th3ofilos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Λοιπόν έχω μερικά νέα! Τα πραγματάκια που περιμένω είναι on the way οπότε αύριο θα κάνω και 1-2 αυτοκόλλητα που θέλω ακόμα και πλέον μένει μόνο η παραλαβή τους και το τελικό στήσιμο του loop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Λοιπόν έχω μερικά νέα! Τα πραγματάκια που περιμένω είναι on the way οπότε αύριο θα κάνω και 1-2 αυτοκόλλητα που θέλω ακόμα και πλέον μένει μόνο η παραλαβή τους και το τελικό στήσιμο του loop αντεέεεε asap asap! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Λοιπόν έχω μερικά νέα! Τα πραγματάκια που περιμένω είναι on the way οπότε αύριο θα κάνω και 1-2 αυτοκόλλητα που θέλω ακόμα και πλέον μένει μόνο η παραλαβή τους και το τελικό στήσιμο του loop αρρωστήσαμε γιατρε τοσες μερες απουσιας αντε να δουμε τι καλο θα μας δειξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 αρρωστήσαμε γιατρε τοσες μερες απουσιας αντε να δουμε τι καλο θα μας δειξεις Εγώ νομίζεις δεν αρρώστησα; Αύριο το βραδάκι θα έχω φωτογραφίες από τα plexiglass τελειωμένα και ένα πρόχειρο στήσιμο του loop ώστε να κοπούν οι σωλήνες στα σωστά μεγέθη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εγώ νομίζεις δεν αρρώστησα; Αύριο το βραδάκι θα έχω φωτογραφίες από τα plexiglass τελειωμένα και ένα πρόχειρο στήσιμο του loop ώστε να κοπούν οι σωλήνες στα σωστά μεγέθη άντε αντε περιμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Λοιποοοοοοοοοοοοοοοοον!Όπως σας είπα και εχθές σήμερα θα τελείωνα με τις καλύπτρες και κάποια ακόμη αυτοκόλλητα που ήθελα Εδώ το πάνω μέρος της καλύπτρας το οποίο ντύθηκε με matte βινύλιο και πάνω του κόπηκε ένα σχεδιάκι σαν ροή υγρού που ενώνει το ένα ρακόρ διελεύσεως με το άλλο!Μετά πήγα στα stickers των καρτών καθώς όπως σας είχα πει το 6970 που είχα κάνει δεν μου άρεσε και ήθελα να το αλλάξω...Εδώ λοιπόν το νέο stickerάκι:Και επειδή το crossfire bridge ήταν πολύ άσχημο είπα να το βελτιώσω λιγάκι..Kαι εδώ μια γενική εικόνα του κουτιού με συνδεδεμένα τα tubes ώστε να κοπούν στο σωστό μήκος.Δεν είναι η τελική εικόνα εννοείται καθώς λείπει ο φωτισμός,τα πλαστικά του κουτιού,το υγρό,το crossfire connector και όλα τα καλώδια φυσικά Ακούω γνώμες 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelou Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 δεν περιγραφω αλλο doc! 10000 μπραβο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Την δική μου θα στην πω όταν καταφέρω να σηκώσω απ'ο το πάτωμα το σαγόνι μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 τουμπανο ειναι γιατρε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Tις κάρτες βαλ' τες "παράλληλα", αλλάζοντας την εισαγωγή στην πάνω imho. Κατά τα άλλα, godlike είναι, και τα χρώματα είναι πολύ ζεστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Tις κάρτες βαλ' τες "παράλληλα", αλλάζοντας την εισαγωγή στην πάνω imho. Κατά τα άλλα, godlike είναι, και τα χρώματα είναι πολύ ζεστά Τάσο σε ευχαριστώ! Είναι too tight (σχεδόν αδύνατο) να βάλω την εισαγωγή στην αριστερή υποδοχή φίλε...το connector θα μπει αριστερά: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Πολυ ωραίο αποτέλεσμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Πολυ ωραίο αποτέλεσμα... Eυχαριστώ Θάνο,άντε στρώσου να δούμε και το δικό σου θηρίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanoucos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Eυχαριστώ Θάνο,άντε στρώσου να δούμε και το δικό σου θηρίο Σιγά σιγά θα γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα