kosmasgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα. θα ήθελα προτάσεις για αγορά στο παραπάνω budget. δεν με ενοχλεί το όλο σύστημα να μην έχει συσκευή αναπαραγωγής bluray καθώς διαθέτω ps3 , επίσης και το pc ειναι συνδεμένο με μία philips led tv 40 ιντσών. δίνω βάση στον ήχο και στην κατασκευή του συστήματος ( θα προτιμούσα ηχεία κολώνες ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Od1n Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δες τα ακόλουθα: , LG BH7520T, Panasonic SC BTT770, LG HX906TA, PIONEER BCS414, PIONEER BCS717. Προσωπική προτίμηση το Samsung HTE5550! Είχα ανοίξει και εγώ το ίδιο θέμα χωρίς να δείξει ενδιαφέρων κανείς.. Το έχω ψάξει ιδιαιτέρως πολύ τόσο σε reviews ελληνικά όσο και ξένα και το έχω δεί και από κοντά και είναι σούπερ.. Δεν μου το πήρα δώρο τα Χριστούγεννα γιατί ξέμεινα λόγω εορτών!! λολ.... Σύντομα όμως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Το samsung έπεσε πρώτο στο μάτι μου πριν κάν ανοίξω το thread. Ευχαριστώ. Θα κοιτάξω και τα άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swiftech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 για μενα πηγαινε εδω το εχω ψαξει αρκετά το θεμα αν και κατεληξα να φτιαξω μονος μου το ιδανικο συστημα με ενυσχυτη και ηχεια ξεχωριστα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Sony-Blu-ray-Player-Sony-Bdp-s590b-spiderman.htm Sony BDV-N590 3D Set Home Cinema (5.1) 5 αστερια και βραβειο ως καλυτερο home cinema για το 2012 απο το whathifi.com ενα απο τα καλυτερα site-περιοδικα αν οχι το καλυτερο σε reviews http://www.whathifi.com/review/bdv-n590 Best cinema system, Awards 2012. A hugely competitive system that looks and sounds every bit the all-in-one answer to home cinema on a budget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλό φαίνεται. Η εμπειρία μου από παλαιότερο home cinema της Sony ήταν πολύ καλή Φοβερός ήχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopont Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Η διαφορά το sony 590 και 890 σε ποιότητα ήχου ποια είναι? Γιατί αν είναι ταυτόσημη δεν αξίζει να δώσεις 200 ευρώ παραπάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 μα έτσι και αλλιώς για το Ν590 εννοώ που έχει γύρω στα 400 ευρώ. Το Ν890 πάει στα 550+ και δεν μπορώ να δώσω τόσα. Δεν βλέπω καμοία ουσιαστική διαφορά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ήχου και video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Πριν λίγο σε άλλο τοπικ πιο δίπλα, πρότεινα το samsung E5550. Βλέπω παρόμοια πράγματα θες... Απο δυνατότητες διάβασε το ίδιο το θέμα... Δες post#8 http://www.insomnia.gr/topic/470404-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9/ Άκου το και σε κάποιο μαγαζί που το εχει ανοιχτό..Λογικά θα σε καλύψει μια χαρά. Εχω βαλει δυο μεχρο τωρα και το ενα κάλυψε ανετα σχετικά μεγάλο χώρο 8 Χ 6 μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Αν μπορέσω να βρω κάποιο μαγαζί να έχει κάτι στημένο θα ακούσω. Ο δικός μου χώρος σαλόνι ενιαίος δηλαδή ειναι στο μήκος περίπου 11 μέτρα και η τηλεόραση βρίσκεται στην άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα