Προς το περιεχόμενο

PS-3 VS X-box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το θεμα του Resistance.

Θα προτεινα να δει και το 2 ασχετα που εμενα δεν μου αρεσει.Αλλα επειδη υπαρχουν αλλα 2 resistance(1,3) θα προτεινα να παει σε αυτα πρωτα,επειδη βλεπω οτι και ο κοσμος τα συμπαθει περισσοτερο απο το 2.

Καταλαβαινω ποια ειναι η λογικη σου και για το lbp και για τα υπολοιπα.Η πτυχη που αγγιζει εμενα στο lbp, αγγιξε και τους reviewers και αυτους που το βραβευσαν.Δεν του εκαναν καποια χαρη δλδ.Αυτο προσπαθω να πω.

Τα δικα μου lbp ,δλδ τα παιχνιδια που θεωρουνται καλα και εμενα δεν με αγγιζουν και παλι τα θεωρω καλα παιχνιδια,ειτε ειναι στο 360 ειτε στο wii ,ειτε στο ps3.Γιατι πολυ απλα ειναι οντως καλα ,απλα εμενα δεν μου κανουν για καποιον λογο.

Καλα εκανες και μπηκες στην διαδικασια να διαφωνεις και εγω αυτο κανω πολλες φορες για τον ιδιο λογο.Αλλωστε συζητηση χωρις διαφορετικες αποψεις δεν εχει να σου δωσει και πολλα :P

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To blu ray player φανταζομαι οσοι το λενε να καταλαβαινουν οτι δεν παιζει κανενα ρολο στα παιχνιδια αφου αυτα ειναι γραμμενα σε 720p.Tωρα αν καποιος αγοραζει ps3 για να βλεπει και ταινιες blu ray τοτε πασο ..

Εγω σαν κατοχος και των 2 πιστευω οτι τα exclusives του ps3 που εχω παιξει ειναι πραγματικα φοβερα και μεχρι πριν αρκετο καιρο οταν αγοραζα multiplatform ηταν καλυτερα στο 360 .Δεν ξερω τωρα αν εχει επελθει καμια βελτιωση στο ps3 .Επειτα το online του 360 ειναι σιγουρα πιο οργανωμενο ,καλυτερο δεν ξερω γιατι δεν παιζω αλλα μου εχει σπασει τα α...α αυτη η μαλακια της microsoft με τους λογαριασμους που ενω ειχα βαλει windowslive mail στο xboxlive με χωρα Αγγλια ,με τα windows 8 εφτιαξα ελληνικο λογαριασμο και αυτον του 360 τον κατηργησε και τον συγχωνευσε στον ελληνικο .Σωστο μπαχαλο δηλαδη ,μεχρι να βγαλω ακρη ....

Αnyway μπορει καποιος να μου πει το resident evil6 σε ποιο να το παρω 360 ή ps3 ? Eιμαι αναποφασιστος .

Δημοσ.

To Resi 6 μπορείς και να μην το πάρεις πουθενά και να δώσεις τα λεφτά σου σε κάτι καλύτερο :P

Πέρα από την πλάκα, δε θυμάμαι να έχω διαβάσει για καμιά σημαντική διαφορά μεταξύ των 2 κονσολών σε αυτό. Αν θυμάμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Με το account δεν κατάλαβα τι ακριβώς έγινε. Αλλαξες χώρα όταν έβαλες τα 8 και την άλλαξε και στο χμποχ; Γιατί αν αυτό όντως γίνεται, να βάλω 8 να αλλάξω επιτέλους την ψεύτικη Ιρλανδία που είχα στην πραγματική Σκοτία όπου είμαι τώρα. 

(Από ακυρότητες πάντως όλοι έχουν. Αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις χώρα στο account  αφού το φτιάξεις δεν μπορώ να το καταλάβω. Και μιλάω πάντα για ίδιο region.)

Το bluray δεν παίζει κανένα ρόλο στην ανάλυση που τρέχει το παιχνίδι. Ισα ίσα, πολλά τρέχουν σε χαμηλότερη ανάλυση από του 360. Ωστόσο, έχει περισσότερο χώρο για επιπλέον format ήχου. DTS δε θα ακούσεις από παιχνίδι στο 360. Ξέρω ότι λίγους νοιάζει κάτι τέτοιο, αλλά είναι μπόνους. Οσο για το αν το παίρνει κανείς ως bluray player, δεν ξέρω και πολλούς. Σίγουρα δεν έχει πιάσει το combo όπως είχε πιάσει στο PS2, αλλά οι λόγοι είναι πολλοί και περίπλοκοι. Εμένα με βόλεψε, πάντως. Κυρίως επειδή κάποιες ταινίες/σειρές θέλω να τις έχω στα ράφια μου και πλέον, αν υπάρχουν σε BR, δε λέει να τις αγοράζω σε DVD.

Δημοσ.

Οταν εγκαταστασεις τα 8 σου ζηταει αν εχεις καποιο λογαριασμο ηδη microsoft ή αν δεν εχεις φτιαχνεις καινουργιο .Εγω λοιπον ειχα γραψει οτι εχω αυτον τον windowslive τον οποιο ειχα δημιουργησει αποκλειστικα για το xboxlive που ομως ειχα βαλει χωρα Αγγλια .Η Microsoft λοιπον πλεον καταργει τον οποιο λογαριασμο εχεις windowslive και με εβαλε να κανω εναν καινουργιο με hotmail.gr που ειναι η χωρα στην οποια εγκαθιστας τα win8(για μενα Ελλαδα).Tι εγινε ομως ο παλιος λογαριασμος ? Αυτος καταργηθηκε και συγχωνευθηκε στον νεο και μαλιστα σου επιτρεπει ακομα να σου στελνουν μηνυματα στο windowslive αλλα αυτα θα τα παιρνεις στο hotmail.gr .Ο παλιος δηλαδη υπαρχει σαν "ιχνος " να στο πω ετσι ,βεβαια εσυ μπορεις να το καταργησεις εξολοκληρου .Ετσι και στο xboxlive που ειχα ας το πουμε αγγλικο λογαριασμο microsoft τωρα εχω ελληνικο αφου ειναι hotmail.gr .

Στο xbox live ομως καταργειται ολοκληρωτικα αφου δεν κανεις login με τον παλιο που ειχες αλλα με τον καινουργιο hotmail.gr χωρις να χρειαστει να αλλαξεις τιποτα στις ρυθμισεις του xbox .Τα ιδια ισχυουν φυσικα και για το microsoft games pc οπου και εκει καταργειται οτι λογαριασμος ειχες εφοσον ειναι αυτος που εδωσες στην αρχη .Με αλλα λογια ολοι οι λογαριασμοι τωρα γινονται ενας ενιαιος στην Microsoft .Αυτα τα ολιγα ...

Δημοσ.

NES or .. NES ( πιο master system ? , Atari 7200 )

NES or Mega Drive  ? Snes or mega drive ?  Snes or mega drive με Sega CD & X32 ?

όλα αυτά η jag  (χαχαχαχαχαχ )?

ps1 , saturn η Ν64 ?

streeet fighter η  mortal kombat ?   GT5 η Fortza 4 ?  και παι λέγοντας  ..

ρωτάς κάτι που δεν μπορεί να σου απαντήσει κάνεις  , θα πρέπει να βρεις μονός σου την απάντηση .

παιχνίδια υπάρχουν καλά και στο Wii , το θέμα είναι εσύ τι θεσ να παίζεις .

PS :  η απόψεις είναι σαν της *** , όλοι έχουμε απο μια ..

αυτά στα λέει άτομο που πείρε το ps3 μόνο κ μόνο για το GT5  .

για gaming έχω το pc :P

Ωωω ρε μαν τι μου θύμισες.... Ευχαριστώ ρε. Εγώ πάντα υποστήριζα το SNES. :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να σταματησει ο πολεμος και οι διαμαχες οριστε ενα PS©360 ονομα και πραγμα !!!!!!

post-205578-0-84012500-1358544577_thumb.jpg

post-205578-0-55726000-1358544623_thumb.jpg

post-205578-0-76749400-1358544640_thumb.jpg

post-205578-0-42587300-1358544653_thumb.jpg

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...