giokou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Εχουμε πει 100000 φορέςςςςς....gaming και mouse = deathadder. Ασύρματο... nope...γαι πολούς και δίαφορους λόγους.... Keyboard αν μπορείς μηχανικό...τότε είσαι gg... απο switches Black / Brown άντε και RED ... Blue είναι για γράψιμο ή για να δείξεις στους φίλους οτι κάτι κάνεις... cheers Μη με τρελαίνεις! Μη με τρελαίνεις! Μη με τρελαίνεις! Ποιοι ακριβώς το είπαμε ότι ''gaming και mouse = deathadder. ??? Εγώ δεν είμαι εσύ, ούτε εσύ εγώ. Το ποντίκι το πήρε ήδη, οπότε προς τι το πέρα για πέρα άσκοπο σχόλιο??? Θα έρθετε στα σύγκαλά σας χρονιάρες μέρες? Πρώτα διαβάζουμε όλα όσα έχουν ήδη γραφτεί και μετά απαντάμε... να σαι καλα σ ευχαριστω ....μηπως μπορεις να με βοηθησεις με τις ρυθμισεις του ποντικιου στο call of duty blk ops παιζω σε τιβι 40 ιντσων με αναλυση 1360χ768,τα fps που δειχνει το game ειναι 55-60.....η οποιος αλλος ξερει κατι ας γραψει γτ ολα αυτα μου μοιαζουν κινεζικα Φίλε chris δε καταλαβαίνω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Εξήγησε αναλυτικά.
LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Φίλε μου μην τρελαίνεσαι... Για τον λόγο ότι ακριβώς έχουν γίνει πολλά παρόμοια ποστ .... αυτό το "Πρώτα διαβάζουμε όλα όσα έχουν ήδη γραφτεί και μετά απαντάμε..." θα πρεπε να το πεις σε κάποιον άλλον και όχι σε μένα... Εγώ όταν θέλω να κάνω μια αγορά ... (ας πούμε για κάποιο hardware)... Επειδή αυτά κοστίζουν και δεν είναι γκοφρέτα που την δοκιμάζεις και αν σου αρέσει την ξαναπαίρνεις... κάνω την έρευνα αγοράς μου. Αν για κάποιο λόγο είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ και δεν έχεις ιδέα τι ψάχνεις έρχεσαι καλή ώρα σε ένα τέτοιο ποστ και ρωτάς... "Ψιτ μάγκες ...θέλω να πάρω ένα cpu... το θέλω γι αυτό και γι αυτό το λόγο"... και λογικά θα πάρει της απαντήσεις που πρέπει... Αν βαριέσαι να το κάνεις και απλά ρωτάς ...θέλω ένα cpu ...θα βγει ο καθένας από κάτω και θα λέει το μακρύ του και το κοντό του... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ--> Το "ΕΞΤΡΙΜ GAMING" για μένα είναι 3 μέρες non-stop... οπότε οτιδήποτε σε WIRELESS το απορρίπτω... Τέλος το τι αρέσει σε ΕΜΑΣ δεν σημαίνει οτι θα αρέσει και στους άλλους... η δική μου πρόταση δεν είναι απλά ΤΙ ΕΧΩ ΕΓΩ... Έχω ρίξει το ΑΠΕΙΡΟ διάβασμα και ψάξιμο για το οτιδήποτε έχω αγοράσει μέχρι τώρα και με τι σειρά μου προσπαθώ μέσα από τις όποιες προτάσεις μου να βοηθήσω αυτούς που το χρειάζονται και το ζητάνε... Αν πάλι αυτοί που ζητάνε τις προτάσεις μας και στο τέλος κάνουν πάλι το δικό τους οκ... its not my money ! Cheers...
giokou Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Όλα ωραία και καλά φίλε μου. 1. Δε θεωρώ σωστό, το να έχει ήδη κάνει ο άλλος την αγορά και να έρχεσαι εκ των υστέρων και να γράφεις αυτά που γράφεις. Εσύ το θεωρείς σωστό? 2. Τα περί extreme gaming τα εξηγήσαμε αμφότεροι με τον chris και τα εξαντλήσαμε ήδη παραπάνω. Συμφωνήσαμε ότι άλλο το extreme gaming για μένα, άλλο για σένα, άλλο γι' αυτόν κτλ κτλ κτλ Οπότε ποιος ο λόγος που απάντησες έτσι όπως απάντησες σε τετελεσμένο γεγονός? Αυτή είναι η εύλογη απορία μου εξ αρχής.
LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν κατάλαβα τι παρέλαβε...keyboard ή mouse ? Το ότι επέλεξε δε σημαίνει ότι επέλεξε και σωστά... Αν γνώριζε τι να πάρει δε θα έκανε εξαρχής το thread... σωστά ? Κατά τη γνώμη μου δεν επέλεξε σωστά αλλά όπως είπα και πριν ...its not my money! Όπως και να έχει το forum είναι ανοιχτό για πολύ κόσμο...τα thread μπορεί παραμείνουν και να τα συμβουλεύεται ο καθένας για μελλοντική χρήση... Δεν νομίζω ότι επειδή ο συγκεκριμένος επέλεξε κάτι θα πρέπει να το κλείσουμε και από δω και πέρα οποίος ενδιαφέρετε για mouse / keyboard να παίρνει το συγκεκριμένο που επέλεξε και ο φίλος μας... Cheers
chris cs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 το προβλημα μου εχει να κανει με τα dpi και το sensitivity game του call of duty blk ops, με λιγα λογια σαν να μην ακουγε καλα το ποντικι (οχι λαγκ κ αλλα τετοια,καμια σχεση το ποντικι ειναι σουπερ)απλα δεν μπορουσα να βρω το σωστο παντρεμα κ να εκμεταλευτω τα 6400 dpi,καπου διαβασα πως καποιος ειχε το ρατ 7 κ επαιζε με dpi 5600 kai sensitivity 1,2-2(μετριτης του call)τεσ παντ απλα ρωτησα αν εχει κανεις ιδεα στο ποσο πρεπει να το ρυθμισω....να πω στον φιλο lunatic πως το πισι μου ειναι σε σαλονι συνδεμενο με τιβι 40αρα κ οχι σε γραφειο και δεν μπορω να απλωνω usb μπαλαντεζες οποτε τα ενσυρματα δεν μου κανουν οσο για την επιλογη μου το αν εκανα καλα η οχι θα δειξει το προσεχες μελλον παντως μεχρι στιγμης για 3η μερα το ποντικι ειναι διαμαντι πληκτρολογιο δεν αγορασα ακομα προς το παρον εχω το logitech mk 710,αν βγει κατι καλο ασυρματο στο μελλον κ ειναι καθαρα για παιχνιδια τοτε στανταρ θα το τσιμπισω κ αυτο
LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπάρχει ΣΩΣΤΟ dpi... το dpi και τις άλλες ιδιότητες του mouse κτλ θα τα ρυθμίσεις με το προσωπικό σου γούστο και θα είναι ανάλογα με το κατά πόσο εσύ μπορείς να παίξεις σωστά και όπως θέλεις... Δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι αν έχεις περισσότερο dpi ότι θα είσαι και πιο αποτελεσματικός ... ίσα ίσα που αν έχεις μάθει με χαμηλό ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ Μου θυμίζει περίπτωση που οι πιο πολλοί αγοράζουν ψηφιακή φωτογραφική με βάση τα.... megapixel... ROFL δηλαδή ΕΛΕΟΣ. Κατ'εμέ και τώρα που είπες τι game παίζεις θα προτιμούσα το deathadder στα σίγουρα γιατί έχει πολύ καλύτερο Sensor* (http://www.techpowerup.com/reviews/Razer/DeathAdder/) και κοστίζει τα μισά λεφτά. Όπως και να έχει τώρα είναι αργά οπότε κοίτα να χαρείς αυτό που πήρες...σου ξαναλέω για ρυθμίσεις κτλ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ... να το ρυθμίσεις πως βολεύει ΕΣΕΝΑ η δική μου συμβουλή για να έχεις καλύτερο calibrάρισμα να βάλεις την ρύθμιση του mouse απο το Control Panel στο 6 για να έχεις 1:1 ratio of mouse movement to cursor movement ... Aυτά ! Υγ... Τσέκαρε -> http://www.youtube.com/watch?v=MbinkRoWrRY
chris cs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 σ ευχαριστω φιλε μου για τις συμβουλες σου αφου πηρα τον ρατατουλι 9 θα τον λιωσω
LuNaTiC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Sounds like a plan ! /Τα αγγλικά τα παίρνει σαν greeklish !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα