Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το οτι κανει 100+ ευρω δεν μου λεει κατι?

Μια φορα θα σου κλεισει απο μπαταρια ή θα κολλησει ή το οτιδιποτε.

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμεθα, αγαπητέ...

Μη παραπλανείς κόσμο. Δεν ξέρω αν σου έτυχε κάτι τέτοιο, αλλά αν ναι, δεν σημαίνει ότι θα τύχει ντε και καλά στον καθένα. Αυτού του είδους η ισοπεδωτική λογική μ' εκνευρίζει τα μάλα.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμεθα, αγαπητέ...

Μη παραπλανείς κόσμο. Δεν ξέρω αν σου έτυχε κάτι τέτοιο, αλλά αν ναι, δεν σημαίνει ότι θα τύχει ντε και καλά στον καθένα. Αυτού του είδους η ισοπεδωτική λογική μ' εκνευρίζει τα μάλα.

δεν ειναι καθολου ισοπεδωτικη.

μιλαει για extreme gaming.

εμενα οταν μου λενε extreme gaming δεν μου ερχετε στο μυαλο απλα πολλες ωρες παιχνιδιου αλλα και τουρνουα και ολα αυτα.

δεν μπορω να παιζω εναν αγωνα για λεφτα και ετυχε να κολλησει το mouse για 0.1 δευτερα και να γινει της π******ς .

Δημοσ.

στο extreme gaming απαγορευονται τα ασυρματα για αρκετους λογους! αν εχετε δει τουρνουα gaming series ολα ειναι ενσυρματα και παντα μηχανικα πληκτρολογια!

mouse : 1)  https://www.skroutz.gr/s/288254/Razer-Naga-Molten-Special-Edition.html αυτο το εχω εγω και το εχω καψει απειρες μερες και δεν με εχει *πουλησει ουτε για μισο second*

2) https://www.skroutz.gr/s/447800/Razer-Naga-Hex.html το πηρε ο κολλητος μου !πολυ καλο ποντικι σε ολα του 

keyboard τωρα ειναι ποσα θες να δωσεις......  

1) https://www.skroutz.gr/s/286068/Razer-BlackWidow.html  πιστευω πολυ vfm για razer και αυτα που προσφερει!

αλλιως μετα ανεβαινεις αρκετα σε λεφτα !

(εχω και το G9x mouse αλλα το razer ειναι μια κλαση πανω)

Δημοσ.

δεν ειναι καθολου ισοπεδωτικη.

μιλαει για extreme gaming.

εμενα οταν μου λενε extreme gaming δεν μου ερχετε στο μυαλο απλα πολλες ωρες παιχνιδιου αλλα και τουρνουα και ολα αυτα.

δεν μπορω να παιζω εναν αγωνα για λεφτα και ετυχε να κολλησει το mouse για 0.1 δευτερα και να γινει της π******ς .

Άνθρωπέ μου καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς, αλλά αυτό δεν προκύπτει απ' τα γραφόμενα του φίλου που άνοιξε το παρόν θέμα.

Στον τίτλο λέει μεν για extreme gaming, αλλά μου απάντησε αυτό:

βασικα οταν εννοω e.gaming,εννοω για πολλες ωρες.

Λοιπόν επειδή κι εγώ 1.5 χρόνο τώρα παίζω πολλές ώρες με το X8 πολλά και ποικίλα παιχνίδια, απάντησα όπως απάντησα!

Το Χ8 ασύρματο mouse, δεν έχει χαμπαριάσει ΤΙΠΟΤΑ λέμε! Άριστη απόκριση και άψογη ποιότητα ως τώρα. Να πω ψέμματα, δεν υπάρχει! Οπότε του πρότεινα το RAT9 ως κορυφαίο ασύρματο και gaming ποντίκι!

Άλλο το extreme gaming που εσύ εννοείς κι άλλο το εξαντλητικό gaming πολλών ωρών. Είναι τεράστια η διαφορά. ;)

Κατάλαβες τώρα, τι εννοούσα?

A και που 'σαι, διάβαζε και κανα review. Αν δεν γνωρίζεις, παρακαλώ πολύ μη σχολιάζεις ισοπεδωτικά.

Το RAT 9 έρχεται με 2 μπαταρίες λιθίου που συνολικά διαρκούν 18 ώρες ασταμάτητου gaming.

http://www.youtube.com/watch?v=TlKtfy5wMcM

Μιλάμε για την απόλυτη παραμετροποίηση (τόνοι χαρακτηριστικών software + hardware) με εξαιρετική ποιότητα από τη συσκευασία μέχρι το προϊόν καθεαυτό...

• Super Moderators
Δημοσ.

keyboard τωρα ειναι ποσα θες να δωσεις......  

1) https://www.skroutz.gr/s/286068/Razer-BlackWidow.html  πιστευω πολυ vfm για razer και αυτα που προσφερει!

αλλιως μετα ανεβαινεις αρκετα σε λεφτα !

blue switches για gaming? :P

το steelseries κλάσης ανώτερο και φτηνότερο...

• Like 3
Δημοσ.

Οκ τοτε παω πασο με αυτα τα λεγομενα αλλα και παλι μουτα το ασυρματο.

Επισης 18 ωρες ? 

Καθε μερα θα πρεπει να τις φορτιζω? λολεν?

εκτος αν το extreme για εσας ειναι 8ωρο και γιοκ(with no offense)

Δημοσ.

Μα ακόμα να καταλάβεις???  :mad:

Το extreme gaming δεν είναι αντικειμενικά μετρήσιμο μέγεθος. Αντικειμενικά μεν εννοούμε πολλές ώρες, αλλά και πάλι διαφέρει σημαντικά ανάλογα το άτομο.

Πχ για σένα είναι 24ωρο? Εμ τότε έχεις άλλα προβλήματα, με το συμπάθειο κιόλας φίλε μου (no offence).

Εγώ έχω παίξει παλιότερα, περίοδος 2004-2006, μέχρι και 13 ώρες συνεχόμενα αλλά μόνο σε 2-3 συγκεκριμένα παιχνίδια και με διαλείμματα απ' το ένα παιχνίδι στο άλλο. Απ' το 2006 και μετά το extreme είναι για μένα το 8ωρο.

Όσο για τη φόρτιση, ε όταν εσύ ξεκουράζεσαι, αυτό θα φορτίζει... 

* Για νορμάλ χρήση η αυτονομία του RAT 9 είναι 4 μέρες με τη μία μπαταρία.

Δημοσ.

Το πιό σημαντικό πράγμα στο ποντίκι είναι να έχει καλό sensor. Ποντίκια με τα καλύτερα sensors είναι τα G400, Savu, Deathadder (όχι όλα), Zowie AM, τα αναμενόμενα Ninox και 1-2 άλλα. Απο εκεί και πέρα μπαίνουν οι προτιμήσεις σε μέγεθος, grip, κουμπιά, DPI etc. π.χ. το Deathadder δουλεύει καλύτερα στα 1800DPI, το Savu στα 800DPI και το Zowie στα 1150DPI. Βρές 2-3 που σε ενδιαφέρουν, διάβασε reviews και διάλεξε.

Για KB προτιμότερα τα black switches από τα blue για games, οπότε SS > Razer.

Δημοσ.

μαλλον θα καταληξω στο ρατ 9 ,τωρα αν κλαιω τα λεφτα μου σε καποια φαση θα πω το γνωστο "παιξαμε και χασαμε...τουλαχιστον παιξαμε" :ph34r:

Δημοσ.

μαλλον θα καταληξω στο ρατ 9 ,τωρα αν κλαιω τα λεφτα μου σε καποια φαση θα πω το γνωστο "παιξαμε και χασαμε...τουλαχιστον παιξαμε" :ph34r:

Μη τρελαίνεσαι φίλε μου, με όλα αυτά που γράφουν μερικοί.

Παρακολούθησε 2-3 σοβαρά reviews στο youtube για το συγκεκριμένο mouse και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. 

Εγώ δεν επιμένω, απλά αποσαφήνισα τα περί extreme gaming και παρέθεσα 2-3 στοιχεία παραπάνω για το συγκεκριμένο. ;)

• Like 1
Δημοσ.

χρονια πολλα,καλη χρονια σε ολους....επιτελους το χω στα χερια μου απο χθες το απογευμα ακομα,ειναι λιγο περιεργο μεχρι να το συνηθισω στο χερι αλλα κατα τα αλλα  ΜΑΜΑΕΙ Κ ΔΕΡΝΕΙ :D

• Like 1
Δημοσ.

να σαι καλα σ ευχαριστω :)....μηπως μπορεις να με βοηθησεις με τις ρυθμισεις του ποντικιου στο call of duty blk ops παιζω σε τιβι 40 ιντσων με αναλυση 1360χ768,τα fps που δειχνει το game ειναι 55-60.....η οποιος αλλος ξερει κατι ας γραψει γτ ολα αυτα μου μοιαζουν κινεζικα :P

Δημοσ.

Εχουμε πει 100000 φορέςςςςς....gaming και mouse = deathadder.

Ασύρματο... nope...γαι πολούς και δίαφορους λόγους....

Keyboard αν μπορείς μηχανικό...τότε είσαι gg... απο switches Black / Brown άντε και RED ... Blue είναι για γράψιμο ή για να δείξεις στους φίλους οτι κάτι κάνεις... :)

cheers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...