Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

H REV 1.0 δεν έχει LLC ! Το ξέρω γιατί πέρασε από τα χέρια μου ! 

Στα μοντέλα 990FXA-UD3 και 990FXA-UD7 τα οποία έχω έβγαλε REV 1.1 που έχουν LLC ! 

Το ίδιο έκανε και με την 970Α-ud3 στην οποία έχει βγάλει REV 1.1 και REV 1.2 ! 

Όμως όσες 990XA-UD3 έχουν περάσει από τα χέρια μου ή έχω ρωτήσει χρήστες είναι όλες REV. 1.0 !!!! 

Υπάρχει rev 1.1 και στην 990XA ? Είσαι σίγουρος ?

Δημοσ.

Καπου εχει παρει το ματι μου σε φορουμ για 1.2 rev αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Και στη gigabyte το χουν απλα 1.x.

Για LLC εχεις δικιο δεν εχει η 1 γιαυτο βγαλαν μεταξυ αλλων και τα επομενα.Παντως ειναι καλη μητρικη με καλα vrm.

• Like 1
Δημοσ.

Η REV 3.0 θα είναι κελεπούρι αν μείνει στην ίδια τιμή ! Της έβαλαν LOW RDWon mossfed (αυτά χρησιμοποιεί και η ASROCK από την αρχή σε όλες της της μητρικής που όμως είναι 4+1)  στο κύκλωμα τροφοδοσίας και UEFI BIOS !

Για τα rev 1.o και rev 1.1 όλων των GIGABYTE μέχρι και την 990FXA-UD3  τρέχουν με κλασικό κύκλωμα τροφοδοσίας και όχι με digi driver mossfed. Οχι ότι αυτό λέει και πολλά γιατί και οι κλασικές 8+2 φάσεις μια χαρά κάνουν την δουλειά τους !

Εδώ θα δεις περί φάσεων τροφοδοσία τι γίνεται !

http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database

Δημοσ.

Που το ειδες για την 990xa-ud3 για το mossfet? Εγω ηξερα για τις 990FXA-udx.

Ναι τη ξερω τη λιστα.Τη τσεκαρω κ'εγω.Δε λεει για την 990xa για mosfet εκει.

Επισης υπαρχουν ατομα με 990xa-ud3 που εχουν LLC και εχουν ποσταρει για oc πριν πολυ καιρο.

Δημοσ.

Είναι στα πλαίσια του γενικότερου update του rev 3.0 στα χαμηλά μοντέλα ! Κοίτα !

Το διάβασα σε μερικά φόρουμ, τώρα που δεν θυμάμαι.

6950.jpg

Adtakhs δηλαδη αυτη: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10106901&cmicc=skroutz

Ειναι καλυτερη απο την UD3?

Οχι ότι είναι d3 και όχι ud3 δεν το κοιτάς κάν!  :-D

Δημοσ.

Οχι είναι η 970Α -ud3 δηλαδή η ακόμα ποιο φτηνή και μικρή !  :-D

Για αυτό σου λέω πως αν μείνει στα REV 3.0 χαμηλά η τιμή όπως τώρα μιλάμε για κελεποούρια έως 100€ με 970Α και 990Χ chip! 

Low RDSon Mosfets, 8+2 Φάσεις, uefi bios, 3 χρόνια εγγύηση, LLC και επιπλέον αν πας σε 990XA έχεις και 2x8 lanes  για crossfire όπως και οι πανάκριβες μητρικές του Z77 της intel !!! . Ε, δεν θες και τίποτε άλλο για μητρική κάτω από 100€ !

Δημοσ.

Οχι ότι είναι d3 και όχι ud3 δεν το κοιτάς κάν!  :-D

Δηλαδη?Δε καταλαβα!Την εχω σε συγκριση με την UD3 του ιδιου καταστηματος στα 101Ε.Ποια ειναι καλυτερη απο αυτες?

Δημοσ.

Οχι είναι η 970Α -ud3 δηλαδή η ακόμα ποιο φτηνή και μικρή ! :-D

Για αυτό σου λέω πως αν μείνει στα REV 3.0 χαμηλά η τιμή όπως τώρα μιλάμε για κελεποούρια έως 100€ με 970Α και 990Χ chip! 

Οντως αφου ειναι μπλε.Οι FXA ειναι μαυρες.

Ε αφου υπαρχουν και οι μικροτερες οκ για τις τιμες.

Δημοσ.

Δηλαδη?Δε καταλαβα!Την εχω σε συγκριση με την UD3 του ιδιου καταστηματος στα 101Ε.Ποια ειναι καλυτερη απο αυτες?

H UD3 είναι καλύτερη. Τις D3 μην τις κοιτάς κάν ! Αν είναι φτηνότερες και δεν έχεις να δόσεις χρήματα για UD3 πήγαινε σε ASROCK !

Δημοσ.

H UD3 είναι καλύτερη. Τις D3 μην τις κοιτάς κάν ! Αν είναι φτηνότερες και δεν έχεις να δόσεις χρήματα για UD3 πήγαινε σε ASROCK !

Απο την 970 Εxtreme 4 ειναι καλυτερη η UD3?

Δημοσ.

Εδώ είναι μια ή άλλη. 

Δηλαδή η μια έχει 4+1 φάσεις με low rds mosfets η άλλη έχει 8+2 απλό κύκλωμα. 

Θα κλοκάρεις το επεξεργαστή σου ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...