RcManiac Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μιλας για custom και μονο για τον επεξεργαστη; Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Όλο το σύστημα , έχω waterblock για την κάρτα και λέω μπας και το χρησιμοποιήσω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Όλο το σύστημα , έχω waterblock για την κάρτα και λέω μπας και το χρησιμοποιήσω ... Ανάλογα το τι ζητάς,τι κουτί έχεις κτλ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Άριστος Μάνο! Νίκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Χεχεχε ελα ρε τρελε,ευχαριστω! Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagenrider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ειπα να στο πω..αν κ το θεωρω περιτο..ειναι ενα αριστουργημα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 ειπα να στο πω..αν κ το θεωρω περιτο..ειναι ενα αριστουργημα.. Να΄σαι καλά ρε Γιώργο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 μοιαζει με δουλεια επαγγελματια (ΕΙΝΑΙ δουλεια επαγγελματια) οτι και να σου πουν/γραψουν δεν ειναι αρκετο ουτε να περιγραψει ουτε να συγχαρει, αν και η δικη σου ικανοποιηση ειναι το μεγαλυτερο μπραβο στην δουλεια σου Αν ημουν Ubisoft θα κατεβαινα Ελλαδα για να προμοταρω καθε νεο Assassins Creed παρεα με το pc σου! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poten159 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Τρελλη δουλεια!! Respect 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 <p>μοιαζει με δουλεια επαγγελματια (ΕΙΝΑΙ δουλεια επαγγελματια)</p> <p>οτι και να σου πουν/γραψουν δεν ειναι αρκετο ουτε να περιγραψει ουτε να συγχαρει, αν και η δικη σου ικανοποιηση ειναι το μεγαλυτερο μπραβο στην δουλεια σου</p> <p> </p> <p>Αν ημουν Ubisoft θα κατεβαινα Ελλαδα για να προμοταρω καθε νεο Assassins Creed παρεα με το pc σου!</p> Χεχε αν και λιγο too much σε ευχαριστω παααααρα πολυ για τα καλα σου λογια φιλαρακι Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archer-Gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Συγχαρητηρια και απο εδω φιλε πολυ καλη δουλεια (Mad gamer απο το the lab ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwsths09 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Χαιρετώ και πάλι! Ήρθαν λοιπόν και τα τελευταία πραγματάκια που περίμενα και είπα λοιπόν να δώσω ένα τέλος στο project που τόσο πολύ αγαπώ και περιμένω μήνες τώρα Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο κατά την ταπεινή μου γνώμη με δικαιώνει απέναντι στα παιδιά που είπαν ότι κακώς "χαλάω" το κουτί γιατί είναι ήδη ωραίο ή ότι θα πρέπει να προσπαθήσω ώστε το αποτέλεσμα να βγεί καλύτερο άρα και να αξίζει η όλη διαδικασία. Σχετικά με το στήσιμο της υδρόψυξης θέλω να πω 1-2 πράγματα που είδα και έκανα καθώς με ρωτάνε αρκετά παιδιά αν είναι δύσκολο κτλ.. Το να στήσεις ένα loop είναι πολύ εύκολο αρκεί αυτό που κάνεις να το κάνεις με προσοχή,δυσκολίες στην πράξη θα συναντήσετε και σίγουρα θα αλλάξετε κάποια πράγματα γιατί απλά δεν θα βολεύει να γίνουν όπως είχατε σκεφτεί! Ψάξτε,πάρτε ιδέες,μελετήστε το κουτί σας αλλά κυρίως ΡΩΤΗΣΤΕ (όπως έκανα και εγώ πολύ πρίν ξεκινήσω) πρίν κάνετε κάτι που δεν γνωρίζεται ή αγοράσετε κάτι που σας είναι άχρηστο-μή συμβατό κτλ.. Η εμπειρία μου λοιπόν με το στήσιμο του loop μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και πραγματικά το διασκέδασα πολύ! Enough talking όμως,θα αφήσω τις φωτογραφίες να πουν τα υπόλοιπα Σόρρυ αν κούρασα με τις πολλές φωτογραφίες παιδιά Να πώ πως έχω σκοπό μόλις βρώ λίγο χρόνο να βγάλω και λίγες ακόμα φωτογραφίες στο φώς του ήλιου ώστε να φανούν καλύτερα οι λεπτομέριες!!! Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν-υποστήριξαν και πραγματικά ελπίζω το αποτέλεσμα να σας αρέσει,εγώ το λάτρευω Next update: Temps - Overclocking - Benchmarks please shut up and take my money Ποσα θες ρε φιλε? Θα κανουμε σκληρες διαπραγματευσεις Περα απ' την πλακα πολυ καλη δουλεια ρε φιλε!!!! Το σκεφτηκες να δουλεψεις σε καμια εταιρια? Αν θες φτιαχνουμε μια μαζι. Εσυ θα φτιαχνεις και εγω θα σε παρατηρ... εεε βοηθαω ΒΕΒΑΙΑ!!!! 1.000.000.000 Μπραβο!!!!! Συνεχισε ετσι!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Χαχαχαχα σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο! Εντος του μηνα θα εχω νεα gpu οποτε θα ξεκινησουν και τα benchmarks που λεγαμε.. Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Χαχαχαχα σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο! Εντος του μηνα θα εχω νεα gpu οποτε θα ξεκινησουν και τα benchmarks που λεγαμε.. Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Άντε καιρός να πάρεις κ κανενα τηλέφωνο της προκοπής.. ! Νομίζω οτι ο ορισμός τέλειο είναι ακριβώς αυτό.. μ'αρεσει που δεν είναι υπερβολικό θα έλεγα είναι και λιτό αλλά είναι υπερπλήρες.. Έχεις τον δεύτερο πιο όμορφο υπολογιστή χαχα Πολλά μπράβο φίλε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Χαχαχαχα σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο! Εντος του μηνα θα εχω νεα gpu οποτε θα ξεκινησουν και τα benchmarks που λεγαμε.. Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App Άντε καιρός να πάρεις κ κανενα τηλέφωνο της προκοπής.. !Νομίζω οτι ο ορισμός τέλειο είναι ακριβώς αυτό.. μ'αρεσει που δεν είναι υπερβολικό θα έλεγα είναι και λιτό αλλά είναι υπερπλήρες.. Έχεις τον δεύτερο πιο όμορφο υπολογιστή χαχα Πολλά μπράβο φίλε.. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!Χρηματα για καλο κινητο δεν εδωσα και δεν θα δωσω ποτε..και αυτο αν δεν μου το ειχαν δωσει με κανενα χρεπι θα ημουν :-PBtw ουτε καν το δευτερο!Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorpseGrinder Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ειναι απλα ο,τι πιο ωραιο εχω δει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα