Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Εννοείται xbox 360. Το ps3 είναι μια κονσόλα με αδιάφορα exclusives Ηταν το ανεκδοτο της ημερας?
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Νομιζα πως ηταν ο τιτανομαχος !!!! Τρελλο σαπακι το μηχανημα
Vole Maulder Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 To ότι κάποιος έχει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις λέγεται τρολάρισμα; Από πότε, για να είμαι κι εγώ ενήμερος; Το χειριστήριο είναι μια πολύ σημαντική συνιστώσα στην επιλογή κονσόλας και το τι βολεύει τον καθένα είναι μεν υποκειμενικό, κυρίως λόγω συνηθειών, αλλά - εξαιρείται το dpad - αν κάποιος επιμένει ότι το DS είναι καλύτερο, απλώς δεν έχει παίξει με του 360 ή έχει υπερβολικά μικρά χέρια. Τα exclusives είναι επίσης θέμα γούστων, και το πλήθος δε λέει τίποτα αν δε σου αρέσουν τα περισσότερα. Κι εμένα αδιάφορα μου φαίνονται. Και ειδικά το LBP το θεωρώ κακό παιχνίδι. Ναι, έχει γέλιο, αλλά πέρα από αυτό τίποτα. All bells and whistles απλώς. Αν θες γέλιο και καλό platformer παίζεις Rayman Origins. Οσο για το online, πριν γίνει η φάση με το plus θα υποστήριζα κι εγώ το Live, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος. Το Live εξακολουθεί να υπερτερεί σε κάποια πράγματα λειτουργικά, αλλά το άλλο προσφέρει τόσα παιχνίδια, κάτι που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Topic starter, όπως καταλαβαίνεις, πέρα από το ότι έβαλες φωτιές εδώ πάλι ( ), πρέπει να καταλήξεις μόνος σου. Από γκάλοπ δε θα βγάλεις άκρη. Δες τα παιχνίδια του καθενός και τι σε ψήνει πιο πολύ, λάβε σοβαρά υπόψη σου το γεγονός ότι το 360 έχει καλύτερο χειριστήριο (δοκίμασέ το κιόλας, μην πιστεύεις εμένα) και δες και τι κονσόλες έχουν οι φίλοι σου. Με αυτή τη σειρά βαρύτητας θεωρώ πως πρέπει να πάρεις απόφαση. 1
optimus_crime Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 To ότι κάποιος έχει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις λέγεται τρολάρισμα; Από πότε, για να είμαι κι εγώ ενήμερος; Το χειριστήριο είναι μια πολύ σημαντική συνιστώσα στην επιλογή κονσόλας και το τι βολεύει τον καθένα είναι μεν υποκειμενικό, κυρίως λόγω συνηθειών, αλλά - εξαιρείται το dpad - αν κάποιος επιμένει ότι το DS είναι καλύτερο, απλώς δεν έχει παίξει με του 360 ή έχει υπερβολικά μικρά χέρια. Τα exclusives είναι επίσης θέμα γούστων, και το πλήθος δε λέει τίποτα αν δε σου αρέσουν τα περισσότερα. Κι εμένα αδιάφορα μου φαίνονται. Και ειδικά το LBP το θεωρώ κακό παιχνίδι. Ναι, έχει γέλιο, αλλά πέρα από αυτό τίποτα. All bells and whistles απλώς. Αν θες γέλιο και καλό platformer παίζεις Rayman Origins. Οσο για το online, πριν γίνει η φάση με το plus θα υποστήριζα κι εγώ το Live, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος. Το Live εξακολουθεί να υπερτερεί σε κάποια πράγματα λειτουργικά, αλλά το άλλο προσφέρει τόσα παιχνίδια, κάτι που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Topic starter, όπως καταλαβαίνεις, πέρα από το ότι έβαλες φωτιές εδώ πάλι ( ), πρέπει να καταλήξεις μόνος σου. Από γκάλοπ δε θα βγάλεις άκρη. Δες τα παιχνίδια του καθενός και τι σε ψήνει πιο πολύ, λάβε σοβαρά υπόψη σου το γεγονός ότι το 360 έχει καλύτερο χειριστήριο (δοκίμασέ το κιόλας, μην πιστεύεις εμένα) και δες και τι κονσόλες έχουν οι φίλοι σου. Με αυτή τη σειρά βαρύτητας θεωρώ πως πρέπει να πάρεις απόφαση. Γιατί ενώ μιλάς για γούστα και προτιμήσεις, καταλήγεις στο τέλος να λες να λάβει σοβαρά υπόψη του το γεγονός οτι το 360 έχει καλύτερο χειριστήριο ; Eγώ έχω δοκιμάσει και τα 2(σε ps3 και μοχλό του 360 στον υπολογιστή), για εμένα είναι καλύτερο αυτό του ps3 οσον αφορά το να παίζεις, αλλά σαν εμφάνιση(η οποία δεν μετρά καθόλου σε αυτή την απόφαση) φυσικά και είναι καλύτερο αυτό του 360.
Vole Maulder Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Τα γούστα για τα οποία μιλάω αφορούν κυρίως τα παιχνίδια. Για το χειριστήριο εξήγησα πώς θεωρώ ότι λειτουργούν τα γούστα. Και δεν ξέρω κανέναν, πέρα ίσως από εσένα τώρα, που να έχει παίξει και με τα δύο αρκετά, ώστε να εξοικειωθεί και με τα δύο και να τα κρίνει πέρα από συνήθειες, και να λέει ότι το DS είναι καλύτερο. Μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους που το θεωρείς εσύ καλύτερο και σε τι συγκεκριμένα, πέρα από το dpad; Η εμφάνιση προφανώς και δεν παίζει ρόλο. 1
optimus_crime Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Τα γούστα για τα οποία μιλάω αφορούν κυρίως τα παιχνίδια. Για το χειριστήριο εξήγησα πώς θεωρώ ότι λειτουργούν τα γούστα. Και δεν ξέρω κανέναν, πέρα ίσως από εσένα τώρα, που να έχει παίξει και με τα δύο αρκετά, ώστε να εξοικειωθεί και με τα δύο και να τα κρίνει πέρα από συνήθειες, και να λέει ότι το DS είναι καλύτερο. Μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους που το θεωρείς εσύ καλύτερο και σε τι συγκεκριμένα, πέρα από το dpad; Η εμφάνιση προφανώς και δεν παίζει ρόλο. Πίστεψε με υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν παίξει και με τα δύο χειριστήρια, τουλάχιστον οι 'καμένοι' gamers ή αυτοί που ψάχνονται(ψαγμένοι) ... Τα βελάκια στο ps3 είναι σαφώς πολύ καλύτερα απο αυτά του xbox, και προσωπικά βολεύομαι καλύτερα στο ps3 σε shooter game, τώρα επειδή στον υπολογιστή έπαιζα racing games με το χειριστήριο του xbox, ναι του δίνω +1 μόνο για το racing. Συγκεκριμένους λόγους δεν έχω άλλους να σου πω, τι βολεύει τον καθένα είναι. Για μένα για shooter game προτιμώ του ps3 ενώ για racing του xbox ...
mtzs Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 To ότι κάποιος έχει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις λέγεται τρολάρισμα; Από πότε, για να είμαι κι εγώ ενήμερος; Το τρολαρισμα το ανεφερα χαρη λογου χαριτολογοντας να εχουμε να γελαμε ισα ισα που εγω το αρχισα πρωτος λογω εορτων Να ανεβασουμε λιγο την ατμοσφαιρα Και δεν το θετω με διαθεση αντιπαραθεσης καθως ειναι σεβαστη η καθε αποψη εδω μεσα αρκει να τουλαχιστο να τη τεκμηριωνει ο καθενας με τον τροπο του, ασχετα αν δεν ειναι αποδεκτη απο ολους Φυσικα περι γουστων καμια κουβεντα !!! Επιλογες παραθετουμε τουλαχιστο εμεις που ξερουμε 5-10 πραγματα παραπανω απο τον φιλο που ρωταει στην αρχη 2
GeorgeVls Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UFaUh0Kkn5Q
Bourdoulas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως προσωπικά το χειριστήριο του X360 δεν το αλλάζω με τίποτα. Με έχει βολέψει απίστευτα και όποτε παίζω PS3 στραβώνω με το Dual Shock. Πολύ καλύτερος ο αναλογικός του 360, όπως επίσης πολύ καλύτερο το dpad στο PS3 (βασικά το dpad του 360 είναι τραγικό). Ειλικρινά όμως το dpad το χρησιμοποιείς σε ελάχιστα παιχνίδια. Τραγικές και οι σκανδάλες του Dual Shock. Όσον αφορά το online κομμάτι, προσωπικά, στο Xbox Live είχα πολύ λιγότερο lag και επίσης καλύτερο matchmaking. Επίσης πληρώνεις λιγότερο σε επιλεγμένους τίτλους. Πλέον, δεν νομίζω όμως ότι αξίζει να δίνεις 35 ευρώ για κάτι που ο ανταγωνισμός δίνει δωρεάν. Οι διαφορές με το PSN είναι μικρές. Από την άλλη στο PSN έχει νόημα να γίνεις μέλος, μιας και σου δίνει δωρεάν τίτλους. Και όχι απλά σκουπίδια. Αυτό τον μήνα ας πούμε έχει το Arkham City για PS3 και το Uncharted για PS Vita (+11 τίτλους ακόμα)! Και εδώ έχεις εκπτώσεις σε κάποιους τίτλους. Επίσης βελτίωσαν επιτέλους το PS Store. Το dash του Χ360 είναι πιο χρηστικό και πιο όμορφο - τουλάχιστον για μένα. Εγώ αυτό που θα σου προτείνω, έχοντας και τις δυο κονσόλες, είναι να δεις τι έχουν οι φίλοι σου και να δεις gameplay videos από παιχνίδια των δυο παιχνιδομηχανών. Ο πρώτος παράγοντας είναι πολύ σημαντικός. Ειδικά αν παίζετε μαζί online. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Τα exclusives είναι επίσης θέμα γούστων, και το πλήθος δε λέει τίποτα αν δε σου αρέσουν τα περισσότερα. Κι εμένα αδιάφορα μου φαίνονται. Και ειδικά το LBP το θεωρώ κακό παιχνίδι. Ναι, έχει γέλιο, αλλά πέρα από αυτό τίποτα. All bells and whistles απλώς. Αν θες γέλιο και καλό platformer παίζεις Rayman Origins. E οχι ρε συ... Πραγματικα βαριεμαι να επιχειρηματολογησω γιατι εισαι εντελως λαθος σε αυτο.ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ(Ειδικα η συγκριση σου με το rayman ειναι ακυρη,δεν ειναι το γελιο αυτο που προσφερει το lbp). Nομιζω οτι τα GOTY βραβεια και οι βαθμολογιες(9.5) του πρωτου LBP μπορουν να δωσουν μια απαντηση.Σιγουρα ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της γενιας.Για μενα μεσα στην 3αδα. Προσωπικα αν ειχα 360,οταν εβγαινε το lbp θα το εδινα με την μια για ps3. Οσο για το πληθος των exclusives τα συγκεκριμενα του ps3 καλυπτουν σχεδον καθε κατηγορια και σχεδον παντα υπαρχουν σε καθε κατηγορια παιχνιδια με υψηλη βαθμολογια που ειναι κοινως αποδεκτο οτι ειναι πολυ καλα. Δυσκολευομαι πραγματικα να πιστεψω οτι καποιος ειναι τοσο γκαντεμης που ετυχε να του φαινονται αδιαφορα τα περισσοτερα απο αυτα και να κολλησε με τα 2 σηριαλ GeoW και Halo. Aντε να ειμαι καλοπροαιρετος και να θεωρησω οτι υπαρχει 1 στους 10.(και πολυ βαζω). Οταν λοιπον καποιος ρωταει τι κονσολα προτεινετε και καποιος απανταει οτι τα exclusives του ps3 ειναι αδιαφορα ε ειναι κοντα στην παραπληροφορηση πως να το κανουμε.Ειδικα οταν τα exclusives του ps3 ειναι το δυνατο χαρτι του. ''Οσο για το online, πριν γίνει η φάση με το plus θα υποστήριζα κι εγώ το Live, αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος.'' Σημερα πληρωνεις κοντα στα ιδια χρηματα και το ενα σου προσφερει Online ενω το αλλο εχει δωρεαν Online και σου προσφερει 45-50 παιχνιδια και αλλα καλα. Και παλι δυσκολευομαι να καταλαβω πως γινεται να υπαρχει συγκριση πλεον. Τεσπα κατ'εμε(υποκειμενικα) η διαφορα τους ειναι μεγαλη.Οσο και αντικειμενικα να το δω και παλι βλεπω διαφορα σημερα. Απο κει και περα ο καθενας εχει την αποψη του.
Vole Maulder Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Κοίτα, για τα υπόλοιπα το δέχομαι ότι μπορεί να είμαι εγώ ο περίεργος που δε μου αρέσουν, αν και δεν το θεωρώ περιέργεια. (Να σημειώσω ότι το Halo το βρίσκω ακόμα πιο αδιάφορο κι από το πιο αδιάφορο του ps3, οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είμαι τελικά ) Το LBP όμως θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι καλό παιχνίδι, πέρα από το χαβαλέ που προσφέρει. Τα controls του είναι απαίσια αν πας να παίξεις σοβαρά και γρήγορα (αυτό κ μόνο εμένα μου αρκεί για να το πω κακό ή, έστω, όχι καλό, πόσο μάλλον από τα καλύτερα της γενιάς), τα levels είναι ό,τι να 'ναι τα μισά, απλώς για να γίνεται τζέρτζελο, και είναι και μικρό (το 2 τουλάχιστον, το 1 δεν το έχω τελειώσει). Επίσης, το ότι έχει παιχνίδια που καλύπτουν πολλά είδη πάλι δεν αρκεί αν είναι όλα μέτρια. Δεν είναι όλα μέτρια, απλώς εδώ κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, το make a point. Το οποίο point είναι κι αυτό που είπα παραπάνω. Οταν μπαίνει κάποιος και ρωτά να του προτείνουν κονσόλα να πάρει, ο καθένας θα απαντήσει με βάση τα γούστα του. Δεν υπάρχει καμία παραπληροφόρηση σε αυτό το επίπεδο. Εσύ γουστάρεις τα Χ παιχνίδια, εγώ τα Υ, προτείνουμε αναλόγως. Παραπληροφόρηση θα ήταν να του έλεγα ότι το ps plus δεν προσφέρει τίποτα ή ότι το PS3 δεν παίζει blu-ray. Επίσης, όταν κάποιος λέει - εγώ, ας πούμε, για να μη μιλάω υποθετικά - ότι οι αποκλειστικότητες του ps3 είναι αδιάφορες, δεν υπονοεί ότι το 360 έχει καλύτερες. Αυτό που λέω είναι το εξής: αν σου φαίνονται αδιάφορα τα δυνατά χαρτιά του ps3 και σε ενδιαφέρουν κυρίως multiplatforms εξέτασε κι άλλους παράγοντες και σκέψου το 360. Αν επίσης δε σε ενδιαφέρει το online multiplayer, το 360 ίσως να είναι μακροπρόθεσμα φτηνότερη επιλογή αν έχεις και φίλους που το έχουν (είναι φτηνότερο, δανείζεσαι παιχνίδια, αυτά που αγοράζεις είναι φτηνότερα, όπως φτηνότερα είναι και τα χειριστήρια). Αντίστοιχα, το τελευταίο σημείο ισχύει και αν έχουν ps3. Απλά πράγματα, ισορροπημένα. Ούτε τρολάρισμα ούτε παραπληροφόρηση. Η μόνη σύγκριση που παραμένει με το Live αφορά λειτουργικά χαρακτηριστικά. Λείπουν κάποια βασικά πράγματα από το psn (party chat πρώτο και καλύτερο). Αφού λείπουν να μην τα πούμε; Δε θα ήθελες να υπήρχαν εσύ; Η φάση πλέον είναι ότι το ένα προσφέρει ό,τι πρόσφερε λειτουργικά και το άλλο τώρα σου δίνει παιχνίδια, που αν τα έχεις τα περισσότερα δεν έχει και πολύ νόημα. Αν δεν τα έχεις είναι πολύ καλή φάση. Αν πάλι θέλεις να τα έχεις στα ράφια σου και σίγουρα δικά σου για πάντα δε σου προσφέρει τίποτα πέρα από το cloud saving.
empire_1924 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 360: Ασυζητητί καλύτερο online Halo Gears of War Forza Alan Wake ps3: Uncharted GOW TLOU Heavy Rain->(interactive movie)->QΤΕ rules baby Beyond Two Souls->(interactive movie)->QΤΕ rules baby No2 Διαλέγεις και παίρνεις.....έτσι απλά....όλα είναι θέμα γούστου στη τελική!!! Υ.Γ. Αν η Sony "βγάλει" το The last guardian αυτή την γενιά(που πλέον είναι πάρα πολύ χλωμό)....θα γελάμε με την ND(τρόπος του λέγειν),πόσο μάλλον με την Quantic Dream....απλά θεωρώ ή έστω θεωρούσα την Team Ico νούμερο 1.....μόνο και μόνο τότε θα πάρω play.....διαφορετικά ψόφος!!!
JohnVani18 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 X360 Τα προαναφερθέντα + γελοίο χακάρισμα. PS3 God of War Killzone Resistance MGS4 Uncharted Ratchet and Clank Heavy Rain WipEout Heavenly Sword Journey, Flower, Unfinished Swan Sly Cooper MotorStorm StarHawk Twisted Metal Και με plus συνδρομή άλλα τόσα.
empire_1924 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 JohnVani18 τα βασικά είναι ότι έγραψα....αν είναι ας γράψουμε και τα xbla exclusives που εκεί το 360 υπερισχύει...είναι που είναι ΓΤΠ το topic....εκεί θα έχουμε ξεφύγει εντελώς!!! Και κάτι τελευταίο επειδή αναφέρθηκε η λέξη stealth....το καλύτερο stealth της γενιάς για μένα τουλάχιστον είναι το Hitman Absolution....τεράστια παιχνιδάρα!!!!
George! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικά πιστεύω ότι γι΄ αυτούς που θέλουν να παίζουν παιχνίδια πρώτου προσώπου είναι καλύτερη επιλογή το xbox. Αυτό το λέω και λόγω χειριστηρίου που έχω διαβάσει ότι έχει ταχύτερο χρόνο απόκρισης στο πάτημα των πλήκτρων από του ps3 + τα καλύτερα γραφικά και fps σχεδόν σε όλα τα multiplatform. Από εκεί και πέρα το ps3 υπερτερεί στο πλήθος των καλών αποκλειστικών παιχνιδιών και στο ότι έχει blu-ray drive, συν κάποια hardware πράγματα όπως ο επεξεργαστής, τα οποία όμως δεν μπορούμε να τα εκμεταλευτούμε με κάποιο τρόπο εκτός ίσως από την απόδοση στα αποκλειστικά παιχνίδια. *το alan wake δεν είναι αποκλειστικά για το xbox μιας και βγαίνει και για pc, όπως επίσης μια ακόμα παιχνιδάρα που λέγεται left 4 dead 2. *στο ps3 υπάρχουν επίσης τα Demon's Souls, Infamous, Foklore, Gran Turismo 5, Ridge Racer 7, Ninja Gaiden Σ, Valkyria Chronicles και Siren Blood Curse.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα