Geork7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Eχω εδω και 1μιση περιπου χρονο το samsung i5800, ή αλλιως Galaxy 3. Σε αυτο έχω περάσει την custom rom του Κυρίλλου,την 10.6 και γενικά το κινητό πάει τζάμι για τις δυνατότητές του. Έχω όμως ένα μεγάλο πρόβλημα με τα ακουστικά του. Τόσο τα stock όσο και τα ehs62 headphones ,τα οποία τα αγόρασα σήμερα , όποτε τα συνδέω ακούγονται χάλια. Ο ήχος είναι λες και ακούγεται απο πηγάδι,και η ανθρώπινη φωνή ίσα που ακούγεται ,τόσο στην αναπαραγωγή μουσικής,όσο και στην κλήση. Αναγκάζομαι έτσι να το βάλω σε mono downmix για να ακούγεται η φωνή,και αυτό με ασχημα αποτελέσματα,αλλα όχι απαγορευτικά. Και απο την άλλη ,το μικρόφωνο δεν δουλεύει καθόλου. Δεν είναι θέμα ακουστικών ,τα δοκίμασα στο Galaxy 3 mini του πατέρα μου χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει μόνο με τα ακουστικά της samsung. όταν βάζω ακουστικα απλά(χωρίς μικρόφωνο),άλλης εταιρίας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον ήχο. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει,και μου φαίνεται απίθανο να σαμποτάρουν έτσι στη samsung τα ίδια τους τα αξεσουάρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα