροφορίες είτε από κατάστημα της εταιρείας είτε από το τηλέφωνο. Επίσης, υπάρχουν sites όπως το hapitel.gr και άλλα που δίνουν πλήρεις και έγκυρες πληροφορίες για όλα τα πακέτα που κυκλοφορούν.
mercu Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 δηλαδη ειναι επικινδυνο να δωσεις αριθμο ταυτοτητας, αφμ κλπ σε call center για να σου κανει συνδεση τηλεφωνο+ιντερνετ με καποια εταιρεια της προτιμησης σου;
makfil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Επικίνδυνο μπορεί να μην θεωρείται αλλά εγώ δεν θα τα έδινα, ειδικά, στη σημερινή εποχή.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 οπως ειπαν αυτο γινεται εδω και χρονια οχι μονο απο εταιρειες κινητης τηλεφωνιας αλλα απο διαφορες εταιρειες ακομα και για φιλτρα νερου.εχει τυχει λογω της δουλειας μου να εχω παει πολλες φορες σε τετοιες εταιρειες.την μια μερα μπορει να πουλανε συνδρομες wind και την επομενη να πουλανε κατι ασχετο.παιρνει ποσοστα η εταιρεια παιρνει ποσοστα αυτος που κανει τις συνδεσεις και παει λεγοντας.οπως κατι παρομοιο ισχυει και για το support πολλων εταιρειων.Πριν καποια χρονια ειχα παει για Interview στην Teleperformance αν την θυμαμαι σωστα η οποια ειναι τριτη εταιρεια αλλα εχει τα support αλλων εταιρειων. επισης το ιδιο ισχυει και για τα ραντεβου που γινονται για εγκαταστασεις adsl>δεν ειναι παντα ατομα απο τον Provider η απο τα shops που εχει ο Provider.πολλες φορες υπαρχουν τριτες εταιρειες πχ Psp κτλ οι οποιες αναλαμβανουν να κανουν ραντεβου εγκαταστασεων βλαβων κτλ εκ μερους του provider και πληρωνονται με το ραντεβου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα