Thanoucos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Περιμένουμε με αγωνιά.Ανυπομονώ να δω ποσό όμορφο θα βγει.
Doc1355 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ ανυπομονώ να συμμαζευτεί και το δωμάτιο μου κάποια στιγμή
Thanoucos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εγώ ανυπομονώ να συμμαζευτεί και το δωμάτιο μου κάποια στιγμή Όταν είναι έτοιμο το pc το οποίο θα βγει πανέμορφο μετά θα φτιαχτεί και το δωμάτιο.
SharkGamer007 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ειδα κάθε σελίδα του topic με την δουλεία σου και το μόνο που έχω να πω είναι πως εχεις κάνει παρα μα παρα πολύ καλή δουλειά με έχεις αφήσει άφωνο :confused: :confused: :confused: 2
Doc1355 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ειδα κάθε σελίδα του topic με την δουλεία σου και το μόνο που έχω να πω είναι πως εχεις κάνει παρα μα παρα πολύ καλή δουλειά με έχεις αφήσει άφωνο :confused: :confused: :confused: Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Ελπίζω η συνέχεια να σου αρέσει ακόμα περισσότερο
SharkGamer007 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δεν κάνει τίποτα φίλε μου Και εγώ περιμένω με αγωνία για την συνέχεια !!!
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Σήμερα ήρθε ένα μικρό πακετάκι απο Πορτογαλία! Το site το οποίο έγινε η παραγγελία είναι το http://www.coldzero.eu!!!Λίγοι θα το γνωρίζουν πιστεύω αλλα θα βρείτε ωραία πραγματάκια και ωραίες ιδέες που μπορείτε να υλοποιήσετε και μονοι σας στα κουτιά σας Να πω ένα ευχαριστώ στον Ricardo λοιπόν για την άμεση απάντηση σε όλα τα mail και για την βοήθεια. Thanks Patuga M3-M4 φρεζάτες και Socket Head απο 6mm εώς 35mm! Δέν θα χρειαστώ όλες αυτές εννοείται,οι μισές θα πάνε σε φιλαράκι απο το forum!Απο βδομάδα η συνέχεια 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 damn, στην αρχή νόμιζα ότι έβλεπα μπάφο στα σακουλάκια 7
Doc1355 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 damn, στην αρχή νόμιζα ότι έβλεπα μπάφο στα σακουλάκια Xαχαχαχα ωραίος!
Millennium Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 damn, στην αρχή νόμιζα ότι έβλεπα μπάφο στα σακουλάκια Χαχ κ'εγω για μια στιγμή ξεγελάστηκα... 1
dimitris21gr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ρε τρελέ τι κάνεις εκεί πέρα!!! Από σήμερα ξεκίνησα να κοιτάζω το θέμα και έχω μείνει πραγματικά άφωνος!!! Δεν έχω ξαναματαδεί τέτοιο πράγμα!! Δεν χάνω με τίποτα την συνέχεια!!!! Σου βγάζω το καπέλο!!!
Doc1355 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Ρε τρελέ τι κάνεις εκεί πέρα!!! Από σήμερα ξεκίνησα να κοιτάζω το θέμα και έχω μείνει πραγματικά άφωνος!!! Δεν έχω ξαναματαδεί τέτοιο πράγμα!! Δεν χάνω με τίποτα την συνέχεια!!!! Σου βγάζω το καπέλο!!! Nα΄σαι καλά ρε φίλε! Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια,πραγματικά με κάνετε να συνεχίζω με περισσότερη όρεξη!
area51 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια,πραγματικά με κάνετε να συνεχίζω με περισσότερη όρεξη! Και περισσότερο άγχος, όχι μόνο όρεξη. Είσαι υποχρεωμένος να πετύχεις με βάση την προηγούμενη εικόνα του κουτιού που πόσταρες. Συγχαρητήρια και από μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα