Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Home Cinema με budget 400 εως 450 ευρώ

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. θα ήθελα προτάσεις για αγορά στο παραπάνω budget. δεν με ενοχλεί το όλο σύστημα να μην έχει συσκευή αναπαραγωγής bluray καθώς διαθέτω ps3 , επίσης και το pc ειναι συνδεμένο με μία philips led tv 40 ιντσών. δίνω βάση στον ήχο και στην κατασκευή του συστήματος ( θα προτιμούσα ηχεία κολώνες ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δες τα ακόλουθα: ,

LG BH7520T, Panasonic SC BTT770, LG HX906TA, PIONEER BCS414, PIONEER BCS717.

Προσωπική προτίμηση το Samsung HTE5550! Είχα ανοίξει και εγώ το ίδιο θέμα χωρίς να δείξει ενδιαφέρων κανείς.. Το έχω ψάξει ιδιαιτέρως πολύ τόσο σε reviews ελληνικά όσο και ξένα και το έχω δεί και από κοντά και είναι σούπερ.. Δεν μου το πήρα δώρο τα Χριστούγεννα γιατί ξέμεινα λόγω εορτών!! λολ.... Σύντομα όμως! :)

για μενα πηγαινε εδω το εχω ψαξει αρκετά το θεμα αν και κατεληξα να φτιαξω μονος μου το ιδανικο συστημα

με ενυσχυτη και ηχεια ξεχωριστα

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Sony-Blu-ray-Player-Sony-Bdp-s590b-spiderman.htm

Sony BDV-N590 3D Set Home Cinema (5.1)

5 αστερια και βραβειο ως καλυτερο home cinema για το 2012 απο το whathifi.com ενα απο τα καλυτερα site-περιοδικα αν οχι το καλυτερο σε reviews

http://www.whathifi.com/review/bdv-n590

Best cinema system, Awards 2012. A hugely competitive system that looks and sounds every bit the all-in-one answer to home cinema on a budget

μα έτσι και αλλιώς για το Ν590 εννοώ που έχει γύρω στα 400 ευρώ. Το Ν890 πάει στα 550+ και δεν μπορώ να δώσω τόσα. Δεν βλέπω καμοία ουσιαστική διαφορά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ήχου και video.

Πριν λίγο σε άλλο τοπικ πιο δίπλα, πρότεινα το samsung E5550. Βλέπω παρόμοια πράγματα θες... Απο δυνατότητες διάβασε το ίδιο το θέμα... Δες post#8  http://www.insomnia.gr/topic/470404-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9/

Άκου το και σε κάποιο μαγαζί που το εχει ανοιχτό..Λογικά θα σε καλύψει μια χαρά. Εχω βαλει δυο μεχρο τωρα και το ενα κάλυψε ανετα σχετικά μεγάλο χώρο 8 Χ 6 μ.

Αν μπορέσω να βρω κάποιο μαγαζί να έχει κάτι στημένο θα ακούσω. Ο δικός μου χώρος σαλόνι ενιαίος δηλαδή ειναι στο μήκος περίπου 11 μέτρα και η τηλεόραση βρίσκεται στην άκρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...