Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για extreme δε ξέρω, διότι δεν έχω gpu υψηλής απόδοσης, αλλά για gaming γενικά μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι το Sidewinder X8 ασύρματο mouse που έχω δε κωλώνει πουθενά! Έχω παίξει από fps μέχρι rts με την ίδια ευκολία και απόδοση.

Φυσικά εγώ μιλώ για το συγκεκριμένο, αλλά υπάρχουν κι άλλες επιλογές. ;)

Επίσης για keyboard εγώ έχω το κορυφαίο vfm (κατά πολλούς) Sidewinder X4 ενσύρματο με υπεραρκετά χαρακτηριστικά για τη κατηγορία του. Πάλι όμως υπάρχουν αρκετές άλλες επιλογές.

Το μόνο που μένει είναι να μας πει ο φίλος, τι εννοεί ακριβώς όταν λέει extreme gaming...

Δημοσ.

βασικα οταν εννοω e.gaming,εννοω για πολλες ωρες.οπως σου εχω αναφερει κ πιο παλια φιλε μου giokoy απο microsoft ειχα κακη εμπειρια κ δεν θελω να ξανα αγορασω περιφεριακα τησ συγκεκρημενης μαρκας.το μπατζετ μου ειναι 150 ευρο κ για τα 2.θελω να ναι ποιοτικα κ να αξιζουν τα λεφτα  τους....

Δημοσ.

ειμαι αναμεσα στο:  http://www.skroutz.gr/s/2281193/Mad-Catz-Cyborg-V7.html και στο http://www.skroutz.gr/s/286933/Mad-Catz-Cyborg-R-A-T-9.html η στο ιδιο πληκτρολογιο κ στο http://www.skroutz.gr/s/282451/Mad-Catz-Cyborg-R-A-T-7.html.......τι θα επιλεγατε και γιατι?

οποιος εχει καποια εμπειρια απ τα συγκεκριμενα ας μου πει την γνωμη του :)

rat7*

Δημοσ.

Δεν έχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα, διότι είναι πολυυυυυυυυυυυ άνω του budget μου!!!

Όμως έχω δει αρκετά vids κι έχω διαβάσει reviews. Αν είσαι τόσο μα τόσο πωρωμένος για το RAT 9 και δεν τα λυπάσαι τα μαρούλια, μιας και είναι τσουχτερό, τότε πάρτο με τρέλα και κορδέλα!!! Αλλιώς RAT 7.

Για το keyboard το V7 έχω διαβάσει τα καλύτερα κι αν είχα τα 40€ παραπάνω πριν κανα δυό βδομάδες γι' αυτό θα πήγαινα! ;)

Τα προϊόντα Cyborg σε φτιάχνουν άγρια και μόνο που τα βλέπεις και μετά άντε να μαζέψεις τους σίελους απ' τα πατώματα! :P

Έλα όμως που έχουν και ποιότητα και πληθώρα παραμετροποιήσιμων χαρακτηριστικών...!

Δημοσ.

το μονο μου κολλημα ειναι αυτο που λενε τα παιδια εδω μεσα πως wireless  και gaming  δεν πανε μαζι(αυτο για το ποντικι) τωρα οσο αναφορα τα φραγκα αφου την παλευουμε ακομα ιτσ οκει,μ αρεσει να αγοραζω ποιοτικα για να αντεξουν καιρο κ να κανουν σωστα την δουλεια τους ;)

Δημοσ.

Φίλε μου δε μιλάμε για οποιοδήποτε ασύρματο gaming mouse. Μιλάμε για το RAT 9 των 115€+...

Σε ενσύρματο γλυτώνεις φράγκα με το RAT 7 και είσαι και πάλι ΟΚ.

Να θυμήσω τι έχω ήδη γράψει:

Για extreme δε ξέρω, διότι δεν έχω gpu υψηλής απόδοσης, αλλά για gaming γενικά μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι το Sidewinder X8 ασύρματο mouse που έχω δε κωλώνει πουθενά! Έχω παίξει από fps μέχρι rts με την ίδια ευκολία και απόδοση.

Παίζω πολλές ώρες και πολλά fps, καταλαβαίνεις τι απαιτήσεις έχουν τα fps έτσι?

Κι εσύ ακόμα ρωτάς για το RAT 9 που έχει περίπου 50€ διαφορά απ' το X8 και άπειρες παραμετροποιήσεις.......................

Δημοσ.

Σε ολα τα παραπανω ενα μεγαλο Χ απο εμενα.

Θα συμφωνησω με τον thresh μονο για το 6gv2.

Για ποντικι μετα το DeathAdder ή με λιγα πιο πολλα το naga ή vengeance m90.

Επισης μετρα και αλλα 10-15 ευρω για ενα mousepad μεσα σε αυτο το budget και εισαι κομπλε.

Φίλε μου δε μιλάμε για οποιοδήποτε ασύρματο gaming mouse. Μιλάμε για το RAT 9 των 115€+...

Σε ενσύρματο γλυτώνεις φράγκα με το RAT 7 και είσαι και πάλι ΟΚ.

Να θυμήσω τι έχω ήδη γράψει:

Παίζω πολλές ώρες και πολλά fps, καταλαβαίνεις τι απαιτήσεις έχουν τα fps έτσι?

Κι εσύ ακόμα ρωτάς για το RAT 9 που έχει περίπου 50€ διαφορά απ' το X8 και άπειρες παραμετροποιήσεις.......................

Το οτι κανει 100+ ευρω δεν μου λεει κατι?

Μια φορα θα σου κλεισει απο μπαταρια ή θα κολλησει ή το οτιδιποτε.

Δημοσ.

βασικα ασχολουμαι με τα παιχνιδια 1 χρονο περιπου,απο fps  και κατι αλλες συντομευσεις τετοιου ειδους δεν εχω ιδεα τι ειναι,απλα ειχα μια κακη εμπειρια με το ποντικι sidewinder x8 κ θελω κατι καλο κ ποιοτικο οπως αναφερω κ πιο πανω κ επειδη εχετε οι πιο πολλοι εμπειρια εδω μεσα απλα ζηταω την γνωμη σας ....περιμενω κ αλλες γνωμες κ σας ευχαριστω ολους :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...