Προς το περιεχόμενο

PS-3 VS X-box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάπου ένα "καλό" (...) vs thread.. :P

Ας γράψω κι εγώ τα βασικά (κατά την άποψή μου) του PS3

God of War

Killzone

Resistance

MGS4

Uncharted

Ratchet and Clank

Heavy Rain

WipEout

Journey (υπάρχει και retail μαζί με τα Flower, flOw, επίσης και το Unfinished Swan μαζί με τα άλλα δύο παιχνίδια του studio λογικά θα κυκλοφορήσουν retail)

Και τα βασικά (πάλι κατά την άποψή μου) του Χ360 (να σημειώσω πως το Χ360 το έχω ένα χρόνο παραπάνω απο το PS3)

Gears of War

Forza (το οποίο έγινε βασικό στη πορεία, όχι εξαρχής)

Alan Wake (αν και υπάρχουν και τα δύο στο PC)

Με άλλα λόγια, τις παίρνεις και τις δύο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

υγ : τα Ninja Gaiden Σ 1/2 είναι τα Ninja Gaiden των Xbox (NG1) και Xbox360 (NG2).

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι γι΄ αυτούς που θέλουν να παίζουν παιχνίδια πρώτου προσώπου είναι καλύτερη επιλογή το xbox. Αυτό το λέω και λόγω χειριστηρίου που έχω διαβάσει ότι έχει ταχύτερο χρόνο απόκρισης στο πάτημα των πλήκτρων από του ps3 + τα καλύτερα γραφικά και fps σχεδόν σε όλα τα multiplatform. Από εκεί και πέρα το ps3 υπερτερεί στο πλήθος των καλών αποκλειστικών παιχνιδιών και στο ότι έχει blu-ray drive, συν κάποια hardware πράγματα όπως ο επεξεργαστής, τα οποία όμως δεν μπορούμε να τα εκμεταλευτούμε με κάποιο τρόπο εκτός ίσως από την απόδοση στα αποκλειστικά παιχνίδια.

*το alan wake δεν είναι αποκλειστικά για το xbox μιας και βγαίνει και για pc, όπως επίσης μια ακόμα παιχνιδάρα που λέγεται left 4 dead 2.

*στο ps3 υπάρχουν επίσης τα Demon's Souls, Infamous, Foklore, Gran Turismo 5, Ridge Racer 7, Ninja Gaiden Σ, Valkyria Chronicles και Siren Blood Curse.

Το Alan Wake βγήκε για 360+Windows=MS....αυτό προφανώς ποτέ δεν θα το καταλάβει πολύς κόσμος.

Αναφέρεις πολύ σαβούρα game(γνώμη μου πάντα).....πάρε και μια λίστα με τα exclusives του 360 που δεν είναι και ολοκληρωμένη και εννοείται έχει και σαβούρο games:

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_360-only_games

Δημοσ.

Off-topic

Το καλύτερο χειριστήριο είναι του GameCube. :P

Χαχα τι μου θυμησες... Και καλυτερη κονσολα και απο ps3 και απο 360 :P  B)

Super Smash Bros Melee και τα μυαλα στα καγκελα  :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το LBP όμως θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι καλό παιχνίδι, πέρα από το χαβαλέ που προσφέρει. Τα controls του είναι απαίσια αν πας να παίξεις σοβαρά και γρήγορα (αυτό κ μόνο εμένα μου αρκεί για να το πω κακό ή, έστω, όχι καλό, πόσο μάλλον από τα καλύτερα της γενιάς)

To LBP δεν ειναι platform,δεν βγηκε για να προσφερει γελιο,ουτε για το co-op του(δεν ειναι αυτα το point).Το LBP ειναι δημιουργια.Δεν ανηκει σε καποια κατηγορια.

Ειναι η δυνατοτητα να εκφραστει ο μεσος gamer με διαφορετικο τροπο μεσα απο την δημιουργικοτητα.Αυτο ειναι το LBP.

To intro του αλλωστε δεν αφηνει περιθωρια για παρεξηγησεις.

Οταν ειχα παιξει το πρωτο lbp(ειδικα αυτο που η ομορφια του αυθορμητισμου εβγαινε περισσοτερο γιατι ηταν καινουριο παιχνιδι) ειχα παθει σοκ απο τις ιδεες.levels που με συγκινησαν,γελασα με τις ιστοριες τους ή και θαυμασα για το καλλιτεχνικο ταλεντο που εβγαζαν.Levels που με προβληματισαν ή ειχαν σατυρα.

Απλα υπεροχο αυτο που εβλεπα.

Απο κει και περα ο καθενας μπορει να μην εχει την διαθεση να δει τα παραπανω και απολυτα σεβαστο αυτο.Αλλα αυτο ειναι το LBP,δεν ειναι ουτε sonic ουτε rayman.Ειναι πολυ αδικη και λαθος η συγκριση.

Ασε που θεωρειται πολυ καλυτερο παιχνιδι απο αυτα.

Συμφωνω οτι οι βαθμολογιες δεν ειναι το παν.Αλλα τουλαχιστον εμενα με προβληματιζουν.Μιλαμε για 80+ reviews και ενα 9.5 μ.ο ,πολλους τιτλους GOTY κτλ.Σιγουρα το ειδες απο λαθος πλευρα το παιχνιδι ,γιατι τελικα δεν ειδες το lbp αλλα κατι αλλο.Οχι το LBP.

Για να με καταλαβεις(σιγουρα σε αυτο θα με καταλαβεις :P),ειναι ρε παιδι μου σαν να σου πεικαποιος οτι το journey ειναι κακο παιχνιδι(πολλοι θα το εχουν πει),εχει κακο πλατφορμινγκ,το ratchet and clank εχει πολυ μεγαλυτερη ποικιλια στο gameplay(ενω το αλλο μια ερημο και εναν ηχο που βγαζει ο χαρακτηρας).Ναι, εχει αλλα αυτο ειναι το point? :P

Δεν ειναι δικαιο τελικα να κρινουμε ενα παιχνιδι για αυτο που πραγματικα ειναι?

Γραφεις.

''Επίσης, το ότι έχει παιχνίδια που καλύπτουν πολλά είδη πάλι δεν αρκεί αν είναι όλα μέτρια.''

Μα ειναι ολα πολυ καλα.Ειναι κοινως αποδεκτο αυτο,ασχετα αν μας αρεσουν ή οχι.Αποθεωνονται απο κοσμο,εχουν παρει βραβεια και εξαιρετικες βαθμολογιες.Ειναι παραπληροφορηση ναι να λες οτι ειναι μετρια,οταν σπανια καποιος τα βρισκει ΟΛΑ μετρια.Εκτος απο ατομα κολλημενα που δεν νομιζω οτι εισαι τετοιος,απλα θεωρω οτι εισαι ο ενας στους 10 που εγραψα παραπανω.

Ακομα και ετσι κατ'εμε θα ηταν καλυτερο να πεις ''κοιτα εμενα για καποιον λογο δεν μου αρεσουν,αλλα κατι τρεχει με μενα εφοσον αρεσουν και σε κριτικους και ολον τον κοσμο''

Εγω αυτο λεω τουλαχιστον για τα παιχνιδια του 360 που δεν με τρελαινουν.

Φυσικα και να αναφερεις τα ελλατωματα.(επειδη με ρωτησες,οχι δεν με καιει το chat οταν ο αλλος παιζει αλλο παιχνιδι.Στο vita δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε,για την ακριβεια εγω δεν βρισκω ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ λογο που το live ειναι καλυτερο,ακομα και πριν το plus,αλλα δεν το λεω στο παιδι,γιατι θα ηταν παραπληροφορηση οταν οι αλλοι βρισκουν οτι ειναι πιο σταθερο ξερω γω.(βλ. την ενσταση που ειχα για τα ''αδιαφορα'' exclusives,το ιδιο πραγμα ειναι)

Οσο για αυτο που λες οτι μπορει να τα εχεις ηδη τα παιχνιδια του Plus,ειναι δυσκολο.Τα περισσοτερα συνηθως δεν τα εχεις.Και στο κατω κατω δεν ξαναγοραζεις συνεχεια παιχνιδια απο δω και περα.Δεν σου δινει αρχαια παιχνιδια ετσι και αλλιως.

Πραγματικα σημερα με το plus δεν ξερω αν υπαρχει σοβαρο επιχειρημα που θα επειθε οτι ειναι καλυτερο να δωσεις χρηματα για να πληρωσεις κατι που ο αλλος σου δινει free,αλλα και και με τα λεφτα αυτα 45-50 παιχνιδια.

Μου φαινεται αδιανοητο.Sorry:p

Αποψεις ειναι βεβαια αλλα οκ..

ΥΓ.btw για να σου δωσω να καταλαβεις τι εννοω με το παραπληροφορηση.Εμενα για παραδειγμα με βολευει πολυ περισσοτερο το χειριστηριο του ps3 μιας και εγινε κουβεντα.Αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω πει οτι ειναι καλυτερο.Ασε που πιστευω οτι αντικειμενικα ειναι συνολικα καλυτερο αυτο του 360.Δεν μπορουν να κανουν ολοι λαθος και να ειμαι εγω σωστος.Εκει κολλαω και με τα exclusives.Ολος ο πλανητης θεωρει ατου του Ps3 τα απειρα exclusives.Αν πω εγω οτι ειναι αδιαφορα,παραπληροφορησα τον φιλο.Το ιδιο θα γινοταν και με το χειριστηριο αν του προτεινα αυτο που βολευει εμενα και οχι τον περισσοτερο κοσμο.

Οκ ειναι να εχει ο καθενας την αποψη του,αλλα καλο ειναι να υπαρχει και μια ισορροπια.Γιατι αν πχ απο την κουβεντα βγει ως συμπερασμα οτι το 360 εχει τα καλυτερα exclusives και το ps3 το καλυτερο online,επειδη ετυχε καποια ατομα που συμμετεχουν στην κουβεντα να εχουν αυτη την αποψη,θα εχει επικρατησει τελικα μια λαθος εικονα ΕΝΤΕΛΩΣ εκτος πραγματικοτητας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Off-topic

Το καλύτερο χειριστήριο είναι του GameCube. :P

Με διαφορά κι όλας.

Απο τότε ακόμα η Nintendo είχε αναλογικές "σκανδάλες".

Περιττό να πούμε πως ο Χ360 controller βασίστηκε στο NGC και οτι το button layout ειδικά στα racing είναι επίσης εκεί βασισμένο (όσοι έχουν παίξει NFS Underground με manual transmission θα με καταλάβουν).

Δημοσ.

PS3 και απο μενα γιατι ?

ειμαι κατοχος και των δυο, τα εχω ευχαριστηθει και τα δυο..ωραια και τα δυο.

το xbox φτανει στην δυση του οτι ειδαμε ειδαμε...δε παει αλλο..

στο ps3 αν συνεχιστει η ιστορια οπως και στις προηγουμενες γενιες....θα σκασουν 2-3 παρα πολυ πρωτοποριακα games που θα ειναι πολυ μπροστα οπως Shadow of the colossus στο ps2 παλια..

στο ps3 βρισκεις περισσοτερα exclusives και επισης εχεις ενα παρα πολυ καλο bluray player.

με την gold συνδρομη πλεον δεν θα χρειαστει να παιρνεις καθε λιγο και λιγακι παιχνιδια...θα στα δινει δωρεαν,  50+games ετησιως.

τσαμπα online(βεβαια καμια σχεση με του xbox-εχει αποσυνδεσεις και λαγκαρισματα στο store).

Oσον αφορα τον μοχλο...προτιμω του xbox αλλα τα Dpad δεν ειναι και τα καλυτερα...του ps3 ειναι αυτος που ολοι ξερουμε, οχι κατι ουαου αλλα it works.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ:

Η εγγυηση! μην αφησεις τον εναν χρονο σε οποια κονσολα και αν παρεις...πληρωσε κατι παραπανω και επεκτεινε την.

εχω χασει λογω εγγυησης 600+ευρω.

ps3 ylod - xbox error 74

εχουν περασει απο τα χερια μου 3 xbox 360 - 2 ps3 και ειχα απο μια απωλεια. η πρωτη ηρθε απο το ps3 ενω περιμενα το xbox και δεν ειμαι κανενας καμμενος gamer....10-20 ωρες τον μηνα παιζω και αν....

Δημοσ.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ:

Η εγγυηση! μην αφησεις τον εναν χρονο σε οποια κονσολα και αν παρεις...πληρωσε κατι παραπανω και επεκτεινε την.

εχω χασει λογω εγγυησης 600+ευρω.

ps3 ylod - xbox error 74

εχουν περασει απο τα χερια μου 3 xbox 360 - 2 ps3 και ειχα απο μια απωλεια. η πρωτη ηρθε απο το ps3 ενω περιμενα το xbox και δεν ειμαι κανενας καμμενος gamer....10-20 ωρες τον μηνα παιζω και αν....

Οι νέες slim κονσόλες δεν έχουν πια τέτοια προβλήματα. Δεν χρειάζεται να επεκτείνει την εγγύηση κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.

παιδια και παλι καλησπερα!!!!!

καταρχην να ευχαριστησω ολους τους φιλουσ για την βοηθεια τους :)

μαλλον καταληγω στο ΠΣ και μαλλον παλι στην εκδοση προσφορας ( τωρα σε σχεση με αλλες προσφορες περυσι δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη αλλα τι να κανουμε εκει ειναι φετος παντου ) το PS-3 500 G super slim με το  Uncharted 3 και το Gran turismo 5 στα 310 €

Τωρα εχω και μια κονσολα WII κλειστη αθυκτη!!! Θα την παρω στο καταστημα που λεει οτι τις περνει πισω να δω ποσο θα μου την κοστολογησει και αν με συμφερει θα την δωσω πισω!!

καπου αλλου τωρα θελω την βοηθεια σας 

Ισχυει οτι καθε παιχνιδι που κατεβαζω οσο ειμαι συνδρομητης στο PS plus οταν ληξει η συνδρομη μου μενει στον σκληρο και μπορω να το παιξω οποιαδηποτε στιγμη? Επισης κατεβαζω οτι παιχνιδι εχει δωσει εως τωρα monthly Free οπως πχ τον Δεκεμβριο to Batman arklum city αν κανω συνδρομη απο Γεναρη?

Λιγες συντομες και χρησιμες πληροφοριες παιδια γιατι με βλεπω αυριο το απογευμα να το εχω αγορασει.

Και παλι ευχαριστω για τον χρονο που μου αφιερωσατε!!!!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Να σου πώ και εγώ την γνώμη μου ως κάτοχος και των δύο κονσολών. Πάρε PS3, πλέον αξίζει πιο πολύ λόγω των exclusives που βγήκαν γι' αυτό απο το 2009 και μετά, και φυσικά λόγω PS Plus. Επίσης το Blu-Ray πάντα είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τις ταινίες και ορισμένα παιχνίδια όπου στο 360 βγαίνουν σε 2-3 δισκάκια. Εν τέλει, σου προτείνω το πακέτο που είπες και εσύ με U3+GT5. Συμφέρει αρκετά, γιατί και η κονσόλα είναι η 500GB έκδοση.

Για το PS Plus που ρώτησες: Όταν λήξει η συνδρομή σου δεν μπορείς να παίξεις αυτά που έχεις κατεβάσει δωρεάν. Επίσης το περιεχόμενο του Δεκεμβρίου θα χαθεί απο τον Γενάρη και μετά, οπότε δυστυχώς δεν θα μπορείς να κατεβάσεις το Arkham City (παιχνιδάρα). Εντάξει όμως, με Uncharted 3 + GT5 μια χαρά θα είσαι, σε λίγους μήνες έρχονται και τα God of War-Last of Us-GTA V.

Καλή χρονιά να έχεις, και να χαρείς την κονσόλα σου.

Δημοσ.

Μια χαρά θα μπορεί να το κατεβάσει όσες φορές θέλει το Arkham City. Αρκεί να το κατεβάσει τουλάχιστον μια φορά πριν λήξει η προσφορά.

Ε ναι αυτό ρώτησε το παιδί.

Δημοσ.

PS3 για μένα. Ναι μεν μικρότερο Framerate κλπ αλλά ρε γαμώτο η Sony ξέρει τι σημαίνει "κρίση"! Έχετε μπει PS store να δείτε προσφορές; Ιδίως με το PS+ είναι τέλειο. Από την άλλη η MS την βγάζει στον αφρό από κάτι μωρά που παίζουν CoD και φωνάζουν στα μικρόφωνα (δεν έχω τίποτα με CoD). Σόρρυ αλλά εγώ δεν θέλω να πληρώνω 30+ ευρώ το χρόνο για ένα AC3 και ένα FC3.

Δημοσ.

Μια χαρά θα μπορεί να το κατεβάσει όσες φορές θέλει το Arkham City. Αρκεί να το κατεβάσει τουλάχιστον μια φορά πριν λήξει η προσφορά.

Ε ναι αυτό ρώτησε το παιδί.
Χτες όταν πήγα στο κατάστημα και ρώτησα αν ισχύει ότι τα παιχνίδια μπορω να συνεχίζω να τα παίζω μετα τη λήξη μου είπαν ναι Τώρα τι ήθελε να πει ο ποιητής;; Αυτο που ήθελα να ακούσω η δεν ήξερε να δώσει έγκυρες πληροφορίες;;Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

ισχυει αυτο που ειπε ο βουρδουλας.

Επισης μετα το περας της συνδρομης μπορεις να παιζεις το παιχνιδι αρκει να μη συνδεθεις στο δικτυο. αν συνδεθεις στο δικτυο το παιχνιδι θα υπαρχει μεν στο σκληρο του ΠΣ3 αλλα δε θα φορτωνει η απενεργοποιειται εως οτου ξαναενεργοποιηθει η συνδρομη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...