panos217 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ζωγραφιζεις... καλλιτεχνης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jsiskos Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Σε ευχαριστώ φίλε! Όσο για το Animus μάλλον δεν έχεις παίξει Assassin's Creed για να μην το ξέρεις: http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Animus Είναι κάτι σαν το μάτριξ! Κατάλαβα. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω τα σύγχρονα παιχνίδια δράσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Doc1355 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Χαιρετώ και πάλι! Ήρθαν λοιπόν και τα τελευταία πραγματάκια που περίμενα και είπα λοιπόν να δώσω ένα τέλος στο project που τόσο πολύ αγαπώ και περιμένω μήνες τώρα Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο κατά την ταπεινή μου γνώμη με δικαιώνει απέναντι στα παιδιά που είπαν ότι κακώς "χαλάω" το κουτί γιατί είναιήδη ωραίο ή ότι θα πρέπει να προσπαθήσω ώστε το αποτέλεσμα να βγεί καλύτερο άρα και να αξίζει η όλη διαδικασία. Σχετικά με το στήσιμο της υδρόψυξης θέλω να πω 1-2 πράγματα που είδα και έκανα καθώς με ρωτάνε αρκετά παιδιά αν είναι δύσκολο κτλ.. Το να στήσεις ένα loop είναι πολύ εύκολο αρκεί αυτό που κάνεις να το κάνεις με προσοχή,δυσκολίες στην πράξη θα συναντήσετε και σίγουρα θα αλλάξετε κάποια πράγματαγιατί απλά δεν θα βολεύει να γίνουν όπως είχατε σκεφτεί! Ψάξτε,πάρτε ιδέες,μελετήστε το κουτί σας αλλά κυρίως ΡΩΤΗΣΤΕ (όπως έκανα και εγώ πολύ πρίν ξεκινήσω) πρίν κάνετε κάτι που δεν γνωρίζεται ή αγοράσετε κάτι που σας είναιάχρηστο-μή συμβατό κτλ.. Η εμπειρία μου λοιπόν με το στήσιμο του loop μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και πραγματικά το διασκέδασα πολύ! Enough talking όμως,θα αφήσω τις φωτογραφίες να πουν τα υπόλοιπα Σόρρυ αν κούρασα με τις πολλές φωτογραφίες παιδιά Να πώ πως έχω σκοπό μόλις βρώ λίγο χρόνο να βγάλω και λίγες ακόμα φωτογραφίες στο φώς του ήλιου ώστε να φανούν καλύτερα οι λεπτομέριες!!! Ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν-υποστήριξαν και πραγματικά ελπίζω το αποτέλεσμα να σας αρέσει,εγώ το λάτρευω Next update: Temps - Overclocking - Benchmarks 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 όνειρο πραγματικά! δικαιώνεσε Χ2 για την καταπληκτική κουτάρα που έφτιαξες! 2 ερωτησούλες αν επιτρέπεται,πόσο σου κόστισαν περίπου τα συγκεκριμένα παρτς του loop?επίσης με τι τράβηξες τις φωτο?(ωραία τα μακρο ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 όνειρο πραγματικά! δικαιώνεσε Χ2 για την καταπληκτική κουτάρα που έφτιαξες! 2 ερωτησούλες αν επιτρέπεται,πόσο σου κόστισαν περίπου τα συγκεκριμένα παρτς του loop? επίσης με τι τράβηξες τις φωτο?(ωραία τα μακρο ) Σε ευχαριστώ πολύ Χάρη!!! Tα parts δεν για το νερό πήγαν κάπου στα 450€ αλλά τα block των καρτών τα βρήκα used σε καλή τιμή Tις φωτογραφίες τις τράβηξα με την γριά compact Olypmus C-500 Zoom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ρε μ@λ@κ@ Μανο,δικο σου ειναι το κουτι,τωρα το προσεξα..........χαχαχαχαχα.πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FPapados Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 perfect!!!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ρε μ@λ@κ@ Μανο,δικο σου ειναι το κουτι,τωρα το προσεξα..........χαχαχαχαχα.πολυ καλο. Παραβλέπω την βλακεία που σε δέρνει και κάνω την ερώτηση: ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μην παραβλεπεις τιποτα . Οτι εχεις να πεις,πεσ'το στα ισια Ειπα να αρχισω παλι να λεω καμια βλακεια εδω μεσα παλι,να περναει και η ωρα....κατα τα αλλα,ολα καλα. (λες να δωσω το desktop να παω σε laptop?ετσι και αλλιως δεν παιζω πλεον τιποτα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μπράβο ρε Μάνο! Πολύ καλή η δουλειά που έκανες!!!! Πραγματικά με έχεις κάνει να βλέπω αυτό το κουτί με άλλο μάτι! Άξιος!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ΦΟΒΕΡΟ , μάνο είσαι καλλιτέχνης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Συγχαρητηρια Μανο για την δουλεια σου! Το κουτι γαμει απλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 :emoticonγιαstandingovation: Εξαιρετικό, συγχαρητήρια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axl3 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Πραγματικα, οτι πιο ωραιο εχω δει ποτε! Συγχαρητηρια για την απιστευτη αυτη δουλεια που εχεις κανει/κανεις. Ανυπομονω για το επομενο update (μουαααχαχαχαχαχαχααχ). Ισως να ανυπομονουσα περισσοτερο και απο το τελευταιο επισοδειο του walking dead...respect bro) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα