Προς το περιεχόμενο

..The Animus Project..

Doc1355

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 416
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μια ιδεα θα ηταν να βαλεις ενα σκληρο στο κατω μερος αναμεσα στο radiator και στο τροφοδοτικο μεσα στο κουτακι π σ εδειξε η Κarmen με πατεντα αλλα δεν ξερω αν θελεις να βαλεις δοχειο πληρωσεως η αντλια εκει

Eκεί ελεγα να τον βάλω τον ένα μαζί με το Scythe Himuro (δεν θα γεμίζει και σκόνη απο το fan) αλλα το θέμα είναι πως με την καλύπτρα που σκέφτομαι να κάνω ο αέρας που θα μπαίνει απο τον μπροστά ανεμιστήρα ίσως παγιδεύεται στο κάτω μέρος όπου θα είναι ο σκληρός και ανεβάζει θερμοκρασία!

Οπότε πάμε σε άνοιγμα χαραμάδας(?) στην καλύπτρα για να μπορεί να φεύγει ο αέρας προς τα πάνω ή σε τρύπα για ανεμιστήρα πάνω στην καλύπτρα που το βλέπω λίγο χλωμό γιατί μου αλλάζει τα σχέδια της καλύπτρας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν ανοιξεις τρυπουλες κατω απο το δισκο και τον βαλεις χωρις την θηκη τι λες? φαινεται ωραιος με το carbon! η να βαλεις ανεμιστηρα κατω απο τον δισκο που να φυσαει προς τα κατω ομως

πές τα ρε φιλαράκο... όλα πάνε τέλεια μέχρι τώρα!!!

Άντε ρε, φίλος είσαι εσύ? :devil:

Αντί να του πας εκεί δυο κοπέλες με ελαφριά ένδυση να του σκουπίζουν τον ιδρώτα να μην λερώσει τα κομμάτια που κόβει, κάθεσαι αραχτός, πίτσα-μπύρα-καναπέ και σχολιάζεις :P :P :P

Εύγε Μάνο, φαίνεται πως κάνεις πολύ καλή δουλειά! Πρόσεχε μόνο να μην το παρακάνεις ωραίο, γιατί βλέπω να σε χώνει το άλλο το λαμόγιο :rolleyes:

• Like 1

χαχαχαχα δεν παίζεσε ρε.... η ώρα της μόντας είναι ιερή και δεν χρειάζονται γυναίκες γιατί αντί να μοντάρεις το pc θα μοντάρεις άλλα... το αποτέλεσμα βγαίνει καταπληκτικό και μόλις τελειώσει το δικό του έρχετε σειρά το δικό μου οπότε καταλαβαίνεις...

Βρε εγώ το καταλαβαίνω αφού σε ξέρω τι είσαι... Ο Μάνος δεν ξέρω αν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα!!! :X

με ξέρει καλά το φιλαράκι μου τι τρέλα κουβαλάω γιατί είναι και αυτός μια απο τα ίδια... την παροιμία την ξέρεις?

αμα δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε :P

• Like 1

Βρε εγώ το καταλαβαίνω αφού σε ξέρω τι είσαι... Ο Μάνος δεν ξέρω αν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα!!! :X

Αστα φίλε γιατί εγώ τον ξέρω πολύ καλύτερα που τον έχω καθε μέρα εδώ...Μια χαρά είσαι στην Θεσσαλονίκη μη μιλάς καθόλου :P

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!

Συγχαρητήρια doc... Απίστευτο και εντυπωσιακό εγχείρημα... 

Να΄σαι καλά ρε παίχτη! Stay tuned

• Like 1

Απο βδομάδα που θα υπάρχει χρόνος θα έχουμε αρκετά μεγάλο update!

Αύριο λογικά μου έρχονται και οι βίδες που περιμένω..

• Like 1

Σχέδον έτοιμα τα σχέδια για τα covers στο Corel!

Μέχρι την άλλη βδομάδα πιστεύω πως θα τα έχω κόψει και αυτά και θα τα έχω στα χέρια μου για τοποθέτηση :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...